onsdag 26 juni 2013

Onsdagsblandning och rabbetävlingen avgjord

Ordningen återställd
Om ni kommer ihåg den "liggande busshållplatsen" som jag visade er i måndags så kan jag glädja er med att ordningen är återställd. En betydligt mera avskalad stolpe står återigen rakt och fint vid Roslagstull. Den där betongfoten fungerar som en utmärkt bänk i väntan på 73:ans buss kan jag berätta.


Nå’t måste man väl ha gjort rätt;-)
I förrgår fick jag en flaska vin av gulliga kollegan Gabriella för visat tålamod som ni ser. Tålamod är då verkligen inte mitt mellannamn men nå’t måste jag har gjort rätt här, även om kollegan tar i lite väl mycket med komplimangen;-) 1 000 tack!


Igår fick jag det här balla pennfodralet av bästis kollegan Yvonne. Den tjejen känner mig extremt väl. Hon såg ”Conversen” i min favofärg i Skåneland – i Tomelilla närmare bestämd. Det stod definitivt mitt namn på den dojjan så den fick följa med upp till huvudstaden. Stort tack!


Rabbetävlingen avgjord
Ni är suveräna så där mitt under semestern, vilket jag verkligen är otroligt glad och tacksam för. Å det är alltså ni som utsåg vinnaren om rabarberbuskarnas storlek. Kollegan Anders vann en jordskredsseger, vilket jag verkligen inte hade räknat med måste jag säga. Grattis Anders och glöm inte pajen nästa gång du besöker huvudkontoret! Det är ju din första vinst i tävlingen, så du får nog tacka mina läsare för den. X, var inte ledsen. Du har ju vunnit alla år förut. Nästa år kör vi igen:-) Än en gång 1 000 tack till alla er därute i cybervärlden för att ni röstade!

18 kommentarer:

Unknown sa...

Fin bild! :)

Susjos sa...

Missade visst tävlingen ..
Men så kul med vin present, den är du värd!! Liksom alla fina ord :)

Freja sa...

Läcker sko! Synd att jag missade att muta domaren med paj, jag ska försöka vara lite tidigare ute nästa år ;-) Och jag är oxå rätt förtjust i vildvuxen trädgård, men inte i krypen som följer med. Jag väljer hellre kortklippt gräsmatta och inga blommor än vildvuxet och massor av kryp...

Eva Trillian sa...

Så du hade mördaren på kornet redan från början? Imponerande. Det tog nog halva avsnittet för mig ;)
Heja Anders! Hoppas du får paj nu! :)
Och en komplimang speglar vad givaren av den känner - du har ingen rätt att kritisera den ;) Njut av att det är som hon skriver och var inte så "Jante" :)
Komplimanger AR svåra att ta - men det borde de inte vara!

LissenTo sa...

Du gör många glada, så njut av dina presenter.

Eva Trillian sa...

"Morden ..." kommer allt med i nästa lista!
Vet inte varför men jag har aldrig sett "Foyles ..." men med dina rekommendationer så är jag nu nyfiken.
:-) gillar din respons på komplimangen! Mycket bättre än Jante!
/Eva

Eva Trillian sa...

"Morden ..." kommer allt med i nästa lista!
Vet inte varför men jag har aldrig sett "Foyles ..." men med dina rekommendationer så är jag nu nyfiken.
:-) gillar din respons på komplimangen! Mycket bättre än Jante!
/Eva

KajsaLisa sa...

Din busshållplats hade finare väder än min. I och för sig får jag mina smartaste ideer när jag väntar på bussen i regn och gör små inlägg av dom. Sen tror jag jag lånar dina jobbarkompisar ett tag :)

Rantamor sa...

Så kul att du fått presenter men det är nog för att du verkligen är värd dom skulle jag tro.
Snälla människor får alltid igen något.

Näe usch va trött jag är tro om jag inte ska krypa upp i bingen å sova, ute ser jag att dom små knottjävlarna har vaknat efter allt regn och oblåst. Här uppe kallas dom för svien, och det kan jag verkligen hålla me om.

Tjingelingen från Rantamor i bobilen i fjällen...

Margareta sa...

Härliga presenter och vilka superkollegor du har, än en gång skriver jag det.

Klart att Anders skulle vinna hans vackra rabarberrabatt är helt överlägset vackrast, ingen tvekan så de som röstade hade smaken på sin sida. Skulle kanske fota mina rabarber =)

Jag skriver medan det funkar men imorgon ska vi nog försöka ta oss in till Happis och fixa det där Net1. Har varit hemmai Luleå två dagar för hårdkörning med jobb och det hade hänt en del när jag kom tillbaka till ön i eftermiddags.

Ska läsa bakåt när jag sitter ochnjuter med mitt Net1 =)

Ha nu fina dagar och njuta av den underbara värmen som återigen kommit tillbaka, för den är ju även hos er om jag förstått allt rätt.


Mona sa...

Så bra att ordningen är återställd och ni slipper vrida nacken ur led för att kolla in busstiderna. Häftigt pennfodral. Får hoppas att ingen kommer på idén att knô ner foten i den ;-)

Vad kul för Anders att få vinna för en gångs skull och kul för dig att få oväntade presenter!

Ama de casa sa...

Vilket läckert pennfodral! Det fanns inte i rött? ;-)

Grattis Anders - och varsågod för min röst :-D

Ama de casa sa...

sv: Gästerna kan ju diska... ;-)

cat sa...

jag dreglar över det pennskrinet. Tålamod är inget jag besitter heller, så när vår sort beröms för att ha visat dylikt, så är det väl helt rätt att en flaska vin ingår;-)

Guldkryckan sa...

Grattis till Anders :)

Aldrig fel att få lite uppskattning..det förtjänar du säkert.

Ha de riktigt bra nu.

Monica sa...

Wow dom har verkligen lagt ner mycket tid och pengar på nya busshållplatsen HAHA
Härligt när folk uppskattar en bara att suga i sej.
Ha en skön kväll

llh sa...

Jahadå, nåt har hon gjort rätt! ganska mycket om du frågar mig (fast det gör du ju inte). Jag ser att ni måste vara ett supergäng på jobbet och det är värt hur mycket som helst. Grattis till er!!! Pennfodralet Dojan borde väcka habegär till och med hos en minimalistisk gnu.
Nu håller jag tummarna för att den närkingska pajen står sig i konkurrensen med den skånska. Grattis granne Anders! nu måste du leva upp till Närkes stolta rykte där Kajsa Warg lagt ribban.

Marit Johansson sa...

Ja det var ett riktigt snyggt pennfodral. Rabarbertävlingen har jag helt missat, överskred mitt mobila bredband direkt jag kom upp hit till arjeplog vilket innebar att telia ströp hastigheten, jag har alltså bara gjort det absolut nödvändigaste på nätet några dagar, kunde ju inte ha det så och har därför köpt 1GB extra nu, får se hur länge det räcker :)