torsdag 26 september 2019

Tråktorsdag med akupunktur och mat


Snacka om märkliga skoskydd på gymmet.

Akupunktur
Visst är det föga upphetsande att ligga på mage en halvtimme och få akupunktur för ryggeländet, absolut tråkigt alltså. Men som tur är hittade jag en riktigt rolig skylt på gymmet. Eller skylten är väl inte så skoj, men väl innehållet i boxen. Väldigt udda skoskydd måste jag säga;-)

Mat

Den här bilden är tagen hos min lokala ICA - idag faktiskt. Less is more skulle jag vilja säga, även om påsarna med vad det nu är de innehåller är ganska fräcka ändå.

Älskar att äta mat, men är inte så värst förtjust i att laga den som ni vet. Jag tycker nämligen att matlagning är ganska tråkigt.

Favo mataffär


Men Orsakullan vill gärna veta vilken min favo mataffär är. Då jag kunde välja mellan ICA, Willys, Hemköp och COOP så svarar jag utan minsta tvekan ICA. Min lokala ICA Kvantum öppnade 2014, och jag har lovordat affären och den kunniga, trevliga personalen hur många gånger som helst här på bloggen. Har även visat ett antal roliga bilder av både fula och ovanliga fiskar. Så ni ser, ICA är och förblir min favo mataffär.

Det är Orsakullan som håller i ”September 30 dagar”.

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.

12 kommentarer:

Ditte sa...

Hoppas att akupunkturen hjälper dig och har du då dessa upphetsande skoskydda att titta på så kanske tiden går lite snabbare. Jag går ibland här på söder på kinesisk akupunktur som fungerar bra för min rygg. Passar då på att lyssna på antingen någon "resepodd" eller gamla inspelade "Sommarprogram". Mindre tråkigt då att ligga med nålar i sig.
"Oumph" är en sorts soyaprotein och jag kan förstå att det piggar upp med påsarna. I sig r det inte så gott, i mitt tycke. Men har testat detta i Peking och där kunde de få till smaken riktigt bra.
Förstår absolut att du är nöjd med din lokala ICA. Och den är väl värd att lyftas fram. Jag har också ICA som min närmaste favoritbutik.

Ama de casa sa...

Hoppas den tråkiga akupunkturen (utöver att den levererar roliga lådor ;-) ) även hjälper dina dumma ryggproblem!

Inte förvånande att ICA är din favoritaffär med tanke på hur mycket du berömt dom :-) Själv har jag lite olika favoriter beroende på vad jag ska köpa och går ofta till flera beroende på vad jag är ute efter. Men måste jag välja en så får det nog bli Mercadona :-)

Geddfish ♥ sa...

Jag har aldrig lidit under akupunktur. Olika vi är. Jag älskar att få behandling. Hoppas din hjälper för dig! det har det stundtals gjort för mig och då med ström i.

ICA är superbra. Jag har idag handlat på vårt lokala ICA. Skiftar mellan det och Willys vägg i vägg och ibland Hemköp, de har väldigt fina köttvaror.
Flexibel är jag.

Paula sa...

Tänk att ha lyxen att kunna välja affär! Det sägs att här i byn fanns förut inte mindre än fyra mataffärer...brukshandeln hette en. Konsum en annan. Idag har vi Lilla Coop, say no more. Helt okej, men ibland riskerar man att få skörbjugg...De flesta drar ju till stan ändå i andra ärenden o passar på att storhandla. Nå, det går ingen nöd på mig! Går du regelbundet på akupunktur och tycker det hjälper? Bra i så fall. Fast massage är skönare...utom när det är alltför hårdhänt...Det ska ju kännas men inte vara plågsamt. Angående kycklingen så blev det frysdisken kycklingbenen kom från. Och visst åt jag också av anrättningen, innan inblandning av pasta som jag gav till hundarna!

KajsaLisa sa...

Håller med dig, lät ju inte så värst kul, skoskydden så minst sagt underliga ut :)
Håller fullständigt med dig matlagningen, ICA tycker tydligen mat är glädje, upptäckte i min tråktorsdag att Coop tyckte det var en upplevelse.

KajsaLisa sa...

Just det glömde tacka för länkningen, tack.

Anki sa...

Hoppas akupunkturen hjälper dig - inte alls kul med ständig smärta ... ja skoskydden är verkligen annorlunda! :)
Både ICA och Coop finns i samhället, men det är bara ICA jag handlar i - en superbra affär!

nalta norrland sa...

Aldrig testat akupunktur.

Märkliga skoskydd, men i 08a land är Ni kanske lite eljest ;-)

Har aldrig ätit vad det nu är i de där påsarna Du visade från Din lokala ICA, Du kanske ska testa :)

Här har vi två affärer, ICA nära & COOP nära och ingen av dem är direkt nån Halleluja upplevelse ;-) Vissa gånger får jag vara glad om jag finner det jag söker.

Stallschemat är var fjärde vecka fram till nyår.

Det ordnar sig... troligtvis ;-)

Emma, Sol som sol? sa...

Funderade på det där med skoskydden, eller snarare pinnarna där i låddan. Kan det vara så enkelt som att det ska vara hjälpmedel för att trä av eller på skoskydd? Såg att det finns som en låda där man bara sätter ned foten så träs den hemska blåa tingesten på skon. Men den ska ju av också och det är ju inte alltid så lätt att nå fötterna, särskilt inte balanserande på ett ben.

Eller så är det bara någon som varit tråkig och bara slängt i något där ...

Guldkryckan sa...

Måste vara någon ny sorts skoskydd...nobelpris för någon? ;)

Jag har ju en ICA affär runt hörnet och några andra där jag "stödköper" lite och Ica är väl ok...men inte er än så...fast trots allt är det där det mesta "Stödköp" sker.
Lidl gillar jag..åtminstone "våran" som ligger 3
hållplatser bort fast jag åker väl inte dit mer än nån gång varannan månad.
Gillar ju att laga mat här som du ju vet....fast själva ätandet är ju bäst ;)

Ha det fint nu Bp och trevlig helg på dig.

Monica sa...

Vegetariskt inget alternativ för mej en
massa frukt och en del grönt går fetbort.
Apoteken ja har blivit en historia för sej
vore bättre om dom lagerhöll medicinerna man
behöver.
Mors cancermedicin var ett elände att få tag i
bara apoteket på Danderyd som hade den i lager.
Smällbär roade man sej med som barn undrar om
inte vi var mer kreativa man fick ju hitta egna
saker att roa sej med.
Lite intressant vore det ju att veta om personer
man känt bloggledes i många år motsvarar ens bild
av hur dom ser ut:-)
Ha en skön helg

Christian sa...

Har svårt att se några skoskydd som är användbara........å ryggen, har varit med om det en gång i min ungdom.....fy :(