torsdag 18 november 2021

INGEN Tråktorsdag

Eftersom ni var så otroligt nyfikna igår och ville veta både varför jag besökte en Notarius Publicus och vad som fanns i Sephora-kassen, hade jag egentligen tänkt stilla er nyfikenhet i ett (rätt så tråkigt) inlägg. Men plötsligt hände det… 

Rörd
Det är inte ofta jag blir rörd, men idag blev jag det faktiskt. Hittade nämligen ett hjärtligt brev på hallgolvet. Hade inte den blekaste vad det kunde innehålla eller vem som var avsändaren. 

Halsband
I det hjärtliga paketet låg ett av de vackraste halsband jag någonsin sett. Och det är inte bara självaste smycket som gjorde mig rörd, utan också texten. Så enkelt, så varmt, så omtänksamt:-) Tusen, tusen tack Åsa. 

Upplösningen på ”cliffhangers”
Så att ni inte spricker av nyfikenhet kommer här en väldigt kort sammanfattning av gårdagens cliffhangers. Besöket hos Notarius Publicus gällde en försäljning i utlandet. Sephora-kassen innehöll delvis en parfym (Prada – Candy) till en kompis. Visste inte att ni skulle vara så nyfikna, annars hade jag fotat parfymen
innan jag slog in den;-) Till mig själv blev det två nagelfilar och en ögonfransborste som gör att fransarna med mascara inte ”klumpar ihop”. Är ni nöjda nu?

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.

20 kommentarer:

nalta norrland sa...

Tack för att Du stillade min och Gerds vetgirighet 👍 vi är absolut inte nyfikna 😅 vara väldans vetgiriga 😃

Så kul att att Du gillar halsbandet, jag tänkte på Dig när jag såg det, Du är ju min BP ❤️
🤗

Paula Merio sa...

Så fin uppskattning du fick, förstår att du blev både glad och rörd! Ögonfransborste var för mig ett nytt begrepp! Kan det bero på att det var så länge sen jag använde mascara...nä, det har säkert funnits såna borstar då också, bara att jag inte fattat...
Nu fattas ju bara ett foto på dig med nylagd mascara utan klumpar!

femfemman sa...

Så fin present ! Glädjegörande! Jag är så onyfiken, så jag funderade inte ens. Och nån notarie publicus har vi inte Tranemo, så jag har ingrn aning om vad han kan bidra med. Eller om det är en hon. Ha en fortsatt fin torsdag.

LillaSyster sa...

Fint halsband du fått! Passar dig perfekt =)

Geddfish ♥ sa...

Nämen, gulliga Åsa! Vilken fin gest av kärlek. Förstår att ni verkligen är goda vänner.
Och jag, jag är nyfiken och vetgirig, alltid! Så nu fick jag veta. Jag googlade allt på Notarius Publicus och läste lite. Men var lite frågande ändå.
Nagelfilar, det köpte faktiskt jag i veckan också. Jag sköter ju mina naglar själv numera. Har inte bestämt om jag ska återuppta det dyrbara.
Önskar fin torsdagskväll!

Ditte sa...

Vilket vackert halsband du fick. Förstår att du blev både rörd och glad både över halsbandet och texten på kortet.

Vad gäller besöket hos N.P. var jag inte ett dugg nyfiken. Inte heller på vad du handlade hos Sephora. Detta, läkarbesök och en del annat är ju tämligen privat. Skulle aldrig tänka tanken på att fundera över det eller fråga om det. Men vi är ju alla olika. Tur är ju det.

Ama de casa sa...

Vad gulligt av Åsa! Både ett jättevackert halsband och en mycket fin text :-)

Tack för upplösningarna av klipphängarna, nu kommer jag att kunna sova gott inatt :-D

Anki sa...

Så vackert halsband! Förstår att du blev både rörd och glad! Fina, generösa Åsa!
Så bra ... nu har du stillat även min nyfikenhet!
Ha en bra fredag, bästa BP!

christian sa...

Jodå . . jag är så nöjd så . . . :)

Eva sa...

Så jätterart med halsbandet! Tack för infon!

Annika sa...

HAHA, kul att se vad som fanns i din Sephorakasse!!!! Blir själv sugen på att köpa pennan du har. Ska spana in den imorrn (då jag själv ska dra till Sephora här i Reston). Kan tipsa om att deras egna ögonskuggor är jättebra också!!!
Vd du gjorde hos NP skulle jag aldrig fråga om, hehe. Nope, too private.

Halsbandet, jättefint och JÄTTEGULLIGT.
Förstår att du blev rörd.

FÖ, håller helt med det su kommenterade hos mig igår. SÅ berikande att vi ÄR olika. Jag gillar det verkligen.
Tycker det är så roligt att ta del av dina funderingar när jag bombar JUL och annat.

TREVLIG helg!!

byblixtra sa...

Jättefint smycke som du fick med posten och roligt att "tråktorsdagen" blev en glad torsdag.

Jo, lite nyfiken var jag också på ditt ärende hos Notarius Publicus. Snyggt sigill och snygg stämpel på dokumenten.

Det ser ut att vara en bra ögonfransborste som du har köpt.

Hanneles bokparadis sa...

Fint!

Anna-Lena sa...

behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
Maila oss remy.credit111@gmail.com
Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
Maila oss remy.credit111@gmail.com
Vi har ett lån till dig
VI HAR SNABBA LÅN TILL DIG ALLA BELOPP DU BEHÖVER vi erbjuder alla typer av lån kom och få ditt lån hos oss inom 6 till 12 timmar lån finns på ditt bakkonto

REMY.INC

Anonym sa...

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Våra lån mycket från företag till privatlån eller långa eller korta löptider med förmånliga räntor (2%). Vår låneprocess är mycket snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår e-post; { larrybright424@gmail.com } låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets löptid. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen

Helena Vieira sa...

Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

Loan Offer. sa...

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (richardcosmos5@gmail.com)

låneerbjudande

NOVELTY sa...

Hallå; Är du i behov av ett akut lån? Jag heter Emily's Janssen, jag är låneansvarig och finanskonsult på Novelty Finance. Det har kommit till min kännedom att privatpersoner och företag har så svårt att få lån antingen från banker eller andra finansiella institutioner. Mitt företag (Novelty Finance) är här för att tillhandahålla och hjälpa dig med det lån du behöver

Oavsett om du vill ge din livsstil ett lyft eller om du har en oväntad utgift att ta itu med, är ett lån från NOVELTY FINANCE det kostnadseffektiva sättet att få det att hända.

NOVELTY FINANCE är flexibel: du kan låna upp till fem miljoner euro (5 000 000,00 €), med lämpliga återbetalningsperioder från 6 månader till 30 år. Vi erbjuder ett omfattande utbud av privatlån, företagslån, bostadslån och skuldsaneringslån som kan anpassas för att passa dina föränderliga behov och omständigheter till en ränta på 3 %.

Vad du får:
 Omedelbar tillgång till dina pengar efter godkännande
 Konkurrenskraftiga räntor
 Flexibla återbetalningsvillkor
 Möjligheten att betala av ditt lån snabbare (extra betalningar minskar lånebeloppet)
 Enkelt godkännande om du behöver ytterligare medel
 Din första återbetalning av lånet börjar om sex månader efter godkännandet.

Hur man ansöker:
Att ansöka om lån är snabbt och enkelt!
Företag eller privatpersoner som är intresserade av att ansöka om ett lån hos Novelty Finance och behöver mer information om låneerbjudandet, ska SKICKA ETT E-POST till: noveltyfinances@gmail.com

Villkor gäller.

Loan Offer. sa...

Välkommen! För att hyra, vänligen kontakta ovanstående e-postadress. behöver du ett företagslån eller privatlån? Vi ger lån från 3 000 € till 600 000 000 € till privatpersoner och företag till en 2% årlig ränta. För mer information, kontakta oss via e-post: (dakany.endre@gmail.com)

Akut låneerbjudande.

Loan Offer. sa...

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

låneerbjudande


Behöver du lån? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och projektfinansiering? vi ger ut alla typer av lån till 2% ränta! Kontakt e-post;(dakany.endre@gmail.com)

Erbjud brådskande lån.