tisdag 12 oktober 2010

Förnedring

Ingen gillar väl att bli förnedrad, men ibland händer det - ändå. Å det svider. Det gör rejält ont. I kväll hände det. På riktigt alltså i en EM-kvalmatch. Med eller utan Olof Mellberg. Spelar ingen roll. Vice världsmästare Holland spelade ut Sverige totalt. De spelade inte ens ”mördarfotboll” för huvudbusen ”van Någonting” blev ju portad från det holländska landslaget. Tackar för det för tänk om han hade varit med, då hade det inte bara varit 1:4 i baken, då hade vi haft några ”lik” också. Håller man på Hammarby så letar man alltid efter något positivt någonstans: inga lik, 1-4 av Granqvist och en Anders Svensson som faktiskt var okay.

PS. Fanns Zlatan med förresten? Tycker ni också att det är liiiiiiite skillnad mellan San Marino och Holland? Tvåmålsskytten Huntelaar är helt i min smak. Han är ganska lång också (1,86 m), bara 10 cm kortare än maken. Ja och om Sneijder inte bara vore 1,70 m i strumplästen så…DS.

10 kommentarer:

Ellis sa...

OJ!! Är maken 4 cm från 2 meter!? Vart hitta du han?

Jag hittar bara folk jag kan se ned på, de inte okej! Någonstans!

Jo juste förregående inlägg, som AIKare tycker jag inte Hammarby skall vinna någonstans - så de så.

Puss

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag visste att de förlorat men inte med vad så nu vet jag. För övrigt inga kommentarer.

Monica sa...

Hu jag hinner inte med ditt bloggande;-)nu har jag två inlägg att kommentera.
Jag såg inte matchen men en glimt av Zlatan när han höll på att tappa brallorna och släppte igenom en som gjorde mål;-( Mannen är inte lite överreklamerad;-)i landslaget är han inte mycket att hänga i julgranen.

cat sa...

Ja han ser verkligen ut att njuta av att förnedra det svenska laget. Men sport är lite som kinesiska för mig, nämligen helt obegripligt ;)

Svorskan sa...

Tittar du på fotboll eller kollar du in grabbarna? ;D Långa män är sexigt! Precis som stora händer, snygga handled, ögon med själ och humor och byxor som sitter som de skall. Nu tog jag visst av lite.. Jag brukar nämligen inte titta på fotboll. :D

Malla sa...

Jag såg inte fotbollen. Det är annars ngt som jag inte brukar missa men jag vet inte, kanske hade jag ngt bättre för mig igår och det var lika bra det :P

Jess sa...

Fotbollen har jag förstått att den inte gick så bra...;)

Hörni sa...

Ja, det var tråkigt. Och så typiskt att det går åt pipan när förväntningarna är så höga.

Mrs Bettan sa...

Hr P tippade 4-0 och han fick nästan rätt. Själv blev jag helförb-d när han sitter och skriker YES när Holland fick mål. Nära en snyting från mej även om jag visste Sverige skulle förlora. Vi undrade också var "snoken" var tills vi såg en glimt av honom.
Glöm inte treo när du packar väskan till resan i morron.
Kramar MrsBettan

anne sa...

Här kan du läsa dotterns åsikter om matchen: http://arsenals.blogg.se/2010/october/ryssland-v-fyrom-holland-v-sverige.html

Jag håller med henne jag!!! :)