söndag 4 augusti 2013

Några söndagsskyltar

På den här bilden ser ni en polsk registreringsskylt som sitter på en Lamborghini som är en väldigt vacker bil tycker jag. Telepizzaskylten på andra sidan gatan är däremot inte så mycket att hurra för.


Betydligt mera upphetsande är den här skylten. Va, tycker ni inte det?! Nu får ni inte glömma att vi befann oss i Polen, där jag var glad att då och då se en skylt som jag faktiskt förstod! Ett hål i väggen på huvudgatan i Gdynia med några stolar på trottoaren. Jag fick faktiskt lämna stolen för att fota Lamborghinin efter det att ägaren till bilen hade slunkit in på Burger. Å är Burger god nog för en rik polack så duger den åt oss;-)


Här ser ni skylten med alla hamburgare man kunde beställa. Jaha… Här tog vi det säkra före det osäkra och beställde en ”El Classico”, för det vet man ju vad det är;-)


Nej, det visste vi inte. Den här hamburgaren var den godaste hemlagade burgaren vi ätit på 20 år. Senast vi åt en sådan burgare var i Hollywood, Florida. Där valde vi också ett hål i väggen. Å om vi hade behärskat det polska språket så hade jag inte tvekat att beställa den tredje burgaren nerifrån - en vildsvinsburgare. Tack för den infon Radde! Nästa gång tar jag med dig som tolk;-)


Tror nog att Pumita som har uppfunnit Skyltsöndag kommer att gilla det här inlägget;-) Hoppas ni andra gör det också!

14 kommentarer:

Susanne sa...

En fantastisk skyltsöndag =)

Susjos sa...

Gillade oxå bilen! :)

Ama de casa sa...

GUL BIL!!!

Jodå, så ska man ropa när man ser en gul bil, så nu har jag en poäng :-)

Jag har också sett en cool bil idag. Fast jag minns inte riktigt vad det var för sort...

:-)

Ama de casa sa...

sv: Den stora ölen som vi (faktiskt!) delade på var en Samuel Adams. Smakade faktiskt riktigt bra :-)

cat sa...

Kunde knappt slita ögonen från bilen! Även hamburger-svartatavlan är väldigt fin om än som du säger obegriplig.

Kicki sa...

Vildsvinsburgaren hade säkert varit ännu läckrare!! Bilen är snygg och fotad från sin bästa sida!;)

Monica sa...

En sådan bil fast i en annan färg skulle man inte tacka ner till fast man får nog gå en kurs innan man sätter sej bakom ratten.
Härligt att burgaren var så god;-)
Ha en skön kväll

Pumita sa...

Alldeles perfekt, säger jag bara! Mitt bilintresse är måttligt men den gula där, Lamborghini sa du, eller?... den är cool! Kanske inte vad man väntar sig för man (läs jag) har förutfattade meningar om polska bilägare. Den maten skulle jag inte sätta tänderna i, som du säkert förstår, men den ser riktigt fräsch och aptitlig ut. Inte ens pommes frites med majonnäs är min grej även om det slank ner en portion i Amsterdam.

Hörni sa...

Åh vad det såg läckert ut med den där hamburgaren. Men jag får snart grillad fläskytterfilé, det är inte dumt det heller. :)

llh sa...

Mmmm den burgaren ser god ut. Klart man ska följa ägaren till en gul lyxbil i spåren för lyxmat :)

Jah Hollis sa...

Jag har en gång i tiden ägt en Folkabuss som vi fraktade runt vårt rockband i. Den säckade så småningom ihop (precis som bandet) och slutade som fikakoja för skogsarbetare.
På den italienska fronten har jag haft en Alfa Romeo 1300 GTJ. Såg ut ungefär så här:
http://franco-roccia.deviantart.com/art/Alfa-Romeo-GT-1300-Junior-216732162
Det var inget billigt nöje det.

Husbilen-Ellen sa...

Vilka foton! Vilken bil! Vilken burgare!! Elisabeth

anemonen sa...

Både vill och inte vill ha en sådan vacker bil. Den kostar och jag skulle vara så rädd om den att jag inte vågade parkera den:-) Den får vara för att titta och njuta av.Folkabussen den är cool den. Jag har kört en sådan och den var helskön att köra.Jag har även haft en sk bubbla en gång för länge sedan:-) Ha en fin dag.

Linnéa sa...

Du är ju flitig som en "bäver" med inlägg i så många teman. Det här var snyggt, riktigt söndagsmysigt!