söndag 4 juli 2021

Skyltsöndag #321

Nej, jag ska inte prata fotboll idag, det sparar jag till ”Glad måndag” imorgon. Idag bjuder jag på fyra skyltar, varav tre kan anses ha en röd tråd;-) Enjoy!


Att åka till Lidl för att samla på sig roliga skyltar har nästan blivit till en hobby. Okej, pappersvaror inhandlas samtidigt. Det gäller ju att kombinera nöje med nytta, som med dessa söta klädnypor. Har aldrig sett liknande varianter.

Nu till den röda tråden. Vilmas ekologiska produkter verkar vara nya, åtminstone på hyllorna hos den lokala ICA. Jag trodde att kartongerna innehöll havremjölk, men icke. I slutet framgår det att det är sesam+vallmo frökex.

Fullkorns havrekex med kanelsmak – nej, ingenting för mig det heller. Alldeles för hälsosamt;-)
Kanske inte så nyttiga ändå – de innehåller ju socker, lagom med den varan. Suck! Observera även blandningen av svenska och engelska. Dubbelsuck!

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

17 kommentarer:

LillaSyster sa...

Lidl ett butik jag aldrig besöker. Men nyporna var söta. Trevlig kväll!

byblixtra sa...

På Lidl finns lite av varje men nu var de länge sedan jag var in där.
Fina bilder på Vilmas kex ser ut som att de kan vara gjorda av "Bengt & Lotta".
Idag krånglar blogg.se igen så jag vet inte om det går att ladda upp ett inlägg idag men om det inte går, så provar jag i morgon.

nalta norrland sa...

Lidl är en affär som inte finns häromkring eller jo ifall jag kör 14 mil enkel väg så… Lidl finns i Sollefteå, Umeå och Örnsköldsvik å säkert i Östersund oxå… men som sagt inte lokalt 🛑
Jag tror vi var in på Lidl en gång i Sollefteå för x antal år sedan när butiken var ny 🤔
Bra skyltat även om jag säger Tack men Nej tack ☺️ till de varor Du dukar fram 😊
Även idag ☀️ blå himmel å sommar, jag njuter, det är så härligt 🤩

Geddfish ♥ sa...

Längesen jag var på Lidl. Klädnyporna var söta men jag har redan liknande. Knäckisarna säger jag nej tack till också. Kör med Vasa Husman.
Men - förträffligt fint skyltat!

Och - jag älskar värmen, hela dan har varit superb.

byblixtra sa...

Till slut så gick det att göra att inlägg men det kan nog strula med att kommentera också.

KajsaLisa sa...

Roliga klädnypor, jag har inte testat dom där havreprodukterna och lär nog inte göra det heller. När det är sådär superekonyttigt så finns det ofta en hake. Vad är det för fel på Falu Rågrut svenskt namn och allting :)
Länkar upp dig nu.

Åke sa...

Dom klädnyporna var ju så söta! Och du Vilmas produkter lockar mig inte, men du visade upp dem mycket bra. Jag tror du kan detta med reklam! En fortsatt trevlig söndag nu :)

Ditte sa...

Snyggt skyltat! Och klädnyporna var ju riktigt söta. Är sällan på Lidl men vi har ett här i Torrevieja helt nära och ett i Stockholm. Men jag tar helst butiker där jag kan handla i manuella kött och fiskdiskar.Här i Torre har Lidl bra vinutbud och bra bröd men det tar maken hand om. Även hemma är det han som tar hand om Lidl så nyporna har helt klart undgått honom.
Havrekex med socker är ingen hit. Och varför blanda svenska och engelska. Och vad är ekologiskt. Sockret? Eller? Dubbelsuckar också. Gillar däremot "Finncrisp",

Gunnel sa...

Med de klädnyporna skulle nog t.o.m. jag tycka det var kul att hänga upp tvätt. Kör också med Husman precis som Gerd. Kram

Susjos sa...

Läckra klädnypor! Vilmas ekologiska nyheter ser goda ut, men som du säger, varför blanda svenska och engelska, suck!
Tack för att du fortsätter att hålla i skyltsöndagen!
Ha det gott!

Paula sa...

Ama skulle älska klädnyporna! Hon verkar ha någon fling på såna... Själv har jag märkt att de i plast håller högst en sommar, sen spricker de i tusen bitar när man ska använda dem nästa år.De i trä däremot, de håller! Bykpojkar heter de i Finland!
Dottern höll på med fröknäcke o sånt ett tag, själv tycker jag att jag börjar kvittra efter bara ett par stycken. Lagom söta, haha, det är väl upp till var och en! Löjligt med engelska när dom ändå inte talar om vad dom smakar på engelska! Inte helt billiga heller, frön kostar!

Ama de casa sa...

Men åh vilka söta klädnypor! Måste nog ta mig till Lidl och se om dom finns även här - i rött, alltså :-) På Lidl brukar vi annars handla vin, dom har ett bra utbud tycker vi. Antar att dom inte har det på "ert" Lidl ;-)

Jag skulle kunna tänka mig dom där lagom söta kexen - dom är nog lagom nyttiga också :-D

Snyggt skyltat igen :-)

christian sa...

Söta klädnypor, håller med om det fast Lidl försöker jag undvika........
"Vilmas" tyckte jag var fina utan att därmed bedöma smak eller hälsofaktor

christian sa...

P.S. Förtydligande ang. "sagan":
Professorn = jag
Draken = rektor på komvux
Tusentals guldpengar = avgångsvederlag
Kejsaren = gammal tillika ny rektor
Kejsarens rike = Kunskapsskolan Örebro

Guldkryckan sa...

Blir väl ett par besök på Lidl om året här, knepigt sortiment ibland men det är väl det som är lite tjusningen på något underligt vis.
Jag gillar Lidl faktiskt även om jag inte är där så ofta.

Det där med ekologiskt är inte ett tåg som jag hoppat på ännu, undrar om jag någonsin gör det, mycket "fusk" där har jag hört men jag har säkert fel, som vanligt ;)

Ha nu en underbar måndag Bp.

Klimakteriehäxan sa...

Jag har blivit en ganska trogen och riktigt nöjd Lidl-kund, men klädnyporna har jag missat!

Klimakteriehäxan sa...

Till Byblixtra: det MÅSTE ju vara Bengt & Lotta som gjort loggan!!!