lördag 3 mars 2018

LördagscitatetCitat: Citat.

Källa: Citat

Bättre citat – hahaha – kan jag ju knappast hitta till denna bild

Sedan så bara älskade jag denna kvinnans utstyrsel den här kylslagna veckan. Kolla bara hennes BillaBong ryggsäck. Kvinnan var minst 70 år gammal. Sådant gillar jag skarpt:-)

Marie i Skrifvarstugan har uppfunnit Lördagscitatet. Hon har tyvärr lagt ned sin blogg igen.

16 kommentarer:

nalta norrland sa...

Jättefin ryggsäck, verkligen min stil :) jag gillar även hennes kjol, ser ut som en sån där "täck-kjol".

Geddfish ♥ sa...

Häftigt!
Den ryggan hade jag köpt. Jag är barnsligt förtjust i olika ryggsäckar, säker alltid den optimala, så har några riktigt fina. Bra för min rygg, jag ska inte bära kassar.

Och täckkjolen, jag har en, bästa köpet när jag har klänning eller kjol!

Ha det gott, jag rymde till samma butik idag, ville botanisera lite.

Femte året i Hjo sa...

Jo, nu får man bylta på sig - och göra sig en äggtoddy.

Emma, Sol som sol? sa...

Det roliga är vad man plockar med sig på en upptäcktsfärd!

Ryggsäcken var inget jag reagerade på. Jag är nog så himla van vid att se ryggsäckar så det är liksom vardagsmat oavsett ålder. Fast kanske att en carrito är mer vanlig i den åldern. Har själv börjat fundera på en ...

Hua! Läbbigt! Hur gammal är jag egentligen?!?!?!

Jag reagerade mer på "kjolen" ... Nej, jag tror inte jag skulle använda en sådan offentligt. Men jag fullkomligt älskar att andra gör det!

You go, girl!!! :D

Husbilen-Ellen sa...

Visst blir man glad av färg och lite annorlunda kombinationer!

ulla maria johanson sa...

Skönt att vara vuxen och kaxig nog att hålla sig varm, bära praktiskt och ha ryggsäck med stil. Är för tillfället rätt fascinerad av vissa bitar av det moderna vad gäller klädstil som jag inte tycker är speciellt klädsamt och undrar om det är jag som har konstig smak eller om modeskaparna och klädindustrin skrattar i mjugg och hela vägen till banken.

Ditte sa...

Oh, "Billa Bong" är ren nostalgi. Och uppenbarligen lever de än. Kul! Perfekt "citat" till "citat" och obetalbar bild till. Och att ha sin egen stil gillas.

Susjos sa...

Blommigt och fint! Härligt ! En sån där täckkjol är ju superbra i kylan! Nu laddar jag för att åka nerför i Järvsöbackarna, hoppas dock att det blir lite varmare ...har ju varit runt minus 24 grader där upp i veckan!

kajsaLisa sa...

Shes awsome! :)

Anki Arvidson sa...

Riktigt egen stil ... jag skulle inte våga, men gillar när andra gör det. BillaBong har jag aldrig hört talats om förr - alltid lär man sig något nytt :)

Olga T sa...

Täckkjol är faktiskt riktigt bra och praktiskt! Har aldrig sett en färgglad förut, men det var kul. Hon matchar flaskorna där också :)

anemonen sa...

Ja häftigt när även en äldre ger sig på att använda lite färg. Nu finns ett inlägg hos mig på skyltsöndag som jag ser fortlever än tack vare dig.

Annette sa...

Kul att se att täckkjolar faktiskt används av "vanligt folk". För mig är det något man har när man rider för att låren, som är särskilt utsatta i kylan, inte skall bli genomfrusna. Titta här: https://www.aleridsport.se/303-uhip

Apropå färg tycker jag att jag oftare ser äldre i färg och yngre i svart. Min farmor blev 93, hon älskade lila och klädde sig ofta i det :)

Anni sa...

Haha - nu är du avslöjad igen! Du föll för den rosa kjolen och den rosa skumpan! Nu kan du inte lura oss längre, det är rosa som är din favoritfärg!

Ama de casa sa...

Haha! Det var ett bra citat! :-) I övrigt instämmer jag med Anni :-D

Eva Trillian sa...

Citat med en tvist :)