söndag 13 mars 2022

Skyltsöndag #357

Vilket vårväder vi har haft igår och idag. En himla tur då att jag samlade ihop till min Skyltsöndag i början på den gångna veckan;-) Här kommer min skyltskörd för vecka 10. Enjoy!

En väldigt välkomnande skylt hos Granit.

Rscued är senaste ”innemärke” vad gäller juicer, shots och röror. Hummus görs på kikärtor, mig vetande i alla fall. Att göra hummus med räddade rödbetor - hjälpte rödbetorna till där eller;-) Ogillar rödbetor - gjorda med eller av;-)

Veckans höjdare 1: Oslagbart! Sister’s Run. Rolig läsning:-) Å nu kan även ”religiösa” personer dricka vinet – det är ju "sanktionerat" av Gamla Testamentet;-) Klicka på länken så blir texten större!

Veckans höjdare 2: Skrattade gott när jag såg grannen med den t-shirten. Killen är ”forever young” alltså:-) 

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

PS. Helt fel låt vann Melodifinalen igår. Detta sagt av en tondöv;-) DS.

13 kommentarer:

Ditte sa...

Snyggt skyltat som vanligt.
Granits skylt tycker jag är snygg och stilren.
Vad gäller hummus anser jag inte att det är hummus om det inte finns kikärter i. Man får väl hitta ett nytt namn. Ungefär lika knasigt som köttbullar utan kött.
Siste´s Run hade jag inte hört talas om innan men kul läsning och kul namn på vinet. Men visst kan väl religiösa personer dricka vin. Å andra sidan lika bra att trycka på att det går bra och är sanktionerat. Vad jag vet dricker en del budhister vin och de har ju inget gammalt testamente att luta sig mot.
Kul med T-shirten. Men vet inte om jag skulle vilja vara för evigt ung.Beror på. Är rätt så nöjd med hur det är idag.

LillaSyster sa...

Jag har inte hört en endaste mellolåt - men jag tror dig! T-shirten fem poäng! Helt underbart väder hela veckan....det får gärna fortsätta så här lääääänge!

femfemman sa...

Ett vin värt att testa...för det är ju alla viner, egentligen. Testvärda!
Den åldern, den åldern.... Blir provocerad av alla som skriver 24 ist för rätt ålder. Så sjåpigt! Sen är det lite tråkigt att kroppen blir gammal... men det blir den ju även om man "skojar" om åldern.
Gillade inte heller vinnaren. Gillade "Bluffin" bäst.... Ingen riktig favorit dock! Ha det gott !

Åke sa...

Aha har du kompisar i staden :) Snygg tröja! Den skulle passa mig bra ;)

Klimakteriehäxan sa...

Det där med räddade grönsaker och frukter är sp vitt jag först¨år väldigt trendigt - och klokt. Man passar på att laga nåt i st f att slänga.

KajsaLisa sa...

Rödbetssallad gillar jag, hummus har jag inte testat. Perfekta nattvardsvinet alltså.
Man är alltså inte äldre än sin t-shirt, skall kolla längst in i garderoben ifall jag kan ta mig tillbaka till tonåren :)
Länkar upp dig nu.

Geddfish ♥ sa...

Idag besöker jag din blogg, skyltsöndagens drottning BP! ;)
Jag har inte orkat med nån mer. Trött, svidig i luftrören (vet smittkällan, en symptomfri ovetande smittbärare på avstånd) osv, men väntar på veckan som kommer nu, ska väl bli bättre.

Sisters Run är ett gott vin, minsann.
Ta vara på lätt utgående frukt och grönt, är en klimatsmart idé.
Tyvärr känner jag mig inte just som 29, men idén var bra ;)

Susjos sa...

Jag gillar rödbetor, så jag provar gärna den där räddade rödbetshummusen.
Känner igen den där historien om skorna och vinet, kul, har dock inte smakat just det vinet!
Haha, vilken rolig t-shirt! Snyggt skyltat!
Och jo, visst vann rätt låt igår, Cornelia passar så bra att skicka till ESC, du måste lyssna på den igen, och hon sjunger coolt på något sätt! Ska bli kul att se hur det går för henne i Turin.
Min favvo var Liamoo, en låt som jag gillar, och visst var Bagges låt bra också, men de utländska jurygrupperna hade Cornelia som vinnare, och minsann tror jag hon har en bra chans i Turin.
Roligt var att när Medina som var sist ut igår, sjöng sin glada låt så ställde sig alla upp och sjöng/hejade med, jätteroligt!
Ha det gott!

Paula Merio sa...

Här är det rykande heta nyheter minsann, känns som en fläkt av stora världen! Första butiken säljer en hel del trädgårdsgrejer, tänk att även jag har börjat fundera över min uteplats som ju såg för sorglig ut när jag flyttade in och säsongen redan var igång. Nu ska jag ta hjälp av dotra för att planera lite inför sommaren.Rscued är ju trendigt, deras hemsida är så trendig att jag känner ett sug i plånboken. Dessa varor ska ju vara billigare men något säger mig att så inte alls är fallet! Har jag rätt eller fel? Jag köper annars konceptet rakt av även om förstås inte allt faller på läppen!Jesus drack ju vin så what is the fuss about? Vitsen gick nog mig förbi...
Härliga skyltar som alla har en berättelse!

Ama de casa sa...

Snällt av nån att rädda rödbetorna, lite taskigt bara att "mala" ned dom till hummus sen ;-) Jag älskar rödbetor! Fast dom är farliga att äta för dom har en tendens att slita sig och attackera kläderna... :-D

Haha! T-shirten var himla bra!

Vid min snabbspolningsgenomgång av finalen så tyckte jag att rätt låt vann :-)

Snygg skyltning! Fast jag saknar rubriken på vilken skyltsöndag i ordningen det handlade om ;-)

Anki sa...

Snyggt skyltat som alltid!
Hummus med rödbetor låter inte gott, men vinet testar jag gärna.
Hm ... Melodifestvalen ... skönt att det är över - och jag har bara hört en låt och det var Anders Bagges. Den var bra men jag vet att det var en annan som vann.

christian sa...

Första skylten bör vara en invandrare som skrivit, de är ju kompis med alla . . Å vad är det för fel på rödbetor nu då . . . :) det är både nyttigt å gott!
Den där t-skjortan skulle jag gillar skarpt att bära på!

Ha en fin vecka :)

byblixtra sa...

Granit är en av mina favoritbutiker att besöka och inspireras av.
Bra att fler och fler räddar mat som går att äta istället för att den slängs bort.
Kul t-shirt! :-)