fredag 26 juni 2009

Ingen bra dag

Michael Jackson
Alla media är fulla av Michael Jacksons bortgång idag, inte minst bloggarna. Jag varken kan eller vill göra ett undantag. Om ni klickar här, så kommer ni att höra en "unrelesed version" av en låt med the Jackson 5, där Michael sjunger solo. "Ain't no sunshine when she's gone" heter låten och Michael är kanske 6 eller 7 år gammal. Min mans första kontakt med pop-kungen på 1970-talet. Michaels röst ger mig gåshud.

U21
Ett hopplöst underläge, en makalös upphämntning, en heroisk kämpainsats, en grym straffsparksläggning, en hårt förlust. Men vilken insats av detta U21 landslag!

Nej på det stora hela var det ingen särskilt bra dag trots det underbara vädret.

6 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Jag blev faktiskt lite chockad i morse när jag satte på tv´n och de pratade om MJ som att han var död. Jag sa då till hr P, är han död eller? Senare kom svaret. Vilken chock, han var ju outstanding tycker jag. Han kan jämföras med Elvis, Monroe m.m. som också dog unga. Han kommer att bli ett helgon precis som de. Han hade ju en stil som ingen annan haft tidigare. Bäst tycker jag var Triller.
Kram MrsBettan

Anonym sa...

Det är en så himla fin bild på honom. Mycket tragiskt tycker jag....

Media har redan börjat skriva hysteriskt...det är lite synd om hans familj tycker jag, att de inte får sörja ifred!

Lissen sa...

Håller med om att dagen blev lite märklig, lite chokad blev jag. Har du sett Jackson Five på svart-vit tv (på stenåldern), när Michael sprang in sist och sjöng. Ryser vid minnet!

Det är synd om grabbarna i U21. Men dom ger oss tro på framtida bra matcher!

Har också läst alla Läckbergs utom den sista. Oh vad många olästa härliga böcker vi har kvar Beate!!!!
Ha en skön kväll!

Daniel sa...

Ja vad säger man mer att hoppas han förstörda får själv äntligen får ro!

Malin B sa...

Vädret har inte mycket att göra med hur bra en dag blir. Men visst kan det hjälpa till på traven.

Hart gjorde ju inte bara en snygg straffräddning, han satte ju själv en straff också! =)

Nu har jag varit på fotboll och fått ont i magen igen. ;) Men denna gång gick det åt rätt håll. Har aldrig varit på någon match förut där det blev TRE gånger blir mål på STRAFF! Domaren var flitig med sitt gula kort...

Michael-karusellen har jag dock inte hängt med i så bra... Det hänger ju ihop med musikfronten och där är jag inte så belevad. Man kan inte hänga med överallt.

Ulrica sa...

En av de allra största popkungarna har lämnat oss. Och har man växt upp med musiken, dansat thriller och röjt på varje dansgolv tills hans låter. Ja, då värker det i hjärtat.