lördag 6 juni 2009

Ridå


Ridå för Sverige... på nationaldagen dessutom. Suck. Varför byta Wilhelmsson och inte Källström som missade straffen och verkar vara färgblind: Sverige spelade i blå-gult, Danmark i rött-vitt.
Utropstecken
Förutom den danska målvakten Sörensen, utespelarna Poulsen och Kalthenberg så tycker jag att "Elmarna" från Kalmar gjorde mera än vad resten av landslaget presterade. Å till Mikael Nilsson kan jag bara säga att "stepdance" inte görs i luften utan på marken, och då borde man ha kontroll på vänster och höger.

6 kommentarer:

Olga T sa...

Instämmer i ridåtankarna. Instämmer också i att the Elm Brothers är det gó i!

Jess sa...

Jag kände hur jag sjönk längre och längre ner i soffan, helt klart ridå ner. Ja, jag får glädja mig åt dotterns vinst i stället. Det är väldigt kul med ungdomsfotboll! Har verkligen blivit en riktig fotbollsmorsa!

Lissen sa...

Säger bara, frusterande dåligt. Såg inte hela, var tvungen att byta kanal. Glad att jag kunde göra det!!!!!

Nationalfirandet här,har blivit riktigt trevligt och min innerstad är ju inte så stor. Därför är det kul att gå runt när det blir lite liv i stan!
Ha en skön dag!
Undrar vad BP ska göra?

Malin B sa...

Du, är är det flera som sörjer Sverige på nationaldagen!
Sörensen var bäst - tyvärr.
(Jag kollar ju BARA in målisar och skott mot mål statistiken! ;) )

anne sa...

Så kan det gå te haspen är på!

Sv. Vaddå kväljningar?!?! Du har ju sagt att du gillar nya smakerfarenheter, inte kan du avfärda jordgubbarna och haricotsen så där bara då heller! ;)

S o F sa...

Ja vi suckar ju ihop du och jag.

Och så förlorar väl Robin finalen i Paris-tennisen också förstås... Ska det gå åt hel...e så ska det göra det ordentligt. Eller kan han verkligen slå Federer? :)

Ha det gott i veckan!