onsdag 10 juni 2009

4:0 - sol - 134 000Efter 4:0 segern mot Malta ikväll har Sverige visat att man åtminstone kan göra mål - dessutom i form av en sex minuters urladdning i andra halvlek - på en B-nation. Ett lilleput-landslag som hade en rädda-på-mållinjen-sexa-mohikan i backlinjen samt en "Markoolio-look alike" i mål. Han var då en riktig cool målis tycker jag.

Sol
Sol har vi inte sett i huvudstaden på länge. I Örebro däremot skiner den. Bildbeviset på detta påstående laddar jag upp. Favo-kollegan Anders tyckte så synd om min regniga vardag att han mejlade bilden till mig. Jag sken som en sol efteråt och det var jag nog ensam om i Stockholm.

134 000
På allmän begäran (låter proffsigt, eller hur;-) redovisar jag härmed Håkans bedrift att gå drygt 72 000 steg respektive 62 000 steg under stegtävlingen:

72 000
Man får en sen(!!!) start och börjar gå klockan 9:00. Man tar pauser för tidningsläsning, fika och lunch, man varvar liksom och stegar på till klockan 24:00.
En baggis!!!

62 000
Man ändrar dygnsrytm: Startar första varvet klockan 0:00, möter en grävling två gånger (bildbevis saknas) och går tills klockan är 01:30. Sedan sover man några timmar. Nästa runda startar klockan 7:00 och slutar inte förrän 17:00. Man äter, kollar den ödesdigra matchen mellan Sverige och Danmark. Sedan stegar man av sig "förlustsorgen" under en timme mellan 21:00 till 22:00. Svårare än så här är det inte.

PS. Är otroligt tacksam mot er bloggvänner därute som har agerat fanclub till Håkan och Totte. I Håkans fall var det speciellt värdefullt, då han numera ser på bloggar med mindre Wikipedia-färgade ögon. Love you guys out there! DS

7 kommentarer:

Nettan sa...

Du undrade om det var Nathis som både spelade gitarr och sjöng, men det gjorde hon inte.
Av dom tre tjejerna som sjön och spelade var det Nathis som stod längst till höger i svart/vitt.

Kram

Olga T sa...

Håkan och totte!!!! Kul att ni uppskattade vårt engagemang! Jag är djupt imponerad av ert gångande men faktiskt orolig över hur det går nu efteråt för er....! BP du måste rapportera ev. abstinenesbesvär eller så.

Malin B sa...

Det var som jag anade, de BARA går! ;)
Hur är det NU då? Tassar de fortfarande runt med stegräknare och i sådana fall, hur många steg kommer de upp till "i vardagslag"?
Spännande värre det här!!!

I går var det inte trevliga förutsättningar hos oss, åskan mullrade ganska nära under uppvärmningen, innan avspark bara VRÄKTE regnet ner. Så mycket och fort att det blev en dränkt plan, spelarna rusade in i omklädningsrummen. Eftersom regnet vägrade ge med sig men åskan avtog så sprang de snällt ut på planen ändå. Tappra spelare!
De for hit och dit, bollen stannade i plask och det ena med det fjärde. Sonen hade att göra och gjorde det med bravur men två insläppta mål blev två mål bort från poäng. Han fick dock beröm av motståndarlaget och sådant är skoj "Vi hade ju kunnat göra hur många mål som helst om du inte varit så bra!".

Jag hade sms-service i Sverige-Maltamatchen av min goda vän i Uddevalla så jag hade full koll - på allt. =)

anne sa...

När är det slut på detta stegande? De kan ju inte ha några fötter kvar! :)

Daniel sa...

Ja har du nåra fötter kvar?

Jess sa...

Nu förstår jag att jag aldrig kommer upp i några 72000 steg... ;)

Lissen sa...

Love you to my dear friend!

Also has it been fun to follow the crazy guys from your work!

Hope they can walk in the sunshine soon!