måndag 11 mars 2019

Glad måndag med skratt

Klart det var en glad måndag efter alla fina hyllningar i era kommentarer till 200:e Skyltsöndagen igår. Tusen tack för dom och att ni även fortsättningsvis vill skylta:-)

Shopping
Glad blev jag också idag, då jag började shoppa presenter till er alla som skyltade igår. Bild nummer 1 visar i vilken butik jag botaniserat;-) Fick beställa vissa ”saker”, så det kan dröja några veckor tills de hamnar i er brevlåda.

Personliga presenter
Har försökt välja presenter som är personliga. Har ju lärt känna de flesta av er under många år, så det var rätt enkelt – tror jag;-)

Glad och skratt
Idag kan jag även kombinera Caritas ”Glad måndag” med Orsakullans ”Jag skrattar när…”
Är jag glad så skrattar jag ofta. Ett extra gott skratt fick jag i morse när jag såg den här bilen som hade parkerat aningen märkligt (läs: nära väggen och snett) här på innergården. Ni ser, det behövs inte mycket för att få mig att le;-)19 kommentarer:

nalta norrland sa...

Nästan skickligt att kunna parkera på detta viset ;-)

Geddfish ♥ sa...

Du fick mig att le. Eller skratta. En ursinnig vansinnig parkering. Jag bara smakade på dessa adjektiv, som enligt Google betyder samma sak. Och smålog, svenskan är svår.
Ha en fin afton.

Ditte sa...

Vilket glatt och värmande inlägg. Tack för det. Fastnade genast för texten på påsen. Tänkvärt! Och sedan din omtanke om oss skyltare. Så generöst. Log också när jag framför mig ser hur du tänker om oss skyltare. Tror du har väldigt bra personkännedom.
Log gjorde jag också när jag såg bilen som parkerat väldigt kreativt. Hade aldrig kommit på denna kreativa parkering för egen del.
Och visst är det gott att le. Man mår så mycket bättre med humor lättillgänglig.

Johanna sa...

Haha den parkeringen var verkligen snygg. Nu när är hemma brukar jag kika på vägarnas hjätar på fm när jag käkar frukost. Då får man se en del "dumma2 parkeringar med!

Tack, vi hade bra platser, så fick många bra bilder på Jesscia, fler kommer längre fram o veckan!

Jag har skickat min adress så nu väntar jag spänt och nyfiket hihi och hoppas jag slipper vänta flera veckor hihi

Frida sa...

Hur går man till väga för att vara med i skyltsöndagen? :)

Klimakteriehäxan sa...

Bra påse. Den platsar i Kasskampen.

Susjos sa...

Men snälla BP, säger som Ditte, vilket varmt och glatt inlägg...så himla snällt av dej att tänka på oss alla "skyltsöndagare"!! Jag blir mållös!!!

Vilken glad måndag du ger oss, fast nu ser jag att det redan är tisdag!
Parkeringen av bilen är ju galet, slapp han böter tro?
Godnattkram till dig!

PS. Påsen från Akademibokhandeln är suverän med alla dessa ord! DS

Anki sa...

Som oftast så kommer min kommentar dagen efter ditt inlägg - ett inlägg som absolut passar både till Glad Måndag och Orsakullans frågor!
Fastnade länge med den första bildens alla ord - måste vara Ranelid som inspirerat till den påsen! Parkeringen ... ja, vad säger man - den är gjord med precision i alla fall!
Du är en fantastisk människa ... det vet jag redan av erfarenhet! Omtänksam och generös!

Ama de casa sa...

Åh vad spännande att se framöver hur du har tänkt med alla skyltare - du är fantastisk!

Såna där parkeringar är inte helt ovanliga här, speciellt inte i små städer med trånga gränder. Jag har alltid undrat hur den på passagerarsidan tar sig ut... :-D

Ha en underbar dag!

Susanne sa...

Hade varit skoj att se när h*n trixade in bilen där, undrar ifall det fanns några passagerare med framsätet ;)
SV: Först trodde jag att du skojade med mig, du som hejar på Bajen. det var ju kvartsfinal i Svenska Cupen mellan DIF-HIF. En mycket spännande match som avgjordes på straffar.

Susjos sa...

Hej, bara jag igen!
Svar angående Boeing 737 max 8: nej, min man har inga behörigheter på den flygplanstypen. SAS håller på just nu att byta ut deras gamla Boeing 737:or till Airbus A320, hälsar han!

Ha en bra solig dag i Täby, jag ska bege mig mot Vällingby strax!

Johanna sa...

Haha då är vi lika bra på montera ihop möbler då, haha :) Jag hade med gjort något fel, men jag slapp montera ner det iaf, tur jag slutade haha

Paula sa...

Dom flesta jag känner skulle förmodligen bli irriterade på ägaren till bilen som kört ända in på innergården? Där dottern bor har dom fått för sig att man inte ska behöva gå de femtio steg det tar till ytterdörren...
Hoppas det inte satt en passagerare i bilen, i så fall blev det lite akrobatik. Glad måndag har redan blivit fin tisdag, morgonens 20 kalla grader (!) har förbytts mot nollan. Ibland är nollor bra att ha...

Christian Lehmann Gisler sa...

Känns nästan som jag får haka på det där skylteriet snart...det verkar ju vara både uppskattat och kul samt outtömligt :)
Hade jag sett den där bilen hade reaktionen varit den motsatta, agg, ilska typ... :)

Steve sa...

Grattis till 200 Skyltsöndagar!
Jag deltar inte i detta av lätt förklarliga skäl. Min omgivning är som bekant föga skyltbemängd.
Så du skrattade åt den parkeringen Hmmm?

Carita sa...

Den där kassen har jag sett nåt tag i Täby :-) Fin!
Och att parkera så där - ja, det kan man ju - hahaa!

nalta norrland sa...

Hej hallå vars har Du tagit vägen... Du brukar ju ha bloggat till nu.
Saknar Dig å blir faktiskt orolig.

KajsaLisa sa...

Akademibokhandeln gillar jag. Jag skrev som svar på din kommentar att jag helst vill fortsätta vara anonym av vissa skäl. Men vill du göra något så sätt in en liten slant på Rädda Barnen från mig :)

Eva Trillian sa...

200 skyltsöndagar? Himmel vad tiden går!
Kul att du firar med gåvor :)) fint tanke och handling! Mycket jobb! Heder till dig!