onsdag 7 mars 2018

Ett brev med färgglatt innehåll


Vilket roligt presentpapper! Undrade vad paketet innehöll.


En eflekterande pin i min favofärg orange.


Här har jag satt fast den på huvan till min lila vinterjacka. Ja, jag vet att jackan ser rosa/cerise ut, men jag försäkrar er att den är lila.

Det är ju inte varje dag man får ett brev med posten, men igår damp det ned ett på hallgolvet. Gärdsmygen och jag brukar skicka små presenter till varandra då och då, vilket jag tycker är så himla trevligt. Då hon och jag gillar samma saker är dessa överraskningar alltid helt klockrena. Så även denna gång.

Tankeläsare
Gärdsmygen måste dessutom vara tankeläsare. Har nämligen letat efter en ny reflex som inte är en iskristall, en tråkig vit skiva eller liknande hela vintern. Utan framgång. Men nu så skiner jag som en orange sol både fram och bak. Love it:-) Tusen tack tjejen!

Tycker att även de här bilderna är färgglada. För färgglatt ska det vara hela veckan har Gärdsmygen bestämt, och kombon orange och lila är svårslagen enligt mig;-)

13 kommentarer:

Ditte sa...

Vad roligt med ett paket och med ett så passande innehåll. Helt klart är konbon lila och orange helt oslagbar. Helt perfekt i denna veckas "färgtema". Har sett att mpnga hängt på och även jag har i stort frångått de mer bleka nyanserna.
Och jag instämmer helt i att denna oranga reflex är bra mycket fuýndigare än de vita snöstjärnorna. Tror jag dår ta mig en titt i morgon på Designtorget. Kan tänka mig att dessa har strykande åtgång

Biggeros sa...

Jag som inte alls har svårigheter med att kombinera färger tyckte det var skinande bra. Så träffande att du fick en reflex som inte ser ut som det vanliga. Nu skiner du som en helmåne både bak som fram BP🤗

Olga T sa...

Var så god! Med mer eller mindre daglig bloggkontakt i snart 10 år så vet vi en del om varandra! Snygg färg på din jacka!!

Steve sa...

Mitt i prick kan man säga.

Anki sa...

Kul med paket! Hon hittade en alldeles perfekt present - som gjord för dig och din snygga jacka!

Emma, Sol som sol? sa...

Perfekt! Reflexer är något jag saknar här, folk fattar inte att de inte syns och kliver bara rätt ut ...

Geddfish ♥ sa...

Allt snyggt och färgigt, vad kan bli bättre?

Geddfish ♥ sa...

PS. Jag fick en del superduperlånga kommentarer igår ifrån en och samma person på olika inlägg och eftersom jag är bortrest under helgen så vill jag förebygga.
DS

Christian Lehmann Gisler sa...

Hurra för alla färger... :)

FREEDOMtravel sa...

Vilken bra reflex! Häromdagen såg jag en person som skramlade förbi och då visade det sig att hon hade en reflex på skon som dinglade och slog mot saker. Inte så smidigt. Om du skaffar många såna där reflexer kan du matcha rådjuret på bilden där uppe ;)

Eva Trillian sa...

Fin present :) För att det är en reflex, som ser till att du är säker - OCH för att den är färgglad :)

Ama de casa sa...

Men jösses... Hur länge sen var det jag hade tid att kila runt på mina favvobloggar?

Vilken braig present! För en gångs skull håller jag med dig angående färgen. Jackan är definitivt lila - vad hände? ;-)

Anni sa...

Vilket fint paket och vilken perfekt present!