torsdag 5 juni 2008

2356 siffror

Oooops! Har lite dåligt samvete att jag inte publicerade ett inlägg igår. Men - jag har en ursäkt faktiskt:
Klockan var 00:03 och jag var fortfarande vaken. Sällsynt en onsdag/torsdag.
Anledningen var att jag knappade in totalt 2356 siffror igår. Vi pratar alltså Euro 2008 tipset. De som känner mig vet att jag är "siffer-dyslektiker", det vill säga jag har otroligt svårt för siffror. Så jag tog det piano och hoppas att varken mina kollegor på jobbet eller mina kompisar upptäcker alltför många grodor i tipssystemen.

EURO 2008 tipset
Igår damp de alltså ned - som vanligt alla på en gång - EURO 2008 tipsen alltså. Knappade in allihopa (21 deltagare på jobbet och 16 tipsare i "Friends-systemet"). Har mejlat till alla och hoppas att den som vinner är jag själv. Nej jag skojar bara.
Gårdagens nya Google symbol ska - som vanligt vara med i min konstblogg, som de närmaste veckorna kommer mera lika en fotbollsblogg med några konst(närliga) inslag.

Semester
Dessutom kommer jag/vi åka på semester snart. Om jag har tillgång till en dator så ska jag blogga, om inte så får ni klara er utan mitt babblande till och med 16 juni. Jag vet redan nu att jag kommer att sakna mina 20 bloggminuter varje dag, så "risken" är nog stor att jag letar upp en burk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du får några härliga dagar framför dig.

Själv åker jag snart till Motala och spökena. Ha, ha !

Kramiz

Mrs Bettan sa...

Vi vet ju att du fyller år den 10:e. Förstod nästan att du skulle rymma som för 10 år sedan. Hoppas ni får en trevlig resa.
Kram MrsBettan

BP sa...

Vilket minne du har!!! Den här gången har vi dock inte rymt lika långt.
Kram + grattis till Herr Ps skörd på tipset kväll.
//Kram beate