lördag 18 maj 2019

Bokmärken och bok
Bokmärken brukar ju sitta mellan sidor i böcker. Det är därför de kallas för bokmärken, eller hur!? Men då jag har tråkat ut er med mina fejkade bokmärken från Mun- och fotmålarna ett tag nu så tänkte jag ge er ett brejk idag. La upp ovan bokmärken förut, men då fanns dom på boken Bambi;-) Dagens "bookmarks" sitter på på "Heroine" skriven av samma författare.

Som klippt och skuret
Dessutom är temat som klippt och skuret för en kombination med Orsakullans lördagstema. Hon vill nämligen veta vad som gör en vårkväll komplett. För mig är en vår- och sommarkväll komplett när jag kan njuta av en spännande deckare och en vinare på en varm balkonge. Å roligt nog ”sitter” mitt bidrag till bokmärken på boken jag just nu slukar: Heroine av Mons Kallentoft och Mark Lutteman. En bladvändare jag lovar.

Vilken kombo jag lyckades med idag. Är mäkta impad över mig själv här;-)

Jag har hittat temat hos Klimakteriehäxan.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.

Hannele, Gerd och Emma visar också bokmärken.

Det är Orsakullan som håller i ”Maj 31 dagar”.

11 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Tack för dina alster!
Jo, bokmärken var ju så mycket mer förr, än nu. Jag gräver i mina skatter. Naturligtvis kan man stoppa vad som helst mellan bokbladen, men det är ändå så viktigt att det är ett bokmärke, tycker jag. Jag kan nog förnöja nån vecka till!

Geddfish ♥ sa...

Jag känner att jag behöver svara både dig och Ama här.
Den plats som mamma sökte var ett bageri med en telefonväxel. Tänk er nu, när posten upphört och man kan få ICA och posten på samma plats. Så, hon var väl ganska modern, min mamma?

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★ sa...

Det där låter lyxigt med vin och bok, klart man ska mysa på det sättet i vårvärmen :D.

nalta norrland sa...

Absolut inte helt fel sätt att tillbringa en lördagskväll.
Vi slötittade på Eurovisions festivalen fram till dess Sveriges bidrag var klart, då började Elin se film och jag läser bloggar :)

Jag har haft en otroligt bra dag även idag,
vädret är helt fantastiskt.

Hanneles bokparadis sa...

Snyggt jobbat!

Ditte sa...

Jättebra kombo! Fyndigt!
"Heroine" har jag läst och visst är den en bladvändare. Absolut!Perfekt med bokmärken som finns på böcker. Liksom lite "all inclusive".
Kan hålla med dig här om trevlig syssla en vårkväll. Men jag tar gärna då också en sväng på Söder (om jag är hemma) och tittar till något vattenhål.

Ama de casa sa...

Wow! Du är verkligen kombinationernas mästarinna - snyggt jobbat ännu en gång :-)

Anki sa...

En riktigt snygg kombo! Bra jobbat!

Klimakteriehäxan sa...

Bookmark - smart! Men Kallentoft har jag gjort slut med. Alldeles för grym och blodig och våldsam för mig.

Emma, Sol som sol? sa...

Har inte läst något av honom, får kolla upp så tack för tipset! Snyggt omslag var det också på boken. Med inbyggt bokmärke!

Shannara sa...

Ja, har man inte läst dom böckerna så borde man göra det. Hur bra som helst... säger jag som slukar det mesta i bokväg. 😁