söndag 4 maj 2008

Konst från andra

Sid 374
Det är söndag och det har till och med varit soligt större delen av dagen så jag bestämde mig ganska så tidigt - okay då vid 11:30 - att läsa klart "Aldrig fucka upp" (boken som jag berättade om i två inlägg) på balkongen och samtidigt bli lite mindre blek. Nej, jag är inte klar med boken ännu, har kommit till sid 374 (av 499) och är bara marginellt mindre blek.

Tack kompisar
Hur mycket kan man egentligen skriva om konst i allmänhet och min egen datorkonst i synnerhet!? Ganska så mycket tycker jag. Och om jag inte kommer på nå't själv - som idag - då tackar jag kompisarna Berit och Frank för att de lägger ut härliga bilder på bloggen (Berit) eller mejlar bilder (Frank).
Hoppas jag har rätt nu: Berits blomsterbild (överst) borde föreställa en magnolia. Tycker fotot är urhäftigt. Den vit-gula blandningen påminner om ett stekt ägg gjort av en kock med stort konstintresse.

Fotbollkskonst om 30 dagar
Ni ser, konst kan egentligen vara vad som helst och tolkningen av vad som är/inte är konst varierar. Så jag tänker redan nu varna är lite: vänta tills det blir dags för EURO 2008 (fotbolls-EM alltså), som inte lär gå obemärkt förbi i den här bloggen, så mycket kan jag lova. Hoppas ni står ut, men det är ju 30 dagar kvar till dess. För mig har dock nedräkningen redan börjat...

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Det är rätt - vi räknar ned till fotbollen börjar.
Kramar Mrsbettan