söndag 28 november 2021

Skyltsöndag #342

Första advent idag, och då passar det ju alldeles utmärkt att bjuda er på NKs årliga julskyltning som avtäcktes redan den 21 november, som brukligt alltså. Bilderna är återigen tagna av min bästis Yvonne. Är medveten om att min Skyltsöndag kanske ”krockar” med Dittes rapportering om NKs skyltning. Inget fel i det alls om ni frågar mig. Tvärtom!

Dubbelnjutning
Ni som följer båda våra bloggar kommer få njuta dubbelt, eller hur;-) Ni som inte bor i Stockholm eller Göteborg och bara följer min blogg hoppas jag gläds åt bilderna. Personligen tycker jag att Dittes och Yvonnes foton kompletterar varandra, då de är tagna ur olika vinklar och i olika format. Hoppas ni håller med. Enjoy!

“A Brand New Christmas Story”
Julskyltningen heter “A Brand New Christmas Story” och är en musikal med staden,  sång och musik i fokus. Man har byggt teaterkulisser som riktiga musikalscener och gör dem i olika stadsmiljöer. Personligen tycker jag att årets skyltning är en av de bästa NK har gjort! Ni håller kanske med. Vill ni förkovra er mera så varsågoda – här och här hittar ni mera information.
PS. Bättre än originalet. Personligen tycker jag att Yvonnes och Dittes bilder kvalitetsmässigt slår NKs egna foton. Så det så;-) Tusen tack Yvonne:-) DS.

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

16 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Så mycket jobb de har satt ner på skyltningen! Verkligt fin!
Överdådig förstås, men mycket att se på för alla som gillar prylar, konstgjord snö och julens glitter :-)

Åke sa...

Julskyltning på riktigt! Precis som den ska vara :) En fortsatt trevlig 1:a advent!

Klimakteriehäxan sa...

Jag har inte varit där och kikat än, brukar alltid ta en sväng. Risk för fler foton därifrån m a o! Men i dag är det barnens skyltsöndag hos mig!

Guldkryckan sa...

Lyckades ju kasta ett par ögon på julskyltningen i stan i fredags när jag och frugan var där nere för första gången sen innan coviden.
Fint är det ju verkligen även om jag inte har det som prioritet på stan.
Ska kolla in hos ditte strax, ha nu en fin första advent Bp.

femfemman sa...

Skyltsöndag på riktigt idag! Så snyggt!
Är ju uppvuxen på landet, så jag har ingen relation till skyltsöndagen. Men vi bodde i Tranemo samhälle under ett par år i slutet av sjuttiotalet. På den tiden var det minsann julfint i affärsfönstren även i det medelstora samhället.

nalta norrland sa...

😍🥰😍🥰😍🥰
NKs julskyltning var förr en årlig tradition att jag var till min 08a syster, men typ sedan 22, 23 år sedan blev det stopp ✋ och nej inte på grund av ovänskap- inte då inte - utan det var min sjukdom som satte stopp 🛑 för sånna resor. Att åka till Stockholm över helgen var för energikrävande.
Numera, sedan min fars bortgång, har jag och min 07a syster ingen kontakt alls… sist hon pratade med mig eller rättare sagt till mig var augusti 2018.
Men sånt är livet.
🤗

LillaSyster sa...

Snygga foton och kul att få se mer utav den storslagna skyltningen. Ha en bra kväll!

Ditte sa...

Jättesnyggt skyltat! Verkligen!passade perfekt just idag på Skyltsöndagen. Jag instämmer helt i att NK:s julskyltning i år var en av de bättre . Men jag vänder mig mot det engelska namnet "A brand new you Christmas sStiry. när det handlar om Stockholm och en svensk julskyltning.Tack för länk och omnämnande.
Yvonne har verkligen tagit fina bilder att glädjas åt och du förvaltar dem väl- Hälsa och tacka .

KajsaLisa sa...

Vilken häftig julskyltning, men dom brukar vara kreativa. Kungsgatan och NK ovanifrån var dom bästa.

byblixtra sa...

Så roligt att få se NK:s julskyltning. Den är läcker!
Passar alldeles utmärkt till Skyltsöndagen. :-)

Geddfish ♥ sa...

Helt fantastiskt! Tänk om jag hade fått sett nåt sånt som barn.
Jag tycker att Sverige snart är amerikaniserat. Varför inte svenska ord? Börjat tänka mer och mer på det.

Yvonne har tagit väldigt vackra foton, hälsa henne det.


Susjos sa...

Härliga foton på en fantastisk julskyltning, tusen tack BP och Yvonne. Bara jättekul att du och Ditte har foton därifrån, de är ju så fina allihopa! Vet inte om jag hinner in och se allt själv, så jag blir så glad att se NK:s julskyltning genom dej och Ditte!
Ha det gott!

Ama de casa sa...

Verkligen en urläcker skyltning och otroligt snygga bilder som både Yvonne och Ditte har förevigat den med!

Snacka om att NK lägger ned ett stort jobb med denna skyltning :-)

Anki sa...

Ojojoj ... häftig julskyltning på NK! Mycket arbete som lagts ner på den! Snygga bilder från Yvonne!

Paula Merio sa...

Jättefin årgång på NK skyltningen tycker jag, ibland har man blivit besviken, minns något år när avfallsåtervinning var temat, det såg ganska lessamt ut även om man gjort det bästa av temat. jag är inte emot återvinning, för mig får alla dessa figurer gärna vara det, men det ska vara färgglatt och glädja barnen.
Jag förstår visst att du inte skulle anse våra lantistomtar vara sämre än i storstan, jag skrev så för att konstrasten trots allt är ganska uppenbar.
Idag har jag kämpat med en datormus som inte vill samarbeta, håll tummarna att den orkar ett tag till nu då den verkar ha repat sig.

christian sa...

Juligt > juligare > BP:s blogg . . . hahaha LoL :)
Med tanke på att du inte är nån större julfantast så är det kul att du bjuder på så mkt fina julbilder! Att robotar har gjort "intrång" på julen kan jag vara utan, men karusellen med gosedjuren kompenserar mer än väl!
Håller f.ö. med att det är fina å intressanta foton!

Ha en fin vecka!