tisdag 30 november 2010

Agadir calling -Del III

Det är inte mycket som får mig att se rött – alltså riktigt rött – förutom den marockanska flaggan som har den färgen och som inte har den effekt på mig, men tre dagar utan fungerade internet (även stationärt på hotellet) gör mig vansinnig. Snacka om bloggabstinens big time;-)

Fiskmarknad
Trots tre dagar med regn och bara några solglimtar har vi sett mera av Agadir än vi gjorde för 24 år sedan då vi var här senast. På fiskmarknaden som är väldigt undangömd dreglade vi över allt från tonfisk till merlon, dorada och bläckfisk.

Nousnous
Idag stiftade vi bekantskap med Nousnous. Nej, det är ingen rymdvarelse utan en cafévariant som serveras i tre lager i ett litet glas: café au lait underst, espresso i mitten och lite capucccino skum överst. Jag lovar – man vaknar!

Luftfuktighet
Luftfuktigheten är ungefär 90 procent här just nu vid en temperatur runt 22 grader. Blir man blöt – och det blir man – är det mycket smartare att låta kläderna torka på kroppen då det tar mycket längre tid om man hänger upp dom.

Allt för idag. Vet inte om jag någonsin får en chans att ladda upp mina tre inlägg som jag har skrivit, men ni som är intresserade – snälla håll tummarna.

6 kommentarer:

Hörni sa...

Jag håller tummarna hela tiden.;D

anne sa...

Den där nousnousen skulle man testa!

Ellis sa...

Åhh jag hatar sådan där kvavd luft, de känns.. EJ OKEJ..

Jess sa...

Det har gått bra!!
Tänk så fort man vänjer sig vid internet, för några år sedan frågade man inte efter internet när man skulle ut och resa, nu blir man tokig om det inte finns eller inte fungerar!

Bildgatan sa...

Jag ser framför mig en abstinenssjuk Beate och bara det får mig att le.

Det är kanske bra att få klara sig utan ibland, nu skrev jag något dumt?

Vi borde kunna klara oss utan nätet några veckor e g e n t l i g e n.

Men...

LissenTo sa...

Håller alla tummar jag kan...........