tisdag 27 maj 2008

"Walking war"

Berättade ju igår om min arbetskompis Håkan som kämpar på i den pågående stegtävlingen. Han utökade till och med försprånget till Rikard med cirka 2 500 steg, så ingen vila tills toppen är nått.

Paus-man
När jag stod och väntade på den 73:ans buss för 100:e gången i ordningen minst (idag 26 minuter försenad... grrrrrr) i eftermiddags så hade jag ju tid på mig att kolla runt lite på gatan. Hittade en betongbit som jag visste skulle bli en perfekt present till Håkan som uppmuntran under tävlingens resterande 11 dagar. Dessutom skulle min "Paus-man" också komma till sin rätt. "Statyn" står på en kylfläns, vilken kan behövas efter 20 km marsch på landsvägar, ha, ha. Kolla bilden! Hoppas han blir riktigt glad och VINNER denna "walking war".

ToBe Betting
Ja tävlingen har verkligen blivit ett vänskapligt "gå-krig" bland fem personer. Därför kom Totte och jag på idén att bilda "ToBe Betting" (To för Totte och Be för Beate), där alla som vill kan slå vad om vem som vinner detta krig. Insats 20 kronor. Alla som satsat på rätt vinnare får dela på pengarna. Självklart har jag satsat min tjugolapp på Håkan.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Vad du är påhittig. Klart förresten att Håkan vinner . han är en kämpe verkar det som.
Kram MrsBettan