onsdag 24 juni 2009

"Running out of time"


Då det är fler av er bloggare därute som har önskat sig en "uppföljning" av konstnären Simon Rodericks framgångar, så hoppas jag att ni blir glada nu:

Simon var inne på sin fjärde vända (på sex veckor!!!) på mitt jobb idag. Hittills gick hans tavlor åt efter det att han hängt upp dom. Idag hade dom bytt ägare innan de kom upp på väggen.

"Mentalt slagsmål
Om en av tavlorna blev det till och med nästan ett "mentalt slagsmål" mellan kollegorna Eva och Helena. Innan boxhandskarna kom fram löste "ringdomaren" Simon konflikten genom att erbjuda Helena en snarlik tavla som den Eva hade valt. Jag pustade ut ;-). Dessutom la Helena en beställning på minst tre tavlor i samma stil som ni kan se här.

Kartong
Simon är en mycket mångsidig konstnär som målar på duk men även på kartong. Dagens tavlor var målade med tusch på kartong. Dessutom döper han sina verk på ett mycket fyndigt sätt eller vad sägs om:

Stora tavlan ovan: "Running out of time"
Bild 2: "It looked better in the store"
Bild 3: "Hiding from life"

Hoppas ni gillar tavlorna. Här hittar ni fler. Å ni som har en konstförening på jobbet, tveka inte att ta kontakt med Simon. Kontaktuppgifter finns på hans blogg här.

PS. Har konstaterat att man inte bli solbränd när man spenderar större delar av dagen framför en dataskärm. Man blir inte heller brun genom att äta sushi ute... i skuggan. DS

6 kommentarer:

Olga T sa...

Jag har precis konstaterat att man blir solbränd om man är ute hela dagen utan att sola.....Kräftröd i ansiktet:(

Jess sa...

Skulle också kunna tänka mig sushi i skuggan och så önskar jag att vi som jobbar denna veckan får chans att njuta av solen till helgen!
Hurra för Sverige! (fotbollen då alltså)=)

Nettan sa...

Häftiga tavlor !

Men du har ju inte problem med att bli brun - du behöver ju bara visa dig för solen så är du brun.
Tänk på oss blekfisar som blir röda som små grisar innan man blir brun. Ha h a!

kram och hoppas du snart får träffa solen i ansiktet ditt !

anne sa...

Tavlorna är jättefina, kunde vara nåt...

Berätta. Vad tänkte du om Håkan Sterner?

Lissen sa...

Förstår att det blev slagsmål. dom är så läckra hans bilder.

Anonym sa...

Ja måste säga att jag gillar tavlorna!