tisdag 5 januari 2010

SysselsättningsTERAPI: Del 1

Jag hade stora planer för idag och gick upp redan klockan 9:00. Men sedan gjorde jag något som jag inte borde ha gjort: jag kastade en blick på termometern. 14,5 minusgrader. Ni borde ha varit här för att se den blixtsnabba, konstnärligt utförda, piruettaktiga vändningen jag gjorde - raka spåret tillbaks till min sköna och varma säng. Gick upp klockan 10:45.

Terapi
Efter några dagars "lidande" av akuta sysselsättningsproblem på grund av köldskadad hjärna bestämde jag mig för att gå i sysselsättningsterapi hos mina två terapeuter - tillika inspiratörer - maken och bästisten Totte. Den förstnämnda föreslog promenader med kameran i högsta hugg - nya färgglada långkallingar och allt. Inte mycket att hämta där... den här gången. Totte förslog att jag skulle göra några nya tavlor, vilket jag gjorde. Lägger upp bild på den senaste. Mera att hämta där alltså.

Ny header
Sedan fick jag en kommentar av Joakim som tyckte att det kanske var dags för en ny header (det var Joakim som gjorde den befintliga). Alltså gjorde jag två nya headers (klicka på bilderna och kolla). Maken och bästisen valde... ja vilken valde dom tror ni?

Kommentera headeralternativen
Många av er är ju fortfarande på semester (precis som jag) så kom igen! Kommentera vilken av de två ni gillar bäst... eller ska jag rentav behålla den befintliga.

PS. Nyckeln jag letade efter igår har kommit till rätta kan man väl säga... ja alltså kloka maken kom på att det är samma nyckel som passar till grovsoprummet. Så enkelt det kan vara... ibland. DS

21 kommentarer:

AnnA sa...

BP, jag är kanske konservativ, men jag tycker din gamla header är bra.
Förresten tackar man för alla fniss åt dina kalsongvisningar...
Här i Skåne snöar det efter att ha varit en snöfri iskall helg med minusgrader på neråt -15, och jag jobbade, och kunde inte krypa ner under täcket.
Men nu är jag ledig några dagar.
Ha det gott!
hälsn
AnnA

Gun sa...

Jag gillar ju din nuvarande header så jättemycket, men om du ändå tänker byta så gillar jag nr 2 bäst.

Sv: Tack så jättemycket för gratulationen snälla du! Och ja, jag hoppas tårtan kan hjälpa mig lite med magen, haha!:) En tårtbit om dagen kanske...:D
Kram

S o F sa...

Näpp, det är omöjligt att välja.

Jag röstar för den du har nu. Den är nämligen fulländad. :)

Brrrr-hälsningar!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Innan jag kommenterar headern så vill jag bara skriva att tavlan som du gjort underdagen är helt i min smak, superläcker.

Sedan kan jag också tala om att jag gjort en ny idag, header alltså. Mitt problem är att jag inte hittat och framförallt förstått allt, hur jag ska kunna lägga upp texten lika snyggt som du. Det är nämligen texten som gör att du kan länka dig till start, inte som hos dig bilden. Vilket gör att alternativen inte är så många. Ska klura på hur jag ändrar länken till bilden.

Nåja, nu går vi till det väsentliga och din header.

Den förta visar mer vem du är, både konstnärlig och konstig. =) Den andra är mer stilren och texten längst ner i högra hörnet gillar jag.

Jag skulle nog trots allt rösta på den sista.

Samtidigt som jag tycker att bilderna, speciellt dina tavlor är något som jag saknat att se på här i bloggen. Jag vet att jag kan kika på dem på din hemsida, men ...

Allvarligt talat så vet jag inte, fast jag vet vad jag tycker. En svår dilemma så här i kylan. Jag skriver i alla fall den sista och sedan kan du väl variera mellan de två.

Jag ska ju inte skriva om renhet när min egen är i ett totalt huller om buller just nu.

Sedan tycker inte jag att du i det här fallet ska lyssna på någon varken vi bloggare, din man eller din bästis för bloggen är ju du och den personliga sidan av dig. Punkt slut.

Jess sa...

Jag gillar din header som du har nu, men om det är de två nya alternativen så väljer jag den längst ner!
Förstår att du vände tillbaka till sängen! :)
Gillar ditt nya verk!

Em sa...

Jag gillar din nya idé, nummer 1 av de två. Men både din nuvarande och de andra två är jättefina så det är svårt.

Em sa...

Haha! Bilden av mina ögon tog jag med webb-kameran, men jag har inte utforskat den andra särskilt mycket heller och som du säger, just nu är nog det lika bra. :D

Nina Xi sa...

Så! Nu har jag läst igenom alla inlägg jag missat... som vanligt ren och skär underhållning! :-D

Jag röstar för header nr 2, alltid kul att göra om lite, tycker jag! Är det en teckning av dig i vänstar hörnet?

Tack oxå för alla dina kommentarer hos mig... Ps. Katten heter Ludde!
Ps igen. Missa inte att bilduppdraget drar igång igen på torsdag!
Kram

Ellis sa...

Jag gillar den understa!

Sv: jag mår så dåligt, hostar så hårt och snyter mgi var tredje minut. Nyligen snöt jag ut endast blod - är jag allvarligt sjuk? :O

red sa...

Hoppa tillbaks i sängen för att det är -15 ute? Nä, det är ingen option. +14 inne och -18 ute och man måste på utedasset... Så är livet på landet.
Men ok, till livets väsentligheter: header till bloggen. De nya är ingen option heller. Jag tycker att av det jag lärt mig om layout och sånt på jobbet (och av dig)så är olika färger mot svart bakgrund en synd. Eller har jag missat något? Varför duger inte nuvarande? Den är ju t.o.m. bra!
/Olle

Ellis sa...

Tack för dina varma ord! :D Du är själv en mycket fin och trevlig person!

Hihi :D Jo hitills har jag grattat 3 personer. Min mamma är också Januari barn och jag känner flera som fyller år i Januari! :O

Jess sa...

sv:Hahaha, ja lite Anna Anka varning är det nog! :)

Ulrica sa...

Jag gillar din alster skarpt, njter av din nya tavla. Gillar de nya headeralternativen, allra bäst nummer två. Stilren och riktigt, riktigt snygg :)

Em sa...

Sv: Hahaha! Du har rätt, jag är hög - på sömnbrist! :D

anne sa...

Ja, inte är det lätt att välja och efter att ha läst igenom de andra kommentarerna så torde jag vara i total minoritet, men jag gillar nr 1 av de nya!

Dagens tavla=urläcker!!!

Ellis sa...

I DID! Mohahahahahaha.

Pjoltas sa...

Jag håller med AnnA ovan. Kanske jag är en bakåtsträvare, kanske inte. Men jag gillar den headern som redan sitter där.
=)

Olga T sa...

Byt inte!

Pruddan sa...

Den första tycker jag!

Gun sa...

Sv: Ja, det ska bli roligt att teckna med de fina pennorna och kolet. Jag är jättesugen på att sy små kläder till Lilla Mu. Jag sydde en del till mina barn när de var små, men inget avancerat.

Lissen sa...

Tycker den header du har är mer stilren, så behåll den tills vidare. Om du inte får ett bättre förslag!