onsdag 20 september 2023

En fyrklöver en onsdag

Istället för en ”riktig” fyrklöver bjuder jag på fyra dagsfärska och rätt roliga bilder. Enjoy!

På stamstället hittade jag denna BMW RR idag. Eller hittade och hittade. Det var en liten pojke och hans pappa som slog sig ned för en fika och parkerade motorcykeln. Pojken som kanske var två år styrde el-hojen utan minsta problem. Tyckte han var väldigt mogen, trots att han fortfarande bar blöja;-) Pojkens pappa var en riktig godbit han också, men jag fick varken fota honom eller sonen. "You can't win them all";-)

Den här bilden hade lätt kvalat in till LillaSysters tema ”Färgsprakande” på fredag, men jag tänkte jag ger er en färginjektion redan idag;-)Tanken var att fota alla dessa fåglar, som förde en himla oväsen. På köpet fick jag världens ”soligaste vy” av mitt bostadsområde. Är väldigt nöjd med bilden:-)En inzoomning av fåglarna resulterade i små Messerschmitts, de tyska jaktflygplanen som användes under andra världskriget ni vet.

10 kommentarer:

LillaSyster sa...

Tack för färgbombningen=)Uppskattas alltid! Duktig 2 åring, det är ju märkligt jag har också sett en liten liten motorcykel idag, men kom inte åt att ta en bild. Din ser ut att ha 3 hjul den jag såg hade 2 och jag är inte så säker på att den gick på el utan enbart var en miniatyr prydnadscykel.

nalta norrland sa...

Frågade Du ifall Du fick ta en bild på far & son?
Fina härliga bilder och bäst var nog jaktflygplanen 🤩
🤗

Ditte sa...

Ännu en bra dag med lite färgglad fägring. Kul med motorcykeln, pojken och pappan.
Härliga bilder! Och den på äpplena och ditt hus i solens sken med fåglarna var höjdpunkter.
Och visst har vi njutit av ännu en fin dag. Behagligt.

Hannas krypin sa...

Vilket trevligt inlägg. Blev väldigt sugen på äpplen när jag ser din härliga bild. Kul liten anekdot med barnet och pappan.

femfemman sa...

Är jubegentligen emot eldrivna saker för barn. Bättre att de får vanan att röra på sig! Blir skitirriterad när jag ser en unge på elsparkcykel.J-a föräldrar, som inte fattar att de gör sitt barn en björntjänst.
Snygg bild på huset ditt! God kväll!

Susjos sa...

Vilken kul motorcykel! Å en fantastisk bild på de röda äpplena.
Jösses så många fåglar, va e de för sort tro? Vilken fin sol-bild du fick på ditt hus!
Kram!

christian sa...

Tänk att även du fick till ett fin t äpplefoto...fick du ta del av skörden?
Bilden på området är klart häftig med solen som lyser upp fasaden, snyggt!
Messerschmitts..... :)

Anni sa...

Vilken magnifik bild du fick på solbelysta huset och alla stridsflygplanen ;-) De flyger inte direkt i formation, men det kanske man inte ska förvänta sig heller. (Då hade bilden blivit riktigt läskig!)

Läckra äpplen, vilket överflöd av godsaker.

Annika sa...

ÅÅÅÅ viken härlig äppelbild!
OCH bilden på ditt hus i solen med alla fåglar. Lite Hitchcock-känsla där.
Motorcykeln sedan, tänk att en tvååring kan styra så bra själv. Imponerande. Synd att du inte fick ta bild av de bägge godingarna, hehe.

Paula sa...

Wow vilket häftigt foto över Hitchcocks Fåglarna och ditt läckra hus! Jag är ingen äppelfantast jag tycker de ser godare ut än de smakar. Såg att en granne lagt ut flera papperskassar vid trottoaren, säkert avsett att man får plocka med sig. Så gjorde man i Sundborn också liksom på Öland. En äkta BMW det ska börjas i tid...synd att du inte fick fota dem, men det är väl mer regel än undantag nuförtiden.