onsdag 13 oktober 2010

Det känns som fredag


Kalendern säger att det är onsdag. Det känns som fredag. Varför då? Jo imorgon och på fredag är hela företaget på konferens - någonstans ”in the middle of nowhere”. Konferens låter ju så tråkigt, så här kallar vi tillställningen för ”Inspirations- och strategidagar” - mycket trevligare eller hur!? För att vi ska bli riktigt inspirerade har vi
1. Bjudit in en kändis som ska ”underhålla” oss. H*n är en hemlis (fast jag vet vem det är;-) ) – och jag hoppas få en bloggintervju med honom/henne. Ska även ta kort – om h*n är med på noterna.
2. Lagt personalfesten imorgon kväll, så strategin för fredagen är glasklar: solglasögon (även om det regnar).
I år har företaget bokat Sånga-Säby konferensgård ute i Mälaren (tror jag). Egentligen har jag aldrig förstått varför man lägger events så långt ute på vischan, men vid närmare eftertanke så är det kanske ett medvetet val. Man är på säkert avstånd från storstadens frestelser, man kan definitivt inte ta sig därifrån på ett enkelt (= billigt) sätt, vilket betyder att man får stå ut med varandra varken man vill eller ej. Jag vill.

PS1. Med andra ord: det blir troligen varken ett inlägg eller kommentarer hos er imorgon, men "stay tuned". Det blir ett kanoooooninlägg på fredag (se punkt 1.) DS1

PS2. Det här bladet låg ensamt och övergiven vid Östra Station idag. Det liknar en Dalmatiner tycker jag - trots färgen. DS2

12 kommentarer:

Petra sa...

Åh vad spännande med en spännande med en kändis. Hoppas verkligen att du får en liten intervjuv.

Ha det så kul.
Kram

Susanne sa...

Jag hade oxå fredagskänsla idag.
1. Kan man få dela blogg med dig på fredag?
2. Solglasögon? Tack för tipset, de åker ner i packningen med bl a fest- och Qigongkläder + alla bra-att-ha-saker

Hörni sa...

Oj vad spännande! Jag ser fram emot inlägget på fredag. Ha det så kul på konferensen.:)

Ellis sa...

Vad kul! Hoppas du får intervjun! :D

Han sade tvättbräda - man kallar ju magrutor för tvättbräda? Som du kanske vet - hon menade att hans tvättbräda inte var någon hit, alltså inget att vila ögon på och att magen inte borde gemföras med en tvättbräda då det är mer en torktumlare - DVS INGA MAGMUSKLER.

Hajjar du nu ? :D

Isac är hur go som helst men idag var han PAAAAIN! Hahaha.

Olga T sa...

Ha det riktigt kul med dina arbetskamrater. Ser fram emot kändisreportaget!! Ta autografen med och släng den inte ;)

Monica sa...

Haha kan tala om att jag nog är den som har minst vänner på Facebook, visst är det kul när man behandlar vuxna människor som dagisbarn;-);-)
Det finns nog en viss strategi i att man lägger ut events i bushen, hoppas kändisen hittar ut;-)
Solglasögon är cooolt,ser fram emot att läsa om dina bravader;-)

cat sa...

Ser fram emot kanoninlägget :)

anne sa...

Det gäller att tänka till när man planerar konferenser-folk ska inte ha något val på var de ska befinna sig!!

Spännande med intervjun! :)

Svorskan sa...

Det är en HON, eller hur? Jag bara gillar att gissa och i detta fallet finns ju en chans på 50% att jag har rätt. :D

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Vad kul med en "kick-off" ute i en vacker landsbygd. Hur kul är det att vara inne i stan? Koppla av och njut, var glad för att du slipper bussar, tunnelbana och en massa stressade människor en dag, eller två.

Eftersom du var så lyrisk över kändisen funderar jag om det inte är någon som har något med en boll att göra. Jag vet att du har fler intressen =) men tanken slog mig bara och jag har säkert hur fel som helst. Ska i alla fall bli spännande att läsa och se på fredag.

Vi hade för länge, länge sedan bokat en "kändis" som föreläsare till våra dagar på Pite Havsbad i höstas. Gissa vem? Ja, kapten klänning. Nu blev det inte så av förklarliga skäl. Däremot blev han en större kändis när vi (och alla andra) avbokade honom eller han avbokade sig själv.

Det såg mycket fint ute på gården var in och kikade lite, en fin konferensgård. Eller "inspirations- och strategidagar" som ni kallar det.

Hoppas att morgondagen innehåller mycket intressant eftersom det kan bli en ganska lustig syn med X antal människor som bär solglasögon och har huvudet lutande åt något håll, inte upprätt. Jag ser faktiskt synen framför mig och den är inte kul. =)

Ha det gott och hoppas att du inte gör något som jag inte skulle ha gjort. Alltså kan du göra precis vad du vill.

Tigris Predikantan sa...

Jaha, inlägget inte kommit än ... ni hade antagligen super dunder trevligt? *ler*

Lysande ögonblick! sa...

Nu är det fredag och jag sitter här mest hela tiden. ;-)

Hoppas du har haft det fint. KRAM!!