lördag 18 juni 2022

Bokmärke och två svarBokmärket jag lägger upp idag är även det en donation av fina LillaSyster. Inte förvånande alls, helt normalt;-) Tusen tack tjejen:-)

Isolde
När jag såg märket tänkte jag osökt på Tristan och Isolde, en kärlekshistoria som ringde en väldigt svag klocka i mitt huvud. Men uppenbarligen är Isolde även ett klädmärke som jag ärligt talat aldrig hört talas om. Men uppenbarligen har LillaSyster järnkoll, vilket jag tackar för:-)

Två av Orsakullans teman:

Menar du allvar när du säger att… dagarna blir kortare redan om tre dagar, den 21 juni. Suck!

Jag kunde inte tro mina ögon… när det faktiskt var blött på marken i morse. Det måste alltså ha regnat under natten. Perfekt tajming!

Jag har hittat temat Bokmärken hos Klimakteriehäxan.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.

Om ni har tur visar även Hannele, Gerd, Åsa och Emma bokmärken.

 Det är Orsakullan som håller i ”Juni 30 dagar”.

11 kommentarer:

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv sa...

Vi tänker ju lika du och jag. Först referensen till Isolde (tänkte på samma med Tristan) och sedan också gällande att vi snart ska gå mot mörker igen. Alltså Fy! Får hoppas på att sommaren blir lång 😅

Geddfish ♥ sa...

Jag har inget bokmärke idag. Jag har full koll på sonen Peters fjortonde vätternrunda idag.

Jag vet att Lillsysters make också kör vätternrundan idag och döm om min häpnad när hon skriver till mig att maken hade starttiden 2 minuter före min son. Nu känner ju inte de varann, men ändå! Alldeles strax är de i mål!

Ditte sa...

Tror nog nu det bara är du och Gerd som lägger upp bokmärken.(Vad gäller Åsa är det ju inte en "allmän blogg" och Emma är ju bara med sporadiskt.
Ett fint märke och "Tristan och Isolde " har jag bra koll på vad gäller storyn. Vad gäller klädmärket var det nytt för mig.
Ja, snrat går vi mot mörkare tider. För visst är sommaren kort. Men vi får passa på att ta dagarna till vara. Och jag tror att både du och jag är bra på det.

femfemman sa...

Har många kläder av märket Isold.
Trorcatt Cassels hade märket... bl.a. Numera köper jag nästan bara kläder av märket House of Lola. Så sköna. Händer nog inte så mycket med de ljusa dagarna än på några veckor. Brukar inte märkas förrän i slutet av juli.... Men så går jag och lägger mig medan det fortfarande är ljust ..Så för mig gör det inget om man "klipper" en timme eller två i varje ände av ljusa dagen..😊☀️

Susjos sa...

Tänkte också Tristan och Isolde, som jag inte vet så mycket om!

PS. Gröna dalahästar är fint ;-) DS.

Ha en fin kväll!

Hanneles bokparadis sa...

väldans snyggt

Ama de casa sa...

För mig är Isolde ett vildsvin. Vi hade en sugga på Skansen som hette så. Tänk vad olika minnen man har när man hör vissa saker.

Ha en skön söndag!

LillaSyster sa...

Jag vill inte! (Gå mot mörkare tider) Det känns ju som om ljuset precis kom..... Visst är det perfekt med regn om natten =)

Susie på Stjärnarve... sa...

Snyggt bokmärke! Klädmärket har jag dock aldrig hört talat om.
Här kom det också regn inatt/morse - så skönt!
KRAM/Susie

Guldkryckan sa...

Regn på natten är ju att föredra, bravo!! :)
Jo, dagarna ska tydligen bli kortare igen, känns lite som att det är för tidigt men så är det nog.
Det får väl gå det också antar jag.

Tillönskar dig en fin kväll Bp.

nalta norrland sa...

Min käre far började alltid vid midsommar att räkna ner dagarna och klaga över att nu gick vi mot mörkare tider, helt märkligt förhållningssätt till sommaren måste jag faktiskt påpeka även om det är sex månader till julafton om mindre än en vecka.
Aldrig sett detta klädmärke, men så är jag hyfsat dålig på shopping 🥺
Jag & Teddy har varit ut på en skogspromenad och tankat grön energi 🌲 skog ger energi utan att jag direkt behöver krama träd.
Gårdagens kalas blev klart godkänt 👍
Festligheterna startade kl 18 och jag stupade i säng vid 2tiden, länge sedan jag var vaken så sent… idag har jag mestadels sovit.
Från och med i morgon är jag kattvakt, C & R ska med Rs föräldrar och syskon till Göteborg på konsert.