lördag 26 februari 2022

BokmärkeStörsta delen av denna underbart soliga dag spenderade jag på balkongen utan vinterkappa (yiipphhiiee:-) ) för första gången i år. Det går åt rätt håll, helt klart. Har även tvingat mig själv att inte kolla nyheterna på någon kanal. Man blir ju bara onödigt deppig samtidigt som man vet att man inte kan påverka eländet. 

Join Life
Idag är det dags för ett bokmärke från LillaSyster igen. Join Life är en standard för produkter som är tillverkade av hållbara material.
 Måste medge att jag aldrig hört talas om Join Life...

Lefties
Lefties är inte bara slang för personer vars politiska åsikter ligger åt vänster utan även ett märke för kläder som är tillverkade av material i Join Life andan. Med andra ord ligger detta (bok-)märke helt rätt i tiden. 
Även Lefties var helt obekant för mig. Tusen tack LillaSyster.

PS. Hörde av bästisen Yvonne idag att en LillaSyster deltar i Mellons sista deltävling ikväll. Gissar att den LillaSyster inte är samma som min bokmärkesdonator. Men man vet ju aldrig;-) DS.

12 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

Visst har det varit helt underbar solig dag! Stiligt diskret märke.

femfemman sa...

Har varit lugnare i nyhetsflödet idag. Inga extrautsändningar. Tänk så snabbt en världshändelse blir till en "vanlighet".

Satt i solen på altanen en stund. Nästan så det känns av "solbränna" i ansiktet!
Halvmilspromenaden, i klädd täckkappa, blev lite svettig.... Hade passat bättre med fleecetröja.

Bra märken som du gör reklam för. Ska kolla lite mer om dem.
Ha det fint!// Anna-Lena

Carita sa...

Samma här - inte kollat nyheter hela tiden. Det gjorde vi ju 24-25 februari och deppad blir man då man inget kan göra, despoten vet ju inte ens att vi finns och han bryr sig blanka katten i vad vi och andra som vill ha fred och demokrati tänker...
Vad skönt att kunna sitta på balkongen i solvärmen!
Det är nog inte aktuellt hos mig ännu på en dryg månad :-)

LillaSyster sa...

Jag är lååångt ifrån mellon, så din magkänsla är alldeles rätt! Ha en bra kväll- antar att du som jag INTE ska titta på Lillasyster =)

nalta norrland sa...

Vi gör typ tvärtom 😅 vi är rätt insatta, men någon krisberedskap har vi icke. Kanske borde vi hamstra toapapper och tändstickor…

Ditte sa...

Verkligen ett härligt väder och med skön vårkänsla. Lite balkonghäng här också.
Har lyssnat en del på radion och sett ett par omgångar av nyheterna. Och Mr P verkar inte nå det han tänkt så undrar vad nästa drag blir.
Nej, vi kan inte påverka något. Men våra folkvalda kan och jag undrar varför Sverige ska fortsätta betala bistånd till Ryssland. Fattar inte alls det.
Bokmärket är stilrent men märket hade jag inte heller hört talas om.
Vad gäller "Lilla Syster" som ska vara med i mellon är det nog inte den vi känner.

Klimakteriehäxan sa...

Lika ovetande som du om Lefties och Join Life - tills du alltså ändrade på det.
Jo, man orkar inte se/höra nyheter hela dagarna, man storknar. Samtidigt som man bävar för vad som komma skall. Som man inte vill höra över huvud taget.

Ama de casa sa...

Det finns en Lefties-affär på Zenia Boulevard. Första gången jag fick syn på den så trodde jag att det var en affär som sålde grejer för vänsterhänta. Jodå, jag är väldigt modemedveten... Haha!

Hoppas du har kvar finvädret hos dig! Här är det tämligen jämngrått just nu.

Anki sa...

Join Life och Lefties var är inget jag känner igen ... men funkar bra som bokmärke i alla fall.
Jag orkar inte heller med allt som rapporteras från Ukraina ... man känner sig verkligen hjälplös ...
Fantastiskt väder här också under lördagen - och Melodifestivalen skippade jag som vanligt :)

Susjos sa...

Wow, du har suttit på balkongen, och den är inte inglasad, härligt! Här har vi satt ut buffématen på balkongen, för alldeles försent tänkte jag på att vi skulle ha gjort doggie bags till killarna! Nu vet jag inte hur vi ska hinna äta upp allt, igår var vi ju bjudna på middag hos schlagerkompisen!

Join Life och Lefties har jag inte hört talas om, men att Lillasyster skulle vara med och tävla igår på mello, hade jag koll på, de har varit med förut, och det är inte alls min typ av musik..men nu gick de vidare till semifinal!

Ha en fin söndag!

Guldkryckan sa...

Har suttit lite på balkongen här också i helgen, sk "yttre spaning", nya grannar som flyttar in och dem måste man ju spana in lite. ;)

Missade ju musikfestivalen igår, efter vad jag hört, läst i media, så missade jag inte så mycket, men lillasyster måste man ju kolla in i efterskott. ;)

Ha det bäst Bp.

Gunnel sa...

De där två märkena var helt nya för mig. Måste kolla upp dem närmare.