torsdag 26 juni 2008

Utspelad, utklassad, avklädd

Ja, det blev Ryssland i den andra halvleken. Hade hoppats på bättre motstånd mot Spanien, men ryssarna kan nog vara nöjda ändå. Grattis Spanien!!! Hoppas de spöar Tyskland på söndag!!

Euro-tipset
Jag är ju med i två tips - på jobbet och i ett kompisgäng. Det roliga är att Per (jobbet) och Johan (kompisgänget) har haft ledningen ett bra tag nu - typ sedan gruppspelet. Spanien lyckades dock ändra på den ordningen ikväll: Nu leder Viweca (jobbet) och Berit har gått om Johan. Berit har flåsat Johan i nacken i cirka två veckor nu.
Det roliga är att Berit har tippat Spanien som vinnare medan Johan har satsat på Tyskland. Blir det oavgjort vinner Berit... Annars så...

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Visst är det härligt att en tjej kan vara med och tävla med killarna. HrP är helengagerad och undrar redan nu hur de har tippat i slutspelsmatchen vilket är kul. Sen är han ju lite brydd över att inte han och du ligger bättre till som kan mycket mer fotboll än jag. Men, så är livet. Kul att få vara med ett tag på toppen i alla fall hur det än går.
Kramis mrsBettan

Anonym sa...

Ja, nu är man ju tvungen att kolla på finalen så man får veta om morsan min vinner ! Ha, ha !

kram på dig !