lördag 16 november 2013

Veckans Fönster: ”Ömsint”Kan inte låta bli att lägga upp det här bidraget till Veckans Fönster som ju är ”Ömsint”. Tänkt att sådana shots man bara tar sådär kommer alltid till användning någon gång. Å den här bilden visar inte bara ett ömsint par utan också en ömsint dekoratör som fixar håret på skyltdockan.

Kommentarer
Hoppas ni gillar bilden. Om ni kikar in så här sent och vill kommentera kommer jag att uppskatta det otroligt mycket. Ja det gör jag ju alltid, men jag/vi ska upp klockan 04:00 imorgon bitti för att bestiga Norwegian Airlines med destination Tel Aviv. Å det flygbolaget har ju inte bara Sveriges modernaste flygplansflotta utan de har wifi ombord också :-) Å under 4 timmar och 35 minuters flygtid skulle det ju vara roligt att läsa era kommentarer. Ja, åsså ska jag försöka att kommentera hos er också, vilket jag inte hunnit med idag. Eller så sover jag bara;-)

Sporadiskt?
Hur det blir med bloggandet i Tel Aviv (nej, vi ska inte till Eilat och sola, utan utforska Tel Aviv med omnejd i stället) har jag ingen aning om. Men som ni vet gör jag ju alltid mitt bästa att ge er dagsfärska (överdrift) reportage. Så - stay tuned!

Fler ömsinta fönster hittar ni här. Å Susanne har ju också planerat en resa - en lång sådan. Ska bli spännande att se om hon rapporterar "live"!

12 kommentarer:

Susanne Hultman sa...

Det var ju ett perfekt fönster på temat. Och det som gör bilden är ju dekoratörens pyssel med håret. Snyggt fångat dessutom.

Ha en fin resa och somna inte ifrån väckarklockan i morgon bitti. Tänker att med den tidiga tiden är det knappt lönt att sova alls.

Själv flyger jag mest med SAS och har testat Norwegian en enda gång - och det i jobbet.

Om drygt två veckor ger jag mig iväg "neråt" till äldste sonen som varit "där nere" i snart ett år. Och jag lovar att det blir bilder därifrån under tiden jag är där. Måste ju slutföra min egen fotoutmaning med hundra hus och det blir inte några hus hemifrån inte.

Linnéa sa...

Ett sånt fint fönster, mitt i prick. Hoppas du/ni får en fin resa till Tel Aviv! Var rädd om dig bara. Nu börjar jag återvända till livet utanför SKL, så jag ska kolla under veckan!

Ha en helt underbar resa!!!!!!

Monica sa...

Kärleksfullt fönster;-)
Ha en riktigt skön resa och ledighet ser fram emot många bilder;-)

Anki sa...

Perfekt till temat... och snyggt fotat!
Trevlig resa!

larans sa...

Dubbelt ömsint och helt perfekt till veckans tema. Dessutom snyggt fotat och redigerat (?).

Tony sa...

Bra där BP!

Ama de casa sa...

Vad härligt! Det är enda gången det är riktigt värt att stiga upp sådär i svinottan :-)

Wiffit brukar vara lite svajigt, men såna gånger blir jag inte irriterad utan bara fascinerad att det kan funka överhuvudtaget :-)

Ha det toppen och kom snart tillbaks med rapport!
:-)

Olga T sa...

Mycket bra!! Jaha så du kan surfa på planet?! Nu är du nog framme skulle jag tro. Önskar en riktigt skön resa och det skulle vara mycket spännande att få en rapport från Tel Aviv.

Guldkryckan sa...

Ser fram emot nya bilder då från Tel Aviv.

Jo..ganska intressant grej med just skyltfönster..ligger en hel del psykologi i att skylta ett sådant fönster på rätt sätt för att locka kunder..och "rätt" kunder ibland.

Men..jag går oftast bara förbi...vet alltid vad jag ska ha och låter mig inte lockas till impulsköp...om det inte gäller julmust förstås..då kan jag inte stå emot. ;)

Lycklig resa nu...ha de bäst.

Jah Hollis sa...

Det var ju helt klart en bild som passar veckans tema. Jag har bekanta som just varit på en sådan resa till Tel Aviv och de hann med med både bad och stadsvandringar och det ena med det andra och rapporterade flitigt på Instagram (som jag själv slukats av de senaste månaderna). Så vill ni veta något så kan ni höra av er till mig. :-(
Ha det bra och vi får hoppas på en seger som räcker till i returmötet hemma mot Portugiserna som nog inte ska ta ut något i förskott.

Anders W sa...

Snyggt fångat. Inte en stel skyltdockebild utan action i skyltfönstret. Härligt!

Freja sa...

Ömsint dubbelt upp! Ha en fantastisk och utforskande semester, jag skulle vilja åka iväg igen... Jag är nog inte gjord för att jobba, men å andra sidan, vem är det...