måndag 27 maj 2013

”Your wish is my command”



Det var många av er som ville se vad jag shoppade loss på igår hos Desigual. Inga problem! Som ni vet så är ”your wish my command” - alltid;-)

Snart ett minne blott
Sveriges första Desigual butik öppnades för några år sedan i Täby Centrum. Nu är den snart ett minne blott då företaget ”vill satsa på butikerna i stan”. Himla synd tycker jag och många andra kunder som varit Desigual trogen sedan starten. Undrar om Täby Centrums enda vettiga och annorlunda klädbutik kommer att ersättas av ytterligare en tråkkedja i H&M stil…

Tröstshopping
Då det regnade hela dagen igår var jag tvungen att tröstshoppa lite och utnyttja butikens totalutförsäljning. Här ser ni plaggen jag köpte hos Desigual. Vad tycker ni? Svara ärligt!







Eftersom jag var på det humöret köpte jag även två par nya glasögon (inte med likadana bågar den här gången). Då maken vägrade att vara smakråd haffade jag åt mig en kvinnlig glasögonstylist och den manliga butiksägaren och lät dom välja åt mig. Lätt som en plätt och ett par slipade RayBan solglasögon ingick i köpet. Här valde paret unisont pilotbågar åt mig.



Tänk att en regnig söndag kan skapa ett helt nytt jag på bra några timmar;-)

Fotona är också mitt bidrag till Marits Helgbild.

22 kommentarer:

Beppan sa...

Tur att det regnar ibland så man får sig en versionsuppdatering... :-)

Olga T sa...

Tredje tröjan får mest röster av mej! Den med de gula detaljerna och ögat på. Tycker deras kläder är snygga men på mej känns det som det är "för mycket". Jag är lite mer diskret vad gäller kläder. Fast jag försöker träna på det ;)
Glasögonen är urläckra!

Anita - Malta sa...

Läckra solglasögon Beate !! Hoppas verkligen att du får behov av att använda dem ofta under den kommande svenska sommaren ;-)

Eva Trillian sa...

När de sitter på personer så ser de säkert bra ut ;) Men jag är värdelös på det här med kläder. Vet aldrig vad någon haft på sig ... tycker sällan något, för jag tänker helt enkelt inte på det. Hel och ren? Ja, men vad mer kan man begära liksom ;) Men om vi börjar snacka väskor ;) DET är en annan sjuttiofemma det *L*

Susjos sa...

Åh...dina solglasögon...så avis!!!!!!
Och jag älskar Desigual, för dessa färger,man blir så glad! Har köpt ett antal klänningar där :)
Men ingen tröja ..ännu!
Jag gillade tröja nr 2 och 3!!!

Ama de casa sa...

Alltså... Den där första koftan skulle jag också ha köpt.
Ooops! Hoppas att du inte blev alltför besviken nu...
;-)

LissenTo sa...

Supersnygga glasögon, dom vill jag ha nu.

Lill Odin är här och piggar upp mej, gullungen.

Tack för dina goa kommentarer Beate

Anita - Malta sa...

....pust gud vad jag är mätt !! Nu kan jag fortsätta. Hann ju inte skriva färdigt innan då maken ropade från köket att maten var klar. Det går inte att dra på när man har en underbart duktig kock hemma ;-)

Har aldrig hört talas om butiken du nämner. Desigual finns inte på Malta och tack o lov inte H&M heller. Fast det kanske är dumt att skriva negativt om H&M. Minns ju att jag handlade mycket där när jag var ung. Det var ju ganska billigt om man jämför med alla modemärkes butiker.

Till dina tröjor !! Liiite för mycket i min smak men ganska originellt. Är mer för det som inte syns så mycket du vet, lite mer jordnära i milda färger. Tror jag kanske helst inte vill synas alls ;-)

Maken köpte ett illrött halsband med stora i mitt tycke jättepärlor till mig för ett par år sen. Han tyckte jag behövde lite färg.

Det tycker han nog ännu men jag envisas med mina ganska färglösa kläder. Som jag sagt tidigare, bara för att framhäva min färgstarka utstrålning ;-) He.he.. säger hon som sitter här och skriver med en knallröd klänning på sig.

Nä.. jag och kläder är ett kapitel för sig. Tycker alla dina tröjor är tuffa och läckra men inte på mig. Förblir nog en grå liten mus ett tag till.

Men glasögonen.. de gillar jag !! Har ett par Dior. Stora brillor så ansiktet knappt syns. Det tycker jag är toppen. Ja, att inte synas alltså..

Goa kramar till dig Beate !!

Mona sa...

Jag tycker kläderna är jätteläckra och jag är säker på att dom är jättesnygga på dig, men tyvärr inte på mig. Första skulle jag möjligtvis kunna ha, fast grundfärgen är nog för blek. Jag klär mig tyvärr som en stor del av befolkningen i Sverige: svart, svart, svart, mörkgrått, blå jeans och kanske piffa upp med nån liten färg nån gång emellanåt...

Jag skulle nog ändå gissa på att du är yngre än mig. Kan ju tala om att jag var 20 när jag var på fotbollsmatchen. Men det där med ålder är svårt. Många bloggare har visat sig vara bra mycket äldre än jag trott från början. Även om jag inte vet exakt hur gammal någon är, så får man ju så småningom ihop tillräckligt med info så att man kan gissa på ett ungefär. :-)

Freedomtravel sa...

Jag gillar den understa tröjan bäst, fina färger! Jag tycker att Desigual har fina kläder och var på vippen att köpa en klänning där en gång, men jag har alldeles för många klänningar (alldeles för svag för det, köper jämt klänningar fast jag behöver jeans och typ strumpor... haha). I Barcelona blev jag dock lite förvånad, där låg en Desigual i varje gathörn (minst!) och då tröttnade jag (för tillfället i alla fall)...

Della sa...

Jag och kläder är ingen hit. Vill helst gå i sportaffärer och hitta saker där. Eller ännu hellre handla på sportaffärssiter på nätet så jag slipper gå runt. Så kul är jag. :)

Monica sa...

Andra tröjan och solglasögonen blir mitt val, tråkigt när profithungern blir för stor.
Själv köpte jag en hundpromenadtröja på Lidl för 49,50passar bra till svarta mysbrallor :-)))))
Ha en bra dag i solen.

cat sa...

Blogger rensar inte bort spam hos mig. Det har publicerats många idiotkommentarer som jag själv får gå in och ta bort från mina inlägg.

Jag kan väl säga som så att din och min klädsmak inte är så lika :) Jag är inte så förtjust i kläder som har tryck på sig. Men att folk tycker olika är ju bara bra, för annars skulle vi ju vara alldeles förfärligt uniforma.

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Desiguals kläder tycker jag är skitsnygga!Tröjorna är lite smala för mig, men jag älskar deras byxor :) Så... tummen upp! Anna

Freja sa...

Åhh, så synd att den ska försvinna! Täby centrum brukar syrran ta mig till när vi ska shoppa... Svårt att ha en åsikt om plaggen utan att se dem på. De passar säkert kanon på dig, själv går jag ju mer på det röda eller gröna i sortimentet... Men så ska jag inte heller ha pilotbågar till, jag kör helst med 50-tals kattbågar i stället...

Sv: Hahaha, näckrosorna är lite väl plastiga även för mig, men det är dottern som är inredare i dammen, så både krokodilen och blommorna är hennes val. Samt en andmamma med tre ungar. Jag tar bara på mig stolen och flamingon, och de håller sig på land...

Husbilen-Ellen sa...

Så synd att de flyttar affären. Såg ju ut att finnas mycket annorlunda och roligt där. Ha dé gott! ELisabeth

Rantamor sa...

När du tar på dig tröja nummer ett, kommer alla i din närhet att tro att du är en handarbetande och stickande,
virkande tjej...
=) =) =)
tänkte på garn-nystanen...

Själv gillade jag den turkos/gröna med det häftiga trycket på, den var snygg och helt i min smak,
den blåa får jag ingen ordning på alls !!!

Solglasögon har vi allt behövt idag för solen har varit så generös här i norr, och tokvarmt har vi haft.
Bara så härligt och allt det gröna har exploderat....pang!!

Svar: det var nog ingen frisyr utan mera ett morgonrufs...
men tack ändå !!!

Tjingelingen från Rantamor.

Marit Johansson sa...

Så klokt att välja pilotbågar, jag tycker det är absolut snyggast, fina kläder också från des.. vad dom nu heter :)

Pumita sa...

Jag är ungefär lika rolig som Della när det gäller kläder. Den jag gillar bäst av de där tre är den sista. Skulle inte passa mig färgmässigt men den är cool. Huvudsaken är väl att du är nöjd, eller hur? :)

llh sa...

Lånade sonens pilot RayBan, de gör skillnad kan jag säga. Nu ligger jag i startgroparna för ett par egna med vidhängande andra bågar.
Kläderna ok ut men jag vill se dem på innan jag säger mer än så ;)

Hörni sa...

Vad synd att butiken försvinner. Annars brukar det vara tvärtom butikerna i innerstan som försvinner, men det gäller nog inte Stockholm.
Tröjorna är typiskt BP-läckra.

Margareta sa...

Här har jag missat flera dagar att få se vad du köpte, trots att jag bönade och bad. Men .. jag tror att jag har giltiga skäl, om siffror är det och en enorm hetta.

Ärligt ... Ettan är inte mina färger men kan tänka mig att jag vill se den på.
Tvåan och trean verkar absolut vara något jag skulle kunna tänka mig även om jag inte ser vad tvåan är. =) Får nog gå in och kika i vår butik.

Inte illa med ett par nya solglasögon "på köpet".