måndag 15 februari 2010

Tillbakablick

Idag kan jag inte låta bli att blicka tillbaka till helgen som gått, av den enkla anledningen att den innehöll ett så härligt konstigt kompott som jag bara måste dela med mig till er. Inlägget är inspirerad av Ellis, som också gillar att hålla spänningen uppe genom att ”se bakåt”.

Ateljébesök och fyra tavlor
Nej, jag tjatar inte, kolla här, njut och döp;-). Ulla-Britt tipsade även om en betongkurs här i Täby. Åkte raka vägen till ByCarima och anmälde mig. Yiiipphhiiee, den 25 februari klockan 17:00 ska BP lära sig vad man kan göra med det materialet.

Valentines Day ett
Vi vaknade vid klockan 11:30. Två ögon möter mina… ja, nej, inga detaljer. Efter en stund säger maken:
- You got a bit of a dry spot behind your ear.
Å jag som trodde att jag aldrig skulle bli torr bakom öronen;-)

Valentines Day två
Söndagen började med ett ”känslosamt och ljust inlägg” hos Fototriss. Blev väldigt glad över era kommentarer:))

Valentines Day tre
Sedan blev det fika i Täby Centrum och Valentinesklapputdelning. Kolla bilden. Jag fick vad jag önskade mig (=jag blev inte ”moody”) och det fick maken också. Spegeln är inte min utan hans. Den används inte för kosmetiska ändamål utan för nå’t helt annat. Tidningen är också hans. Armékniven – rött och fint – är mitt. Precis allt som en kvinna i sina bästa år behöver i handväskan. Har alltid haft en sådan, men den gamla gick sönder. Ja, ja, vi är lite konstigt i det här hushållet;-)

Valentines Day fyra
När jag ville tanka bilen så satt tanklocket fast. En påse med varmt vatten brukar göra susen. Inte den här gången, eller jo, den funkade igår också, men om man vrider nyckeln i locket åt fel håll så… Så himla pinsamt att tillkalla personalen som tittade medlidande på mig. Lite sympati från någon av er därute skulle sitta finfint;-)

12 kommentarer:

Nina sa...

Här får du sympati! I massor! Ta allt du behöver... :-) Nu ska jag lämna ett namnförslag...

Lissen sa...

Betongkurs låter kul. Har sett så många fina betong "kreationer".Med en fickkniv i väskan klarar du nog det mesta. Hmm krångel med tanklocket, personalen är nog van och hjälpte dej säkert.

Pjoltas sa...

Sympati: Du finns i mina tankar..eller iofs är det 95 blyfritt.
Köp elbil. Då slipper du det där med locket.
Ja? Ja!
=)

Gun sa...

Här kommer sympati från mig! Det var väl ingen som skrattade? Då ska de få!!! Ingen skrattar ut min favorit-BP!:)

Vad roligt med betongkurs! Jag har förstått att du gillar det materialet.

Mysigt ni verkar ha haft på hjärtedagen. Fin kniv, jag är inte förvånad att du har en sån i din handväska.;) Men VAD ska maken med spegeln till. Jag vill även gärna ha fler detaljer från den där morgonen..;)

Petra sa...

Här kommer mängder av sympati från mig. Kunde ha gjort exakt samma sak.

Jess sa...

Jag förstår dig, skickar lite sympati till dig! ;)
Men de är väl där för att hjälpa folk?? :)
Jag vill också gå på betongkurs, man kan ju göra så många fina saker!!

Ellis sa...

Skickar all min sympati till underbara Beate! :D

Har du någonsin haft använding av kniven?

Haha hur inspirerade jag dig? Genom att blogga lite efter om allt som sker? :D De tar några dygn för mig tills de klickar att det faktiskt var roligt det som hände! :D

sv: Ja min familj håller ihop, samt släkten, det är fint, inte alla som gör. Hemma har vi alltid middag kl 7 och fika på kvällen, och frukostar på söndagar med hela familjen är ett måste,päronen blir inte så glada när man inte vill vakna! :D

Hoppas du mår bra! Kram!

Daniel sa...

Jag ger all värmesympati... låsjävel!

anne sa...

Bröt du av nyckeln....!?!?! Jag har en känsla av att din kärra (TinTin???) skulle behöva förpassas till den eviga bilvilan, han/hon verkar ha gjort sitt efter allt trassel du utsätts för.

Klart en kvinna ska ha en armékniv, armékniven och läppglansen och man är set! :)

Shannara sa...

Hahaha... Älskar dej! *flinar*

Olga T sa...

Ha, ha! Gillar det där med tanklocket. Men du är det inte sånt personalen på olika arbetsplatser skrattar åt på sina fikapauser? Tycker jag gott man kan unna dem. Även vi på bloggen fick skratta. Bra att du bjuder på dina misstag!!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag var tvungen att kika in och läsa lite trots att jag borde gå och lägga mig ska ju snart upp igen.

Det har varit mycket i veckan så jag hoppas att jag kanske under morgondagen hinner fundera ut något innan dagen övergår till torsdag. Att vara kreativ på beställning är inte det ultimata.

Ja, jag kan hålla med om att ni är "lite" konstiga i den där familjen.

Kul med betongkursen som nu verkar bli av.

Du skulle bara vet hur lindrig tokigt det låter i mina öron det där med tanklocket. Jag har nämligen en historia som går till historien, i alla fall historien om mig och mina bravader med bil.

Jag har absolut sympati och vet precis hur det känns. Jag tror att jag måste blicka bakåt, långt bakåt för att berätta en historia eller kanske fler som kommer att göra att du känner att det finns någon därute som verkligen borde få sympati eller kanske överhuvudtaget inte använda en bil.

Nej, nu måste jag lägga mig så kanske jag orkar upp lite tidigare. Fortsätter läsa imorgon, tyckte jag såg något spännande.