lördag 20 februari 2010

Våga vägra vara positiv: Del 2

"Våga vägra vara positiv" är kollegan Yvonnes "uppfinning". Älskar den tjejen:-))) Läs här varför:

Klass 2 varning
Tack Margareta för din kommentar att vi noll-åttor har fått Klass 2 varning, "vilket innebär att du ska hålla dig inne och blogga imorgon". Det ska jag göra... från idet.

Aftonbladet
Här uppmanas vi att följa snökaoset minut för minut. Herregud, jag har gått i ide och skiter (sorry) fullständigt i snöeländet utanför mitt fönster. Har ju OS att njuta av istället... sekund för sekund.

Takras
Anne önskar mig en God Morgon klockan 9:30 och misstänkte att jag fortfarande sov. Helt rätt. Vi gick upp 11:59. Med apelsinjuicen i näven tittade jag ut och såg stormen som blåste bort all snö från taket. Naturen sköter sitt, inget takras här inte.

Lösenord
Blogg.se, som verkar ha klimakteriebevär gör min sinnesstämmning ännu mörkare. Bilden ovan visar rutan jag fick upp tidigare. Nej, Blogg.se jag jagar inte ner ölen med en whiskey mitt på dagen. Och att dela med er av er "bloody menopause" (klimateriet) (dubbel fyndigt, va;-) till oss bloggare får mig att leta efter AK4:an.

Japp, jag vågar vägra vara positiv idag. Bara så ni vet;-)

8 kommentarer:

Jess sa...

Haha, de där ordverifieringarna kan få en att le! :)
Ha en härlig dag! Här är det sol och det töar ordentligt.

Gun sa...

Hahaha! Vilken rolig ordverifiering. Den skulle passa in på mig just nu. ;)

Vad skönt att du får vara inne och kan skita i skitvädret. Precis som jag. :D

Sv: Ja, bleka tänderna kan man nog med diskmedel! Men maskindisk borde funka ännu bättre? ;D

Shannara sa...

Hehe...

På tal om ordverifiering. Ordet jag ska verifiera detta meddelandet med lyder "varitond". Vad då varit? undrar jag. Jag trodde jag fortfarande var genomond!

Ha det så gott i ditt ide... Jag ska försöka komma på vad barnen ska sysselsättas med här. Men sex instängda barn är 100 kvadrat väääldigt lite yta!

Ellis sa...

JAG HAAAAAAAAAAAAAATAR SNÖÖÖ!!!!!!! Har vi 08or haft så mycket snö som iår!??!?! Det är helt sjukt! Blir nog inte takkras här heller, de sköter vinden :)

Haha den sistnämnda på din kommentar om att pladdra när man ej skall göra - thats sooo me - highfive on that one!!! hahaha <3 Vi skulle nog pladdra som tusan i mun på varandra om vi sågs!

LissenTo sa...

Ja håll dej inne Beate, du verkar vara i stormens öga. Ikväll kommer jag att hålla tummarna för supertjejen Anja. Laddar lugnt. Men här har inte fallit någon snö.

Kommer mer bilder av lilla O framöver. Då kommer han att äta det vita....berätta det för maken

Hmmm, chasers, betyder det förföljare?

Olga T sa...

Ha,ha!

anne sa...

Hahahahahaa! Det är till att ha varit på hugget idag!!!

Sv. Klart jag stod i fönstret och supervisade snöpulsandet! What else? ;)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Vilken skön arbetskamrat du har och jag håller med. Sambon brukar påpeka för mig - Tänk positivt, när jag kommer med något som är logiskt och precis som det är. =)

Nu ska jag börja köra med - Våga vägra vara positiv. Tack.

Jag brukar fundera över de där orden i verifieringarna som ibland kan vara ganska lustiga. Jag som inte har någon utav de bloggarna vet inte hur ni väljer när ni sätter hur ordverifieringarna ska vara. En del har ju hur hur många ord, siffror och bokstäver som helst. Här brukar det åtminstone bara vara ett ord, inte så svårt och inte heller så långt.

Här har vi inga klass 2 varningar men däremot är temperaturen just nu upp i -26, längtar inte efter den friska luften precis. Jag har gjort som du förespråkar, inne och bloggat, lekt med kameran, läst och sett lite på TV. Jag har inte ens klätt på mig idag, lite men inte i full mundering.

09:30 steg jag upp ganska exakt, då hade en person nära mig varit uppe i flera timmar, framför travet och datorn.

Det blir fler inlägg och fler timmar framför datorn, kvällen är inte slut ännu.

Ps Jag får alltid verifiera två gånger hos dig, tror jag skriver för mycket så min tid går ut. =)