måndag 12 maj 2008

Bill och muttrar

Dags igen för ett rep om "riktig" konst. I ett tidigare inlägg har ni ju fått lära känna Sandra Steens underbara glaskonst. Efter separatutställningen på mitt jobb hämtade Sandra "resterna" idag. Av 14 tavlor hade hon sålt nio (en bra dag på jobbet får man väl lov att säga).

Bill
Själv köpte jag tavlan till vänster som jag har döpt till Bill.
Jag blir riktigt, riktigt glad när jag tittar på den med dess härliga, klara färger. Har bestämt att den ska hänga i badrummet och har inte fått mothugg från min man, vilket måste betyda att han åtminstone gillar tavlans placering. Bingo!!!

Muttrar
Vet inte hur många datorer jag har skruvat isär under 10 år som jag hållit på med datorkonst, men jag lovar att varendra skruv, mutter, bricka med mera har sparats. Inte av mig alltså, utan av min man som älskar att samla på sig "bra att ha grejer". Idag sökte han efter några brickor och passade då samtidigt på (verkade det som i alla fall) att "kategorisera" samlingen.
Hans (ofrivilliga) konstverk ser ni ovan. Tycker bilden är döhäftig och gav mig idén att kanske börja med att utnyttja alla dessa "bra att ha grejer" i form av ett "riktig" konstverk. Lite Loctite superglue och massvis med tid för att klistra fast alla dessa små mini muttrar med mera bör nog resultera i en ball tavla, eller hur!!?

Inga kommentarer: