tisdag 12 mars 2024

Rolig tisdagsblandning #2

Tisdagen förra veckan kom jag på idén att lägga upp en ”rolig tisdagsblandning” med bilder som fick mig - och förhoppningsvis er också - att le. Även idag har jag lyckats samla ihop fyra mammarazzi-bilder som är riktigt roliga, trots att de lämnar ett och annat att önska vad gäller kvalitén. Enjoy!

”Bad hair day” – helt klart. Paret hade en sprillans ny bebis med sig, så min kvalificerade gissning är att det är pappan som fick stå för nattskiftet;-)

Det finns hundar och så finns det ”football dogs” som maken min brukade kalla mini-hundar. Den ni ser på bilden var pytteliten. Ingen aning vad det är för ras, men jag tror inte att det var en Chihuahua, för den liknade inte Paulas Daniel.

Visst ja hundar var det. Den här hunden var lurvig och av modell XXXL. Det var inte kvinnan/ägaren. Hur hon än försökte dra hunden under bordet så spjärnade den emot. Den jycken var riktigt söt – på avstånd alltså. Är ju ändå hundrädd…

Kvinnan och hennes son hade tagit med sig sina cyklar, en hink med såpa, en rulle hushållspapper, en diskborste och en tandborste(!) till innergården för att göra cyklarna klara för vårbruk. Ni ser allt grus, va'!?

13 kommentarer:

Susjos sa...

Kul med en rolig tisdagsblandning! Killens hår ser statiskt ut, hihi!
Och jo, tror nog att det är en korthårig Chihuahua på den andra bilden.
Cykelrengöring ja...såg att min elcykel också behövdes rengöras!
Snygg blandning ;-)
Ha en fin kväll!
Kram

femfemman sa...

Vårrengöring av cykeln! Härligt!
Föredrar stora hundar framför små. Kanske beror på att jag aldrig varit bekant med en minivariant.
Inte så lätt för rn man att ta nattskift...fast babisen kanske flaskmatades. Då funkar det ju! God kväll

Hannas krypin sa...

Hehe, vilken rolig tisdagsblandning. Tror att det är en chihuahua, liknar min brorsas lille Nemo som var en chihuahua. Hehe, ser helt klart ut som nattvak, eller så gillar han frillan. :-P

Ditte sa...

Heja! Tack för en riktigt rolig tisdagsblandning. Och visst log jag- Vet ju att en chihuahua kan se ut på lite olika sätt. Men vad gäller denna har jag ingen aning.
Ja, lite större hundar är mer för mig- Älskar ju Helenfamiljens labrador. Så fin, snäll och godhjärtad. Men jag tycker även om en del mindre hundar.
Ja, våren är här om cyklarna är på g och ska rengöras. Och de verkar ordentligt utrustade för att ordna det.

LillaSyster sa...

Noll koll på hundrasen, med du får byta ut dina tt till dd i hundrädd=)
Skulle också behöva vårtvätta min cykel såg jag förra veckan då jag hade den ute, kanske kan bli till helgen om andan faller på. Trötta småbarnsföräldrar bryr sig inte om hur håret ser ut. Eller så hade han lagt ner hela sin själ i att få till det där spretet. Försökte sitta ute en stund i em, men vinden är för kylig för att sitta still och läsa. Ha det gott!

Äventyret framtiden sa...

Härligt vårtecken när cyklar ska tvättas. Undrar om det är trend för killar att se ut så där i håret nu, för jag har sett rätt många med den frisyren den senaste tiden.
Ha det!

Kina sa...

Skrattade gott åt dina bilder, och speciellt den första!

Anki sa...

En riktigt trevlig tisdagsblandning! Kul idé :)
Visst är det en chihuahua, en korthårig ... men det har du ju redan fått svar på.

Anki sa...

Jag igen ... svar: Tack BP, men det där collaget har jag inte gjort, utan sånt hittar jag här: https://www.pngegg.com/sv

Guldkryckan sa...

Hundar är fina varelser tycker jag, håller mig till katter tills pensionen iallafall.
Fin tisdagsblandning där, frisyr har jag inte haft på många år, förutom i öronen, min trimmer är kass. ✌️

Ha de gött nu.

christian sa...

Dina vardagsfoton är alltid lika spännande å roliga....att du bara vågar, det skulle inte jag. Vad gäller första fotot kan det också handlar om en helt moderiktig frisyr....hunden på soffan är ingen hund, det är en förvuxen råtta :)

Klimakteriehäxan sa...

Tycker det verkar lite småmysigt att fixa till cykeln - men min har blivit stulen, så inget sånt blir det för min del.
Ingen hund heller, det kan jag stundtals tycka är tråkigt, fast då påminner jag mig om att man alltid måste ut och gå, i ottan, oavsett väder, och då går det över, det där hundbehovet.

Hanneles bokparadis sa...

mini-hundar kallas också accessoarer