torsdag 8 augusti 2013

Tema fredag: "Över"Ett spontant bidrag till Tema fredag som är "Över". Fotade henne igår klockan 08:15 vid busshållplatsen Roslagstull i Stockholm. Hon var på väg till jobbet. Hon ställde sig lite avsides för hon rökte en cigarett. Hon har helt klart en väska hängandes över axeln. Det är den - väskan alltså - som ni ska fokusera på, inte på stilettklackarna som jag lyckades "kapa av";-)

Fler saker som är över hittar ni hos Sinneskatten.

18 kommentarer:

Per-Anders sa...

Fast jag skulle ha velat sett stilettklackarna också...

Unknown sa...

Väskan över axeln... Smart tänkt!
Ha en bra helg!
/SA

KajsaLisa sa...

Äsch, ta mig inte på allvar, skrivit en massa dumt i min blogg idag och det hänger liksom kvar om du förstår vad jag menar.
Ser ut som bilen gillar henne, men smyga sig på bakifrån på det där viset, nej usch :)

Kerstins foto sa...

Jag gillar din tolkning och din bild och känner igen fenomenet när man råkar kapa nåt som gärna hade fått vara kvar. Skulle med andra ord gärna sett skorna. ;)

Susjos sa...

Smart tänkt ... över axeln :)

Ama de casa sa...

Jag brukar ha min väska mellan tuttarna av säkerhetsskäl. Inte alls lika coolt, och dessutom skulle det inte ha passat in på temat :-D

Ama de casa sa...

sv: Glaciärerna ska man faktiskt helst INTE se i fullt solsken. Då är dom "bara" vita. När det är molnigt framkommer den fantastiskt blåaktiga färgen, som sen färgar vattnet.

Men om det spöregnar, och dessutom är väldigt gropig sjö... Då kommer man inte ens dit.
:-)

cat sa...

Bra smygfotografering. Måste erkänna att jag ändå inte kunde låta bli att kolla på skorna i första hand. Hur kan man gå i dylika undrar ju lilla jag?
Nog är det plommonkart alltid. Kan inte äta dem när de mognat, för jag har nog med fart om man säger som så ;-)

Hörni sa...

Snygg tjej, synd att hon röker, tänker jag. :D

Sv: Tack! :D Korkar upp gör vi lite varje dag här i värmlandsskogen. Och äter godis. ;D

Stare Ström sa...

Smart lösning! Undrar vilket jobb hon har med den klädseln.

Kicki sa...

Det gäller att vara vaken så dyker temat upp! Hon har också en tunn blus över sin svarta bh-topp!:)

Monica sa...

Jacob fokuserade mer på den tunna toppen och dess innehåll;-)
Det är en bambi, snyggt av dej att se att det inte var en varg HIHI
Ha en skön fredagkväll

Lennart sa...

Stiletklackarna? Mina ögon dras först till de härligt korta shortsen (hur många tusen tjejer har inte haft såna den här sommaren?) mumma, vackert! och sen flyger blicken snabbt till Audin där. Audi är en av de bilmodellerna jag verkligen gillar, hade en sån på 80-talet. En automatväxlad 200 turbo som det gick att köra i drygt 200 km/h med, hur lätt som helst. Fast då sa mamma ifrån, jag behövde ju inte alltid köra så fort alla gånger sa hon. Speciellt inte när hon åkte med. Men hon gillade komforten och att den gick så härligt skönt på vägen när det gick undan. Pappa var tokig i japanska bilar som hon inte alls tyckte om. Hennes S som hon nu bor ihop med gillar tyska bilar, deras nya bil tycker hon om väldigt mycket.
En gång var jag uppe i 230 mellan Bålsta och Enköping, då sa mamma; - Så bråttom är det inte, vi kan ta det lite lugnare...

Anonym sa...

Hon är på väg till jobbet?!?!?
Undrar vad för sorts jobb hon har, där man går klädd i mini-shorts (hoppas hon inte behöver plocka opp nånting från golvet) och genomskinlig blus plus stiletto-klackar.

Ruth i Virginia

Linnéa sa...

Tema över, bra tolkat! Har inte varit inne hos Sinneskatten på länge. Tiden räcker bara inte till, men borde kanske kolla. Det bir mycket på fredagarna, Fönstertema, Ordlös Lördag, sen kommer väl Fototrissen lördag osv.

Kör min BP ronda genom dina inlägg!

Freedomtravel sa...

Jag trodde annars att det var den genomskinliga blusen som var "över" bh:n ;)

Jane sa...

Eh, på väg till jobbet i den klädseln? Ursäkta ... Jag är inte pryd av mig men tycker det passar mer som klädsel för en "utekväll" :) Börjar väl bli gammal, jag ...

Margareta sa...

Jag bryr mig inte om över eller under, däremot funderar jag över hennes yrke när hon är klädd så där klockan 08:15 på väg till jobbet. =)