tisdag 6 april 2021

Weekly photo challenge: Vecka 14 – ”Vakna”

Idag bjuder jag er endast på arkivbilder, men de har faktiskt en röd tråd. De är några år gamla och är allihopa tagna i Benidorm. Visst blir man lite (läs: mycket) sugen att vakna upp någon gång igen med en värld utanför som är normal.

Inte många som är vakna, men några är det i alla fall;-)

En är definitivt inte vaken här.

Skulle gissa att kvinnan med dessa stilettklackar kommer vakna med kramp imorgon bitti. Observera prislappen på vänstra skon - hahaha:-)

Här hoppas jag att det var fler som delade på ölen. Om inte är jag helt säker på att personen som hällde i sig de tolv flaskorna komma vakna extremt bakfull;-)


Sanna är uppfinnaren av detta himla roliga fototema.

Flera bidrag till temat hittar ni här.

18 kommentarer:

Ditte sa...

Visst önskar vi oss mer vanliga tider. Och med vaccin så kan det förhoppningsvis bli så. Håller tummarna.
Tycker du lyckades fint med veckans fotoutmaning. Och en resa till och även vistelse i Benidorm kändes fint. Stort tack!
Härliga bilder!

LillaSyster sa...

Så läckert du fotat huset =)
Bakfull har jag aldrig vaknat, men med kramp har jag vaknat fast det har inte berott på att jag gått i högklackat....det är ju en omöjlighet att ta sig fram i sådana skor och trångt och eländigt för tårna.....hu, nej tack!
Grabbarna på balkongen verkar inte ha något direkt muntert morgonhumör.....
Du har så rätt, vi är många som längtar efter att vakna upp till en mer normal dag och vardag. Ha en bra kväll!

Vilt og vakkert sa...

Heisann, ja, ja, enhver sin lyst, men vi bør ta godt vare på søvnen og våkne uthvilte!

Klimakteriehäxan sa...

Nog för att jag gillar röda skor, men de där hoppar jag över, så att säga ... får väl hoppas att det var prislapp från rean ...

femfemman sa...

Riktigt roliga bilder! Alldeles för lång och storvuxen för att gå i stilettklackar. När jag hade klack, vilket jag numera aldrig har, så var det mest taxklack. Eller breda fem centimetersklackar.
Är inte sugen på att vakna i ett jättehotell. Föredrar mindre hotell, med egen karaktär. Hoppas verkligen att komma iväg på fler vandringsresor i södra Europa.Att ligga raklång på en strand och sola i ett annat land än Sverige, det är jag klar med. Åker jag utomlands vill jag ta in så mycket av omgivningarna som möjligt.

Geddfish ♥ sa...

Det höghushotellet såg inte roligt ut och inte heller de sura karlarna på balkongen, haha.
Men jättebra tolkat detta med vakna! För det var ju det som det handlade om!
Jag har nog blivit lite vaccinerad från att åka utomlands i den här pandemin. Väntar på vaccin och det mest för att kunna träffa hela familjen.
"Normalt" blir det aldrig.

Tant A sa...

Härlig tolkning av ordet vakna! Inte avundsjuk på den som hällt i sig ölen, att vakna dagen efter det kan inte ha varit roligt alls :)

Ha det gott!

Paula sa...

Vilken fin samling vakenbilder. De röda tjusiga stilettklackarna, ojoj, minns när man själv alltid gick i högklackat. "Vill man vara fin får man lida pin"... Gubbsen talar ju för sig själv, inte lätt att hålla sig vaken i solen...
Är det hotellet ni bodde på som du fotat eller det mittemot kanske?Har aldrig varit på spanska fastlandet, bara på Mallis för hundra år sen.
Ölflaskorna, kanske var de lättöl?

Anki sa...

Läcker bild på hotellet ... men sanningen att äga så har jag inte den minsta lust att bo där! Föredrar mindre hotell om jag får välja. Tjusiga skor, men inte heller de är något för mig!
Vi får väl hoppas ölen inmundigades i ett trevligt sällskap och inte av någon ensam krake ...
Snygg tolkning som alltid!

Ama de casa sa...

Snygg tolkning! Fast jag blev lite nervös när jag såg en man på första bilden som verkade stå på en stol eller nåt. Såg väldigt farligt ut... Fast nu tittade jag igen och såg att det var räcken på balkongerna :-D

Snygg färg på skorna! Men prislappen sabbade intrycket en aning ;-)

Annika sa...

STORT JA på att vakna upp till full normalitet. JA JA JA!!!
Underbart.
COOLA bilder du har idag.
Det där med prislapp under skon. OM skorna jag köper har sådana SÅ TAR JAG BORT den DIREKT. Allergisk mot det, phewwww....
Snygga ben verkar hon ha iaf. GOOD for her :-)

Lena sa...

En riktig höjdare att vakna upp till arkivbilder som riktigt lyser av både ljus och värme!
Jag var säker på att de röda satt på en skyltdocka pga lappen, du brukar ju fota skyltdockor. Haha april april, den här gången lurades du såg jag när jag kom till texten.
Reslusten svämmar över alla bräddar just nu.

Susanne sa...

En sak som är värre än en prislapp under skorna är en röd prislapp ;)

Violen sa...

OM det skulle sitta bra att vakna upp till en normal värld. Men vi får nog dras med eländet ett bra tag framöver och då hinner reslusten få gigantiska proportioner!
En härlig serie bilder du bjuder på. De röda skorna sticker verkligen ut och påminner mig om mina första högklackade skor. De var röda och på något sätt blev gången lite vinglig!

Guldkryckan sa...

Första bilden är det ju lite "sällskapsresan" över, häftigt tycker jag.
Brukar kika på folk på samma vis på utlandssemestrar och undra hur de lever sina liv, spännande analyser blir det ju då. ;)

Mer än två eller tre öl får jag aldrig i mig numera, måttligheten är bedrövlig när det gäller öl, men gott är det ju.

Tack för gratulationen Bp och ha en fin kväll. :)

Stare Ström sa...

Bra variant på temat!

byblixtra sa...

Ett härligt bidrag!
Gillar bilden med de röda skorna. :-)
Gillar även bilden med flaskorna. :-)

KajsaLisa sa...

Första bilden var typisk 70-talsturism, andra bilden var typisk BP-bild, börjar fundera på om du är osynlig när du fotar. Vilka läckra röda skor.