fredag 9 maj 2008

East + Lagerhaus +container

Fredag, jättefint väder ... det måste firas. Därför bestämde mina tre arbetskompisar Helena, Inger och Thord oss för att lyxa till lunchen lite (?!), tog bussen till Stureplan och restaurangen East. Ja, man har ju läst "Snabba Cash" och Östermalm-bratsens hemmaplan men Easts "Tempura rolls" gör att man står ut med publiken. Har inga svårigheter alls att "tolerera" alla kostymklädda finansvalper som sörplar i sig en "Tom Ka Gai" eller äter en "Pork Soba" på restaurangens uteservering. De står ju ut med jeans-klädda mig så...

Lagerhaus
En annan fördel med ett besök på East är att man kan kombinera det med shopping i Sture Gallerian - närmare bestämd butiken Zara (Helena och Inger) medan jag och Thord slank in på min favobutik Lagerhaus. Köpte fyra stålramar till datorkonsten. Dagen ter sig.

Container-raid
Väl tillbaka på jobbet ser jag att ett av de större dataföretagen i samma kontorsbyggnad håller på att packa upp et 30-tal nya datorer. Med andra ord så borde de ha gjort sig av med gamla maskiner. Mmmmhhhh.
Mycket riktigt så är containern i soprummet (lite antiklimax efter East-lunchen måste jag medge) ganska så full med olika små presenter till mig. Tog några grafikkort med snygga kylflänsar på och hittade guldklimpen: en Celeron 2 GB processor. Den är ännu snyggare i verkligheten med bilden får duga.

Iskall beräkning
Då det endast fanns olika kort och kablar i containern räknar jag iskallt med att företaget kommer att byta datorer under helgen och sedan slänga kvarlevorna i containern. Nå't att se fram emot på måndag alltså. Känner mig som en riktig containerråtta igen. Känns ganska coolt!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det skulle Michis veta.
Hon bara längtar efter att få gå och äta på East !

Kram

Mrs Bettan sa...

Jag tänkte mer på containerråttan. Jag kan känna med dej att du bara blev sååå glad över vad du hittade, och som sagt ännu mer. Lycka till.
Kramar MrsBettan