måndag 2 april 2018

Glad måndag
Vädret
Kan inte säga annat att det var en riktigt glad måndag idag. För det första har vi haft fantastiskt fint väder hela påskhelgen utom igår. Även om den ”riktiga” temperaturen inte kröp högre än fyra grader så var det 26 grader på balkongen, som inte ens är inglasad. Helt i min smak:-)

Komplimanger
Sedan blev jag otroigt glad över alla komplimanger jag fick av er igår och idag. Jättekul att ni tycker så mycket om mina skyltar. Och vet ni vad, jag gillar era bidrag också. Utan er skulle det ju inte finnas någon Skyltsöndag.

Ett gott skratt


Ett gott skratt fick jag också, inte bara idag utan under hela påskhelgen. Grannen blev nämligen klar med trägolvet på sin balkong. Han har hamrat, sågat och borrat flitigt det senaste dagarna. Och som ni ser prioriterar han helt rätt. Den LEDade juldekorationen får nämligen vara kvar på balkongräcket. Inte mig emot, då jag tycker att den lyer så fint när det blir mörkt:-)

Det är Carita som har uppfunnit ”Glad måndag”. Hon kom till Täby idag och jag är glad att hon möttes av så fint väder på sin första semesterdag i Sverige.

15 kommentarer:

Ditte sa...

Visst har det varit fina dagar. Har tyvärr p.g.a. axeln inte njutit fullt ut. Men så blir det ibland. Och även hos oss dryga +20 på balkongen. Känner igen boken - "Tiggaren" läser din nu.
Dina skyltar gillas verkligen! Och jag har stort nöje ocksp av att titta in hos andra som är med. GRannen har nog bestämt sig för att julen varar förbi påska och kanske till Valborg. Men det finn sju även ledlampor utan "barr".
Och fint väder idag också.

Marie i Skrifvarstugan sa...

Toppenbilder ! Blir verkligen glad av den härligt blåa himlen ! Så visst är det glad månadag :-)Och det blir lite tystare kanske när grannen har blivit klar med golvet :-)

Och det blir mysigt med lite belysning därifrån också.

Du är otroligt kreativ och duktig med det där med skyltar. Det är alltid lika spännande varje gång när jag tittar in till din blogg och får se alla skyltar du fått syn på.
Ha det gott !

KajsaLisa sa...

Ser härligt ut, väntar på 26 grader utanför din balkong.

Paula sa...

Trägolv på balkongen, jo jag tackar! Påminner mig om hur det ser ut på stora campingar där folk ligger "på säsong" Kan tala om att jag sett fler än en kristallkrona glänsa i husvagnsförtältet och staket sätts upp och blommor planteras och jag får utslag! Sen bor man så nära varandra att man kan höra när grannen bajsar...jaja alla har kul på sitt sätt. Eller hur? Kul är det inte med sketna bussförbindelser, men men, jag har att välja på att flytta till stan eller bo här på vischan med allt trevligt folk. Valet är lätt! Håller med om påskvädret, kanoners kanoner!

Husbilen-Ellen sa...

Fin blå himmel. Den och värmen, gör att det snart är dags att fara hemåt. Ha dé gott!

Olga T sa...

Så var påskhelgen över. Har läst alla dina inlägg men inte kommenterat. Här har varit fullt upp med kalasande varje dag. Gillar dina inlägg och dina färgglada bilder. Tack för att du varit med och färgsatt, funderar vidare på dina idéer om fortsatt tema. Vet inte ännu. Vilken skön blå himmel du hade idag. Nu har fotbollen satt igång! Kul! Hbk fick skjuta på premiären, FFF vann och det gjorde ju Hammarby också!

Klara S sa...

Beautiful sky shot.

Steve sa...

"Julen vara in till påska" tas bokstavligt av grannen ser jag.

Eva Trillian sa...

Ja, vilken påsk-helg. Sol i dagarna fyra :) Men, som sagt, varmt kanske det inte blev. Vårkänslan infann sig i alla fall? :)

"LillaSyster" sa...

Mmm visst var det soligt och fint igår, men aj, aj aj vad vinden var kall. Men sitter man som du i lä och njuter av en god bok - ja då kan livet inte bli så mycket bättre! Ha nu en bra tisdag, jag ska åka till jobbet nu. (Ja, vår lilla Busan hon är speciell. Men vad vi älskar henne, redan från första stund då hon föddes här hemma i köket) Kram

Anki sa...

Härligt att kunna njuta av solvärmen trots att det är så kallt ute :)
Så klart vi gillar dina skyltar - du är ju proffset bland oss andra!

Anni sa...

Ett trägolv på en varm balkong, det är mums för fötterna!

Ama de casa sa...

Så härligt!
Hmm... FÅR man ha juldekorationer året om? Funderar skarpt på att hämta upp mitt hysteriska julblink nu då... ;-)

Ha en fortsatt glad vecka!

nalta norrland sa...

Härligt fina soliga bilder från 08a land :) där julen inte bara varar till påsk utan fortsätter hänga kvar till... midsommar ;-)
Verkligen glad måndag :D

Bara för att måste jag ju berätta att jag gör ett återfall och läser tredje boken i Nora Roberts serien :D

Christian Lehmann Gisler sa...

Man blir väldigt glad av den vackra blåa himlen....