tisdag 2 augusti 2016

Mera Pride


Vissa var smartare än andra. Unionens deltagare hade uppenbarligen järnkoll på väderprognosen och klätt sig i läckra limegröna regnjackor.


Nobina är Nordens största operatör inom kollektivtrafik. Det vissta jag inte. Även Pussförarna hade satsat på tröjor i min favofärg:-)


Efter vårt tre veckor långa besök i Tel Aviv 2013 gör mitt hjärta alltid ett extra glädjeskutt när jag ser stadens namn och minns våra äventyr i Israel.


Visst är han söt - pojken med den färgglada peruken.


Det var en himla tur att lufttemperaturen trots det tropiska skyfallet låg kvar på 22 grader, annars hade det här lättklädda gänget nog frysit ihjäl sig.

Nu blev det ju en ganska så blöt tillställning i lördags när Prideparaden nästan var framme vid Pride Park på Östermals idrottsplats, men jag kan ändå inte låta bli att visa er ytterligare ett antal färgglada bilder från folkfesten. Kan även berätta att 45 000 personer deltog i paraden och cirka en halv miljon människor kantade Stockholms gator och tittade på den. Så visst förtjänar denna fest ett inlägg till. Enjoy!

PS. Nu är vi inne på sjätte veckan med härligt sommarväder i stor-Stockholm. Helt otroligt! Med andra ord så bloggar jag kvällstid och går min bloggpromenad hos er då. Hur det kommer att bli när OS i Rio tjuvstartar redan imorgon med damfotboll och efter den officiella invigningen av spelen på fredag pågår i drygt två veckor vet jag inte riktigt än;-) DS.

16 kommentarer:

nalta norrland sa...

Såg på rapport ikväll att det var väldans lite OS engagemang hos den svenska befolkningen, typ VM i fotboll hade gjort slut på sportintresset ;-)

Pride verkar ju ha varit någon som förenar å engagerar :)


Geddfish ♥ sa...

STORT med Pride, ser jag. Mycket att bese. Och vilken fantastisk fantasi!
Bloggvandring får man la ta när en orkar. Själv är jag ur led. Förstår inte detta.
Ha det gott, nu drar jag täcket över mig ;)

Junitjej sa...

Det verkar vara en underbar parad!!

Ditte sa...

Tack för dessa härlig bilder från Prideparaden. En manifestation som står för frihet och friheten att här i Sverige få vara den man är. (Lätt är det dock inte...) Och friheten ska vi värna om för den finns inte överallt.
Och med 500 000 personer som kantar Stockholms gator och stödjer budskapet och 45 000 med i paraden så är detta an stark manifestation för att vi ska få vara den/de vi är.


Susjos sa...

Tack för prideparadsbilderna, jag som sov denna dag och missade paraden! Härligt att se!!!

Comsi comsa sa...


Klokt med gröna regnkläder. Vilken nog kom bra till pass...


Kram ❤

FREEDOMtravel sa...

Tack för färgklickarna och för attvi får "ta del av" paraden. Hade vi varit hemma hade vi oxå gärna sett den! Och vilken fantastisk sommar det har varit!

cat sa...

Tänk att det bjöd så mycket på din favoritfärg! Vilka snälla människor :-)
Kul att få se paraden trots att jag inte är i Sth.

Ama de casa sa...

Vilka härliga bilder! :-)

Fast jag tror nog att din favorit bland färger syns bäst där om ett paraply på Tel Aviv-bilen... ;-)

Lite intressant att OS startar innan det startar... :-)

Anita Malta sa...

Det är nu man ska vara hemma i Stockholm men tack vare dig slipper jag den flygresan ;-) Härliga, färgstarka och festliga bilder Beate och tänk om den fina sommaren kanske aldrig tar slut !!! Hahaa, vilken lycka :-D
Hmm... hela två veckor med damfotboll, ja hur ska det gå får vi snart veta. Kram från Malta, nu trampar jag åter i vardagen på hemmaplan :-)

cat sa...

Det är du inte ensam om BP :-) Ibland får även jag titta mellan benen på dem, för att vara säker på om det är Tuva eller Silver.

KajsaLisa sa...

Kul bilder, den sista var riktigt kinky. Var glad att du befann dig inne i stan, där jag var höll ovädret på rätt länge, men bilder blev det i alla fall.

cissi sa...

Varenda år säger jag att nästa år ska jag åka upp och kolla in pride festivalen, men icke! Istället njuter jag som vanligt av dina inlägg därifrån.

Monica sa...

Härliga bilder.
Undrar om jag skulle få på Jacob ett par
kallingar där rumpan var bar HAHA
Ha det bra;-)

Steve sa...

Mycket färg och glädje även om alla inte ser glada ut.

Husbilen-Ellen sa...

Kul att Pridefestivalen och paraden ökar i antal. Det började betydligt mer försiktigt. Skulle önska att lyhördheten vore större hos gemene man och kvinna.