tisdag 20 maj 2008

Lite fotbollskonst

Idén till det här inlägget fick jag av en arbetskompis - Malena. Hon skrev nämligen på sin blogg om Luigi och Guido från filmen "Bilar". Och med EURO2008 på allas läppar kom jag att tänka på min lilla fotboll som jag fick för sisådär 25 år sedan av Gittan i SUS IF.
Nu undrar ni så klart vad en bil från 1959 och en fotboll från 1983 har gemensamt. Min boll studsar och skuttar fram om man drar upp den och ungefär så kan jag tänka mig att Luigi, den gula Fiaten också gör... ibland.

En gammal hobby
Vidare med fotboll. Sedan 1978 har jag samlat på mig en massa VM- och EM-maskotar som ni förståss måste se. Om det är någon som kan tipsa om var man kan få tag på EURO 2008:s maskotar Trix och Flix, så hör gärna av er. De är visserligen extremt fula (har tidigare skrivit ett inlägg om dem) men samlingen ska kompletteras. Har inte hittat dem varken på nätet eller i affärerna. De är kanske inte till salu för att alpländerna tror att deras fulhet smittar av sig till alla europeiska fotbollsentusiaster ;o)

Fotbollssmycke
Ytterligare ett tips från Malenas blogg: En berlockfotboll med grym gravyr hos Vilda Victoria. Där finns många coola och framför allt annorlunda silversmycken. Hoppas Vilda Victoria är inte sur att jag har knyckt hennes foto, men kanske får jag tackbrev av henne när hennes omsättning av fotbollar slår rekord!!!

1 kommentar:

MaMalena sa...

Det är skoj att dela med sig av länktips och idéer! /Malena