söndag 24 januari 2010

Täby Centrum Konsthelg - Del 2

Det är ofint att skryta, mycket ofint till och med. Men jag vill ändå att ni ska veta att trion Motoko, Simon och BP tillsammans med en annan av mina favokonstnärer - Matilda Lehvonen var helgens succékonstnärer. Undrar om det har något att göra att våra "montrar" fanns utanför Åhléns;-)

Dagens behållning 1
IT-kompisen Radde och hans fru R dök upp, vilket var riktigt kul. Jag menar Radde är ju min dataskrot-donator nummer ett. Dom passade på att köpa den här sparkdräkten till bebisen som väntar om två veckor. Det blir en David... tror jag;-)

Dagens behållning 2
Min mycket trevliga husläkare Gustav hade tagit med sig fru och två av hans söner för att köpa tavlan "Korka upp" till vänster. Det är Raddes gamla usb-minne som nu fick följa med familjen A hem. Herrarna skakade tass och var helt överens om att det valet inger hopp om läkarkåren;-)

Dagens behållning 3
Dagens matlåda bestod av en 45-bitars sushi som Motoko bjöd Simon och mig på. Och då vi är fiiiint folk (som inte skryter i onödan) åts den med pinnar i en specialfodral (se stora bilden). Efterrätten bestod av innehållet i dom små påsarna. Nu kommer ni att studsa till, tror jag. Tänk är små miniplättar av färsk, salt(!!!) plommonpuré marinerad i risvinäger och rullade i florsocker. Jo då, det låter helt sjukt men smakade riktigt, riktigt gott.

PS. Mina fötter och ben pratar inte med mig längre. Själv har jag slutat konversera med dom efter klockan 13 idag. Min rygg är extremt sur på mig. Men lite svinn får man räkna med efter en sådan succéhelg. 1 000 tack förresten för era gulliga kommentarer. "Love you guys out there:-))))" DS.

21 kommentarer:

Jess sa...

Så härligt med en lyckad helg!
Sushi är riktigt gott!
Ta nu och vila dina stackars fötter och rygg! :9

Olga T sa...

Kul att läsa att utställningen blev bra. Var rädd om dina fötter nu! God natt!

Marita sa...

Här är en till som är helt slut. Fötterna är hur ömma som helst. Kommer att somna ovaggad i kväll. Helgens resultat var mycket gott för mig med.

Ellis sa...

Riktigt duktig är du! :D Idag insåg jag att den här vintern har jag nog haft ett riktigt bra fot-vinter, lena som silke och gör ej ont! :D

Vad hände med dina tshirtar?

S o F sa...

Undrar om du tänker jobba denna vecka tro? Efter denna hårda/tuffa helg, menar jag.

Fortsätter att glädjas över din lyckade helg. :)

Ha det gott!

Gun sa...

Gud vad roligt! Grattis till succén! Jag förstår verkligen att du är trött nu! Sov gott! Godnattkram!

Lissen sa...

Säger bara succé och en massa kul!
Bättre kan väl inte en helg vara, det får rygg och ben tåla!

Oh nu säger min kropp ifrån,natti natti................

Ellis sa...

Hahah snusk Beate!;)

Ellis sa...

Ja de har bara öppet 12-4 på söndagar! :D Brukar vara dött.

Jo men du sade något om tshirtar i början av veckan och sade att du skulle blogga om det i helgen?

Shannara sa...

Kul att utställningen blev en sådan succé!

Och attans va gottiga matlådor!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag tror inte att det har med Åhlens läget att göra. Skulle det vara så vore det ju enkelt att ställa sig utanför Åhlens och försöka sälja något. Du hör ju själv hur dumt det låter.

Nej - konsten, konstnärerna och deras framtoning tror jag är den givna succén.

Hoppas att du kan börja kommunicera med dina nedre kroppsdelar i morgon. Kanske att du får vara ledig och vila lite, eller?

Ha det bra, njut och minns den här helgen länge.

Malin B sa...

Vilken härlig helg du har haft!
Måste säga att din och min meny är det mil emellan. ;) Det är så skoj att få en inblick i "en annan värld". ;)

Svärmos tunga är den växt som har långa blad som står rakt upp.

Petra sa...

Åh vad roligt med en lyckad helg. Kram

Nina sa...

WOW! Grattis! Vad kul att utställningen gick så bra! År så glad för din skull!

Mrs Bettan sa...

Tyvärr blev det inget besök i din monter i år. Vi var faktiskt i Täby på kvällen hos våra kompisar och var inte hemma förrän 03.30 på söndagsmorron så vi var inte så pigga att åka till dej. Men jag läste att ni sålde som sjutton och det var ju lyckat. Grattis till er alla tre.
Kram MrsBettan

Em sa...

Stackars kropp! Jag hoppas du har bandat sen tidigare när dina ben och fötter pratade med dig, för om det skulle sina på inkomster kan du nog tjäna en hacka på den kommunicationen om jag inte har helt fel. Jag är inte så bra på detta med konst, så förlåt mig för att jag inte uttalar mig, men maten lät jättegod, jag är allätare och ju mer konstigt det låter, ju bättre. :D

Pruddan sa...

Låter som ett kul event!

anne sa...

Grattis till alla framgångar! Det måste kännas så gott!

Jag åt ju en egendomlig pastry på tehuset i Tokyo; en bönkaka, konsistens som mandelmassa men ändå söt, tillverkad av bönor överpudrad med florsocker, och god var vad den var! :)

Ellis sa...

Somnade strax efter halv 1 något! :D Telefonen ringde.

Cazandra är allt go hon, varför gick du så tidigt?
Kram

Daniel sa...

Roligt me grejt utställning!! Vila fossingarna nu!

Em sa...

Sv: Ja, det är en ständig upprepning av historien. Tragiskt, men sant. Som tur är så har jag hoppet om att det goda skall segra. Känner mig naiv när jag säger så, men utan den tron tycker jag det hela verkar meningslöst. Det goda SKALL segra! ;)