tisdag 23 juni 2009

En swing med leggings

Kollegan Eva och jag tog en lunchpromenad som förde oss till Stinas Bageri i Vasatan. Vi köpte varsin supergod Smoothie och satte oss i solen utanför. Nu är Frejgaten inte Medborgarplatsen precis, men vi fick ändå god underhållning av folk som promenerade förbi.

Golfare i gatuhörn
En kortväxt kille med en golfbag som var huvudet högre än han själv praktiserade sin swing i hörnet Västmannagatan-Frejgatan med en sprillans ny golfklubba. Vågade inte ta en papparazzi bild. Tänk om han hade swingat (heter det så ?!) klubban mot mitt mjuka huvud;-) Det var en metallklubba. Hade han hållit i en träklubba hade det varit en helt annan sak (trä mot trä är lika med sågspån).

Leggings
Leggings är inne, det har jag förstått. De syns i alla möjliga färger, längder och med och utan maskar/hål. De bärs av alla möjliga ben - korta, långa, tjocka och smala. De kombineras för det mesta med minikjol eller dessa halv-klänning-halv-tält blusar som får till och med en 1,70 m lång och 50 kg lätt kvinna att se gravid ut.

För att krydda dessa lunchupplevelser lägger jag upp några "weird photos" som min kompis från Australien uttryckte det. Enjoy!!!

PS. Kvällens megakrock: "Morden i Midsomer" och Sverige-Serbien. Undrar om maken är villig att avstå från TVn i köket?! Det borde gå att göra en "serieinstallation" i vardagsrummet, det handlar ju faktiskt bara om två apparater. DS

8 kommentarer:

Jess sa...

Ups, nu missade jag Allsången ;), maken är på Sverige -Serbien matchen så jag har tv:n för mig själv! Ja, bortsett från barnen då!

Daniel sa...

Så noterande du ha varit idag!

Kommer nästa gång med på noteria folk-latte!

Lissen sa...

Undrade just vad du får alla dina roliga bilder ifrån.
Har lämnat fotbollen, tror vi grejar det.

Jag har säkert 7 par thights i olika kulörer. Men idag på promenaden kändes dom som långkalsonger.Var in till mina föräldrar på kaffe. Tog av dom. vet ej om jag skrämde någon sedan med mina vita ben, men kjolen var rätt medelålders lång!

Olga T sa...

Träklubbor är också av metall nuförtiden! Ett tips om du skulle råka ut för en liknande situation igen:)

Olga T sa...

P.S. Morden i midsommer utspelar sej på golfbanan!

Malin B sa...

Du får se mycket skoj när du betraktar på lunchtimman. Jag far alltid runt som ett jihu och fixar än det ena än det andra ärendet... "Du som ändå är i stan kan väl..." Visst är jag i stan hela dagen men jag har EN timma som jag är fri på och då ska jag få i mig mat också.
I dag hade jag det dock ganska fridfullt, en presentaffär och en mataffär. Nästan ingenting ju. ;)

Har precis spelat badminton med tösen, glömde alldeles bort Morden i Midsommer trots att jag läste det i morse, i tvtablån... Brukar se det när jag har semester iallafall. =)
Sverigematchen kommer jag bara rusande till när sonen vrålar, det är ju DÅ det är något att se menar jag.

Herta sa...

Jag har inte ännu fattat vitsen med sk leggings. När jag var ung, nej det blev fel jag säger så här i stället...på 70-talet då kallade man strumpbyxor utan fot för något annat vill jag minnnas. Funktionen var ju värmebyxor av något slag.

Nettan sa...

Sitta på stan och glo på folk kan vara jäkligt kul !
Finns massor av kul att titta på.
Ha ha !