lördag 21 juni 2008

Konsten att vara en Hiddink

Nu har Ryssland gjort "en Turkiet". Välförtjänt seger mot Holland med 3:1 ...fast utan straffar. Ville egentligen att Holland skulle vinna hela Euro 2008, men nu får jag väl omvärdera....
Hiddink förde Australien vidare från gruppspelet i ett VM och nu besegrar hans Ryssland ett lag som vann sin grupp C överlägset. Jo, killen måste vara ett geni. Vet inte vad han tjänar i Ryssland, men kanske ska vi skramla lite och får honom som förbundskapten till svenska landslaget. Hur kunde Spanien slå detta Ryssland med 4:1 - en gåta.

Andrej Arashvin
Ytterligare en favoritspelare: Andrej Arshavin, spelar för St.Petersburg som vann UEFA Cupen. Han är bara 26 år och borde nu drunkna i erbjudanden från topp europeiska klubbar.

Roman Pavljuttjenko
Honom känner vi ju igen som målskytt mot Sverige. Han spelar för Spartak Moskva, är 26 år gammal och även han bör väl kunna vraka och vräka bland erbjudanden. Det är han värd liksom hans kompis Arshavin.

Van der Saar
Hade det inte varit för "good old Edwin" som spelar i Man Utd så hade Holland nog förlorat mot Ryssland under ordinarie speltid. Han var grymt bra.

I morgon är det ju dags för Spanien-Italien, ett Spanien som slog Ryssland med 4:1 och ett Italien som verkligen inte har övertygad men alltid tråcklar sig vidare. Synd att man jobbar på måndag!!!

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Hiddink är väl holländare, eller. Det är ju ganska kul när de spelar mot Holland. Lilla Tsaren var ju en höjdare på att spela. Kul och härlig match att se. Du kan väl ha lite ont i knoppen på måndag så du inte missar något. Men förresten, spelar de inte på kvällen? Då är du ju hemma.
Håller tummarna för Spanien i morgon, eller hur. Jag har ju tippat dom som vinnare, men man vet ju aldrig i fotboll.
Kramar mrsBettan