torsdag 24 september 2020

En ”vanlig” torsdag

Den urgulliga tjejen hos Mobildoktorn. Hon är inte bara supersnygg och trevlig, hon är framförallt otroligt kunnig. 


Storköp hos Akademibokhandeln.

Varför inte mikra maten på innergården?! Hoppas bara mikron överlever höstregnet;-)

Ja, jag vet att det officiellt är Tråktorsdag hos KajsaLisa. Å visst hade jag kunnat skriva spaltmeter om eländet som kallas ”Nya Blogger”. Men vet ni vad – jar orkar inte oja mig över f*nskapet längre. Självklart tycker jag också att det är urtråkigt att Zlatan har testat positivt för Covid-19. Han är ju inte precis ensam om det men ändå. Så istället fokuserar jag på allt roligt som har hänt idag.

Mobildoktorn
Har ju skrivit om suveräna Mobildoktorn i Täby Centrum många gånger. Senaste inlägget hittar ni här. Idag hade jag vägarna förbi igen, dock inte med en trasig iPhone. Tänkte bara tacka den urgulliga och superduktiga tjejen med en strut Årechoklad. Hon som hjälpt mig flera gånger utan att ens ta betalt för det.

Jamen hej igen!
När hon fick syn på mig ropade hon: - Jamen hej igen, vad kan jag hjälpa dig med idag”.
– Ingenting, ville bara tacka för all hjälp. Sedan frågade jag om jag fick ta ett kort på henne till min blogg. Självklart! Fick dock ta två foton, då det första inte visade Mobildoktorns logotype på tröjan. Den tjejen vet vad marknadsföring är:-) Även hon fick knäppa ett kort till hennes nyupplagda Instagram-konto. Win-win!

Mera då
- Fick ytterligare ett nytt bokmärke av LillaSyster:-)
-  Köpte en trave böcker hos Akademibokhandeln. Ta fyra, betala för tre, två medlemsböcker för 49 kronor samt 20 procent på det.
-   Köpte höstens andra krabba. Norrmännen måste ha ett "krabbår" i år.
-   Upptäckte en mikro på bordet på innergården. Hoppas den överlever höstregnet.
-   En strålande torsdag med 20 grader.

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.

16 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Vilken urgullig tjej! Sånt trevligt bemötande gillas. Hon var värd en strut choklad.
Tur det finns böcker. Jag har börjat sondera terrängen efter läsplatta. De är snälla mot ögonen har jag förstått. Som komplement till ljudböcker. Men läsplattorna är en djungel och mycket är slutsålt.

Första gången jag ser en micro på en uteplats, haha! Fungerande, tro? Eller klart för återvinning?
Nej, du har definitivt ett roligt inlägg!

Ditte sa...

Nej, ingen tråkig torsdag här heller. Tvärt om och höjdarväder-
Visst blir man glad över att träffa på liknande personal denna tjej hos Mobildoktorn i Täby. Förstår att din fina chokladstrut gladde henne. Har också varit hos Akademibokhandeln och försett mig. Bra rabatter och än mer om man är medlem.Jag varvar med att lyssna på böcker via Storytel och det är perfekt under långa promenader. Men hemma blir det även en "fysisk" bok. Tack för boktips. Får fylla på min läselista som redan är lång.Kanske blir det några du extra rekommenderar.
Kul med ett nytt bokmärke. Då är du på "kvisten" ett tag till-

Ama de casa sa...

Det var verkligen allt annat än tråkigt idag! Guldstjärna åt den hjälpsamma och duktiga tjejen och guldstjärna till dig som belönade henne med en glass och dessutom med att få äran att bli med på din blogg :-)

Hoppas hösten kommer att fortsätta att vara varm och skön hos dig också :-)

Emma, Sol som sol? sa...

Tycker du är suverän på att visa tacksamhet! Och med den reklam som du nu gör för Mobildoktorn så är det vinst åt alla håll och kanter!

Susjos sa...

Verkligen snyggt jobbat! Såklart hon blev glad för presenten! Å såklart hittade jag dej på hennes instagram, vink vink BP!

Så många böcker du fick till bra pris på akademibokhandeln, det var verkligen ingen tråkig torsdag för dej! Vädret gjorde ju sitt till också.
Hoppas det fortsätter i helgen!
Må så gott!

Hanneles bokparadis sa...

Apelqvist är bra.

Paula sa...

Hej där i Täby, full rulle hos dig. Tjejen med mobilerna ser verkligen ut som ett service-proffs, henne skulle jag gärna anlita. Jag får åka många mil för teknikhjälp, min teknikgubbe sitter fem mil härifrån..
Så mycket spänning du lastat på dig i form av böcker, vad vore livet utan dem? Jag har gjort ett "körschema" för att bli klar med två av mina böcker i helgen, får bara två veckors lånetid på nya böcker.
Krabba, färsk, har jag inte handlat på evinnerliga tider! Men jag har minsann fångat krabba på västkusten själv, för många herrans år sedan. Vad gör du med den? Kokar bara? Nä den är väl färdigkokt, berätta, recept tack!

Anki sa...

En bra torsdag minsann! Nya böcker och krabbköp - då blir det nog en bra helg också!
Verkligen en eloge till dig som visade din uppskattning till tjejen hos Mobildoktorn!

Äventyret framtiden sa...

Det här var ju inte alls tråkigt! Inte på en fläck! :)
Böcker, krabba och en glad tjej på Mobildoktorn. Jag såg mikron och tänkte att den var glad, för svänger man på den så ser det faktiskt ut som en glad smiley. En leende mun och två ögon högst upp. En glad mikro som kanske inte överlevde natten men so what, den var glad medan det varade.
Ha en glad fredag BP!

femfemman sa...

En sådan fin tjej,och så fint av dej att visa din uppskattning. Det är så Lite som behövs för att göra någon riktigt glad. Vi borde absolut fokusera på att glädja varann...men oj, vad det tar emot...man vågar inte riktigt...det kanske uppfattas fel.
Billiga böcker! Har inte läst någon av dem. Är dags att kolla vad Ad libris har att erbjuda så här i bokmässetid. Bra att köpa egna pocket. Jag är fortfarande en för ojämn läsare, läser mycket ibland, inget under andra tider, för att låna på bibliotek. Kram!

Eva sa...

Rart av dig att tacka mobiltjejen med en strut. Man kan ju undra över micron på gården. Härlig bokpacke du köpt. Låter got med krabban!

tanthuset.blogg.se sa...

Den där tråktorsdagen blev då inte det minsta lilla tråkig! Vad gulligt av dig att visa din uppskattning med Åre choklad, bästa som finns! Förstår att hon blev glad <3
Gissar att det behövs en låååång skarvsladd till micron eller så går den kanske på solenergi i ert vackra väder....
Ha det fortsatt gott och hoppas den här fredagen blir minst lika bra!

Guldkryckan sa...

Fint att ha något ställe dit man kan gå med sina grejer som krånglar och får man i princip gratis hjälp så är de väl värda lite choklad....bra där :)
Har några andra butiker här men där vågar jag inte lämna in något, de kunder inte svenska någon av dem för några år sedan så jag struntade i det...fast de kan ju ha lärt sig idag ;)

Ha det bäst nu BP.

KajsaLisa sa...

Hon ställde ju upp på bild också, vilken service. Låter billigt, köpte en bok för 360:- innan semestern, men vad gör man inte för att stötta sin lokala bokhandel.
Det kanske är en utomhusmikro för dom som tycker grilla är för omständigt :)
Tack för länken.

Klimakteriehäxan sa...

Krabbtider är härliga tider! Och service är underbart att hitta!

Anni sa...

Krabba! Hungrig! Sugen!

Så otroligt gulligt av dig med chokladen, helt underbart <3