lördag 15 oktober 2016

Idag ”vart” det ljusÅtta dagar utan ett enda stycke blå himmel däruppe sätter sina spår, åtminstone hos mig. Redan. Alltså gäller det att intala sig själv att det absolut inte är kallt ute, att det inte blåser heller utan att det faktiskt finns ljuspunkter. Inne. Här hemma och i Täby Centrum där det är 18 grader året om.

Som ni ser ”vart” det ljus hos oss härinne idag. Och det var absolut inte Guds utan tre LED-lampors och YES diskmedels (för rengöring av lampskärmen) förtjänst.

Halloween

Var inne på att lägga upp olika Halloween masker i det här inlägget. Men skratten fastnade i halsen med tanke på clown-epedemin som bland annat har brutit ut i Sverige. Att vi (ja, inte ni och jag då, men ni förstår vad jag menar) alltid måste apa efter USAs och Englands idiotiska påfund. Så jag nöjer mig med ett litet spöke på en skål med en av mina favofärger.

Gummistövlar

Äntligen har flera märken hängt på Hunter och skapat orangea gummistövlar. Nu har det inte regnat på två månader här, så jag avvaktade. Men jag kunde inte låta bli att dregla en aning.

Queen

Orangea ljuspunkter gillas som sagt. Den här blomman som förresten heter Queen fick följa med hem och stoppades i min betongstövel. På köpet får ni två nästan-blommor på min fingerkaktus som annars är fruktansvärt ful.

Cykelkondom

Är det en orange drive här på bloggen så är det. Så även denna cykelkondom får vara med. Gillas:-) Den satt på en (rosa) barncykel. Med andra ord – det ska böjas i tid även vad gäller val av mäklare.

Iron Man

Även denna juice har rätt färg. Loggan har det däremot inte. Juicen heter "Iron Man" och innehåller jordgubbar, kiwi och äpplen. Tog ett foto och läste några bloggar medan jag njöt av innehållet i glaset. Och då såg jag att även Ditte hade besökt Joe & The Juice idag fast i Stockholm. Snacka om sammanträffande. Himla roligt!

Hoppas ni njuter lika mycket som jag av dagens orangea färginjektion. Det "vart" ljus som sagt;-)

12 kommentarer:

Comsi comsa sa...


Tänkte detsamma gällande masker.
Men du fångade upp den orange färgen fint. Snart får du några fina blommor på kaktusen. Mina orkidéer har fullt med koppar och nya stjälkar är på väg ut. Fattar nada för så här explosionsartat brukar det inte vara. Nog pratat om blommor. :)

Kram ❤

Carita Liljendahl sa...

Det var som en stor och härlig sol!
Javisst... snart halloween...
Läckra stövlar i alla fall!

Ama de casa sa...

Jag ser att du har en röd tråd här - orange. Och sen ser jag också att du inte kan låta bli att ta med ett par stänk av rosa i din röda tråd. Så typiskt dig :-D

Meta sa...

Jo minsann här är det orange som gäller tror jag. Visst gillar jag det men inte på allt då. Härligt med blomman i betongstöveln, funderade på att göra det i sommar innan jag såg din då ialla fall.
Ha en fin söndag
kram Meta

Maria sa...

Du hade älskat att vara supporter till vårt handbollslag här i Kristianstad! Ja du fattar väl vad de har för färg på sina tröjor? ;-) Gummistövlarna var jättefräcka!
Önskar dig en fortsatt trevlig lördag kväll!
Kram

KajsaLisa sa...

Tack, vi behöver lite orange just nu eftersom som allt är så grått, orkar knappt fota. Men jag hittade en länk du kan lägga upp med lämpliga bilder :)
http://www.svtplay.se/video/4801648/k-markt/k-markt-ostra-station-stockholm

Maria sa...

Om du gillar handboll borde du flytta till Kristianstad och bli supporter. De fräcka gummistövlarna hade passat perfekt till resten av din orangea outfit ;-)
Önskar dig en fortsatt trevlig lördag kväll!
Kram

nalta norrland sa...

De där clownerna eller rättare sagt människorna bakom masken måste ju vara helt jäkla galna, alltså hur dum får man vara?
De som nu "bara" skräms är ju tillräckligt läskiga,
jag ogillar ju clowner, tycker de är otäcka,
men så här knäppt borde det väl icke kunna bli.

Elin är ju rädd, clownerna har ju "slagit till" i Umeå,
hon oroar sig för att de ska dyka upp här oxå... även om jag påstår att risken är mycket liten, så egentligen vad vet man?

Farligaste djuret i världen är människan.

Ditte sa...

Härligt orange och uppiggande inlägg! Lysande dessutom! Och på flera sätt.
Tror att Max också valde denna dryck och den passade bra ihop med hans mösa i vacker orange färg. (Nej, mössan var inte på inomhus.)
Halloween är jag inte alls för i Sverige. Förstår inte vitsen. Vi har ju påskkärringa/gubbar m.m. som tigger godis, räcker inte det.
Dock gillade jag din skål, särskilt färgen.
Stövlarna i denna fina färg hade jag inte sett tidigare. Får börja se mig omkring bättre.
Ska det regna så kan man ju lika gärna välja något uppiggande att ha på fötterna också.
Tror vi var lite koordinerade idag utan att veta om det innan.
Kul!

Marina sa...

Åtta dagar utan solljus låter inte bra, och snart ska klockan vridas tillbaka...just nu känns det rätt ok att vara där jag är ;)

Guldkryckan sa...

Ja du...ungarna på kneget gör en stor grej av dessa clowner...påstår sig ha sett dem överallt.
Berättade då för ungarna att de där clownerna skulle vara på konferens på Irland denna helg och diskutera Pensioner mm.

Då tystnade de och började leka med annat. (Lättlurade satar är de) ;)

Varde ljus :)

Ha de bäst BP


Mias Mix sa...

Härligt med alla orange bilder i höstmörkret! Man blir glad av färgglada bilder :) Och vad skönt att ha ren lampa och bra ljus!
Clown-epedimin är ju helt vansinnig. Hur kan det bli så?!