tisdag 29 januari 2013

GladstrumporPlötsligt händer det
Det har varit en mestadels gråmulen tisdag i huvudstaden med plusgrader och bruna vattenpölar överallt. Under denna föga inspirerande dag funderade jag över vad jag skulle kunna bjuda er på här på bloggen ikväll. Det gick trögt måste jag erkänna – idétorka kanske!?
Men så plötsligt hände det – strax innan jag gick hem. En blick till vänster från korridoren och jag studsade till. Det var förresten mitt första och hittills enda skutt idag.

Fossingar
Mot att jag fick fota fossingarna ni ser på bilden fick jag lova dem och deras ägare att de fick förbli anonyma. Självklart får de vara det. Jag menar några av mina arbetskamrater läser min blogg, men ingen skulle ändå tro att just denna person skulle bära limegröna gladstrumpor. Ingen skulle heller förstå att personen alltid tänker som bäst i fötterna-på-bordet-läge – oavsett färg på strumporna.
Jag är ingen fot fetischist, men jag älskar dessa strumpor. Ni får gissa bara en gång varför;-) När personen berättade att han hade fått ett 3-pack i julklapp och nämnde att det även fanns ett par i orange hemma var lyckan total. Även här får ni gissa bara en gång varför;-)

Med andra ord så får ni lite färgterapi av mig även idag;-) Ni som inte gillar fötter får bläddra vidare till nästa blogg;-)


17 kommentarer:

Hörni sa...

Haha, inte svårt att räkna ut, den gröna färgen är ju din favorit! :) Musonen har såna strumpor, fast lila-svarta och svart-vita eller hur det nu var.:)

Sv: Hahaha, nej läsa och kommentera från mobilen är inte det lättaste! :)

Eva Trillian sa...

Visst är de snygga :) Ena av familjens medlemmar bär dylika men blandar alltid färgerna så att det aldrig är ett par lika dana på! Effektivt för leenden, diskussioner och kommentarer ;) Alla gillar det inte och vi förstår inte varför *L*
Sv: Jag tror alla är onormala - jag tror nämligen att det normala ÄR att man inte är normal ... ja, du fattar ;) Hurra för individualitet! Och gemenskap! Men aldrig konformitet!

Kicki sa...

Kan det vara den gröna färgen;)
Det är okej med fötter om de har strumpor på...men helst inte om övriga kroppen är bar!:)

Jane sa...

Kanske tur att det inte är en doftblogg du har ;)
Klämmiga strumpor! Hade liknande men lite mer diskreta, strumpskaftet (resåren) var färgad i klara gröna, orange och lila färger - tills de blev tvättade första gången. De blev då mer jämndassiga i färgerna liksom ...

Jane sa...

PS Jag igen ... tack för mailet. Har svarat Margareta :)

Stare Ström sa...

Vem kan motstå färgglada fötter?! Ser fram mot att få se den orange varianten!

Margareta sa...

Älskar dem och av två anledningar. Gillar lite kuliga strumpor och sedan tänker jag på sambo som är så irriterad på att alla strumpor är svarta och alltid ngra udda efter varje tvätt. =) Köpte åt honom med en rand högst upp, i limegröna, orange, röd, blå osv men dessa skulle vara ännu bättre och fortfarande svarta är det som andra ser. =)

Jag brukar inte ha fötterna på skrivbordet, beror på nivåskillnaden och min längd. =) Däremot på rumsbordet och det är skönt. Kan tänka mig att även hjärnan går igång på ett skönt sätt.

Förresten tack för att du vidarebefordrade - ser att hon skrivit till mig men har inte kollat mailen, eller så är det något vajsing just nu.

Ha en bra tisdagskväll.

Susanne sa...

Kan det var Hs fossingar?
Sv: Apelsinbilden är tagen men iPhonen.

Ama de casa sa...

Haha - limegrönt och orange! Synd bara att dom hade blandat in svart också :-D

llh sa...

Ok i en gissning gissar jag på färgen som varför. I en andra gissning gissar jag på varför du inte nämnde tredje parets färg. Kan du gissa mitt andra varför ;)

Sen känner jag omedelbar sympati för fötternas ägare. Fötterna-på-skrivbordet är bästa tänkarläget. Hemma blev allt lättare när den stationära datorn sprack - den bärbara sitter som gjuten i knät när fötterna är på bordet.

Per-Anders sa...

Tänk att komma ut på jobbet med limegröna strumpor. Den nyheten vore guld värd på bloggen.

Marit Johansson sa...

Tack för den upplyftande färgterapin, det behövde jag, har blivit sjuk och mår piss... blä

cat sa...

Hi hi det där var kanske inte så mycket färgterapi som igår, men en härligt annorlunda terapi :)

Monica sa...

Kan det vara den gröna färgen tro, måste hålla med om att dom var läckra strumporna;-)

Mona sa...

Tänk vad en liten färgklick kan göra för humöret. Mungiporna åker genast upp!

Lennart sa...

Vilka härliga strumpor! Såna skulle jag kunna tänka mig att köpa några par av. I min strumplåda ligger det fullt med en massa svarta strumpor, några helt enfärgade och en del med små fyrkanter, kvadrater eller andra figurer. Så ett par blå och ett par gröna. För några år sen fick jag ett par vita med en gris på vardera sidan uppe vid ankeln av mamma. Tyvärr gick de sönder ute vid tåspetsen. Tror jag ska gå på strumpjakt.

Pysselfarmor sa...

jaha och jag ligger litet efter med mina kommentarer -får väl skylla på att jag har haft mycket på jobbet....jo för det har jag haft....grön och orange??? ja så enkelt att det är dina favoritfärger!