torsdag 12 april 2018

Tre premiärer på en och en halv timmeMenyn med alla rätter. Himla roliga namn, lite samma stuk som Joe & the Juice.


Från vänster: Up 'n hop, Winner och Eggoist. Mums!

Premiär 1 – Eggs Inc.
Om ni kommer ihåg min Skyltsöndag #145 minns ni kanske att jag skyltade med Eggs Inc. vid Odenplan. Och kan ni tänka er att restaurangen öppnade portarna just idag. Närmare bestämt 20 minuter innan favokollegan Eva och jag beslöt oss för att ”prova något nytt”. Ännu roligare var att vi var deras första gäster. Som tack för det bjöd Eggs Inc. oss på halva maten. Himla schysst faktiskt. Även om inredningen tyvärr går i rosa så var maten enastående, trots att det var första dagen. Dessutom otroligt trevlig personal.

Premiär 2

Claes-Görans efterträdare Johan & Nyström hade öppnat caféet för två veckor sedan. Hade läst på en blogg att kaffet där var blaskigt. Ändå beslutade Eva och jag oss för en premiärvisit på stället. Vi garderade oss med att beställa dubbel styrka på våra drycker, vilket visade sig vara ett klokt beslut. Mycket trevlig och kunnig personal och otrolig läcker inredning. Den tredje premiären då? Jo, första-sitta-ute-och-smutta-på-kaffe-premiär för Eva och mig i år.

En toppen lunchdejt med andra ord.

14 kommentarer:

nalta norrland sa...

Härligt.
Synd att caféet icke har bra kaffe,
ett gott kaffe är ju liksom bäst ;-)
Gillar menyn :)

Vädret verkar rätt stabilt just nu med både sol å värme,
det gillas :)

Ditte sa...

Trevligt med tre premiärer på samma dag. Bra jobbat här. Kul med "Eggs Inc" vid Odenplan och om allt annat än färgen på inredningen är bra så får det duga.Mackorna ser jättegoda ut och namnen lockar.Tack för tipset.Och visst ska detta etablissemang provas.
Kul att J. N. också är igång. Kanske lär sig personalen efter hand hur bra kaffe ska smaka och även få till det rent praktiskt.
Mysigt att sitta ute dessutom.

Geddfish ♥ sa...

Tre flugor på smällen, det går inte av för hackor!
Trevligt! Mackorna såg delikata ut. Men blaskigt kaffe i Sverige? Det ogillas.
Våriga bilder och det känns i luften. Man blir liksom på språng.

Steve sa...

Jag ser att du har mycket att stå i så här i premiärtider.

Åke sa...

Tre premiärer bara sådär... instämmer i Steves ord: Du har mycket att stå i men så trevligt :) Vårsta med dom här smörgåsbilderna är när man ligger så här i sängen vill man ju bara rusa upp till kylskåpet och brödburken kontra skafferiet och plocka ihop ett par mackor :) När jag skulle skriva: mackor ville iPaden stava till mackpersonal, kanske den förstod min önskan ;) Nä nu börjar det ljusna på, tror jag tar en morgonprommis på isen, klockan har ju hunnit bli 05:15 redan :)

Anki sa...

Häftigt med tre premiärer på en långlunch - tror du och kollegan Eva kan kalla er Premiärlejon nu :)
Ser ut som trevliga ställen alla tre :)

Ama de casa sa...

Vilka premiärlejon ni var - snyggt jobbat! Båda ställena såg ut att vara väl värda ett (eller flera) besök :-)
Hmm... Hoppas att C-G's efterträdare fortsätter skylttraditionen, men det lär jag väl få veta först på söndag i såna fall... :-D

Klimakteriehäxan sa...

Underbart att vi kan krypa ut ur mörkret!

Olga T sa...

Så trevligt! Blev riktigt sugen både på fika och sitta ute!

Carita Liljendahl sa...

Oj, så härligt matiga mackor! Varför gör ingen sådana här i Lovisa?

Annette sa...

Det här såg ju riktigt trevligt och mysigt ut! Namnen på rätterna gör att jag skulle vilja testa allihop :)

Christian Lehmann Gisler sa...

De dära mackorna såg föööör goda ut...

Anita Malta sa...

Du frestar med fyndiga menyer, smarriga mackor och välkomnande läckra nya mat- och fikaställen att besöka. Himla kul att C-G efterträdare blev ett café! Det var många premiärer på kort tid och presentationen som alltid både utmärkt och lockande. Blir mycket att göra vid nästa resa till huvudstaden :-)

Anni sa...

Odenplan är hett nu, efter att Citybanan öppnat. Legendariska garnbutiken Ljungqvists fick så stor hyreshöjning att de fick stänga igen.
Men jag fr lite närmare till en butik med gott te, för jag antar att Johan & Nyström även säljer sina varor i sitt café.