söndag 14 juni 2009

Flytande


Helgen i Fokus tema det här veckoslutet är "Flytande". Ett mera passande fotouppdrag får man leta efter, åtminstone i stor-Stockholm, där det har regnat kontinuerligt i drygt två dygn.
Med andra ord var det en tämligen lätt (och blöt) uppgift: det var liksom bara att gå ner på innergården, välja ut en passande pöl med flytande regnringar och fota. Dessutom är jag mycket förvånat över att jag kom ihåg hur man bygger en pappersbåt - som extra krydda i bilden liksom. Jag vet att den inte är sjöduglig men konstigt sällsynd är den;-)

12 kommentarer:

Jess sa...

Jag gillar denna bilden också! Pappersbåten gjorde hela bilden tycker jag!

Marie sa...

Kul du har lekt i vattenpölar i dag :-) Fin bild.

Artlover sa...

Hejsan! Ja, blötare än så här kan det väl inte bli. Snygg bild och regn är snyggast på bild. Pappersbåten gör bilden och det gör även gestalten som avspeglar sig i pölen.
Må så gott

foto CHIP sa...

Den verkar ju flyta på bra! Liksom det andra - allt håller sig flytande i Stockholm förstår jag :)
Snart kommer solen till er med!

Mrs Bettan sa...

Oooppsss, vad hände med din layout på bloggen. Börjar du bli lite kärring och älskar blommor eller? Bättre kan du. Hoppas du inte blir sur, men detta är inte du.
Kram MrsBettan

Mrs Bettan sa...

Du är tydligen inne och fixar nu visar det sej eftersom nu är alla blommor borta och det kom upp en brun bakgrunbd men då är det svårt att se texten.

Amanda sa...

1. Snygg layout
2. Påminn mig inte om vädret!
3. Två dygn? ... en veckas regn.
4. Hoppade du i vattenpölen?
5. Dagsfärskt foto kan jag intyga.
Sammanfattning, ett bra bidrag på flytande. Blött så in i vassen, flyter gör det också. /Amanda

Daniel sa...

Så flytande vackert!

Lena sa...

Haha..så du har fått leka :) Jag har ingen aning längre hur man viker ihop en sådandär pappersbåt. Har gjort det men det var så längesedan att jag glömt.

Din bild är fin men så trist med allt regn!! Här var det uppehåll igår. Då var det riktigt torkväder som bönderna skulle kalla det...hahaha dvs det blåste, solen var framme då och då och absolut inget regn. Idag duggade det när jag var ute med hunden...grrr vill ha sommarvärme nu och utan regn :)

Kram

anne sa...

Panta rei! Onekligen!!!

Det har slutat droppa i kollegans rum, men vem vet om det inte bara kan explodera...Speciellt nu när vi inte är där på ett par dagar...

Beirut Café blev en riktig hit, speciellt bland de som aldrig ätit libanesiskt tidigare. Inredningen var läcker, jag gillade verkligen stället! :)

anne sa...

Joo! Du har ju ny design igen! Vaddan detta ändrande?

Helgen i Focus sa...

vilket härligt birag till flytande. Jag kommer faktiskt också ihåg hur man gör desa båtar. :)