tisdag 29 december 2009

Tisdagstema: "Mitt 2009"

Tisdagstemat vill att vi dokumenterar viktiga händelser under 2009 som symboliserar året som (nästan) har gått.
Tänk om jag hade fött barn, köpt ny bil/villa, varit med om bröllopp/skilsmässa, vunnit på Lotto, Stryktipset eller Triss, drunknat under sommarens skyfall eller fryst ihjäl under vinterns snömängder, då hade jag kunnat lägga upp några riktigt dramatiska bilder.
Nu har jag levt ett lyckligt "Svensson"-liv med 1,96 cm långa maken R (hans längd tillåter inget bra foto;-), ett toppen roligt jobb (har man sett ett kontor har man sett alla)... och bloggen (som går inte att plåta heller;-). Ni är dock härliga därute i cybersfären. Gillar er otroligt mycket och vill tacka er för ett suveränt 2009.
Så då lägger jag helt enkelt upp två bilder som jag gillar och som gör mig ganska så stolt.
Den här bilden blev vald till ett bokomslag för några månader sedan. Stolt - "moi"... hur stolt som helst såklart.

Efter ett hedersomnämnande, två tredjeplatser och en finalplats vann den här bilden Lördagslinsens tema "Längtan". Yiiipphiiee.

Flera berättelser om 2009 hittar ni här.

18 kommentarer:

Lissen sa...

Vet du en sak Beate??? Du är verkligen en "färgklick" som piggar upp min tillvaro, med dina fantstiskt välskrivnvna inlägg (och så roliga)!

Bokomslag, men Beate, vad häftigt, frän bild. Dessutom har ju du varit på pallen många månger i fototävlingar, tack vare snygga bilder och nytänkande.
Tjejen som överraskar det är du!!!!
Kram från Sundsvall till Täby

Jess sa...

Tack själv för att vi får läsa dina ärliga inlägg och se din "konstiga" konst och fina bilder! Jag ser fram emot ett nytt härligt bloggår!

Vilken bok fick ett sådant vackert omslag?
:D

Maria sa...

Grattis till bokomslaget och hedersomnämnandet.
Gott Nytt Fotoår!

Pialotta sa...

Jag kan tänka mig du är stolt som en tupp.. Du är med all sannolikhet värd det.. mycket bra fototeknik och härliga foton:-) Gott Nytt År på dig:-)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Du missade en viktig grej. Om du drunknat eller frusit ihjäl hade du faktiskt INTE kunnat lägga upp några riktigt dramatiska bilder och det är jag evinnerligt glad för.

De där bilderna du lagt upp nu gillar jag och betydligt fler hos dig under året. Jag förstår att den första kan bli ett bra bokomslag, speciellt i vissa branscher.

Jag läste i alla fall att vi kommer att vara helt ute 2010 om vi fortsätter att blogga, för den är död 2010. Men det tror inte jag inte helt i alla fall för jag tänker fortsätta så länge det är kul utan att bry mig om trender, twitter är något som jag aldrig skulle roas av. Jag hoppas att du tänker detsamma och inte dödar någonting som ska finnas kvar.

Lasseivomma sa...

Tack, vi gillar dig också, grattis till framgångarna.

anne sa...

Ditt omslagsfoto är suveränt!

Jag funderade på om vi skulle komma till skott och träffas, så borde vi beskriva varandra på förhand och se hur många "rätt" vi får! :)

Gärdsmygen sa...

Skrattat igen :)
Tack för alla skratt du gett mej under året!
Det där bokomslaget ska du vara mäkta stolt över. See you!

sinneskatten sa...

Grattis!
Och njut av dina framgångar.
Gott nytt år.

Malin B sa...

Vad KUL att ha fotat ett bokomslag! Wow!
Jag lämnar 2009 utan årskrönikor, ett streck rakt över och så kör jag vidare. Som om ingenting hade hänt. ;) Man ska leva här och nu.

Gun sa...

Oj vad roligt! Jag förstår att du är stolt över den fina bilden. Att bli utvald till bokomslag är ju helt fantastiskt!
Och tack själv fina du! För din härliga blogg och underbara kommentarer som jag uppskattar enormt mycket! Kram

Nina sa...

Tack själv, du är min solstråle i bloggosfären! Och Tack för att du "tog hand om mig" när jag började blogga, uppskattades mycket!
Bilderna är jätteläckra! Vansinneskul att få med en på ett bokomslag (är avis, jag erkänner :-)). Blir nyfiken på vilken bok...

Ellis sa...

:D:D vet du vad? Tänkte på dig när jag letade efter bilden, jag gillar verkligen Jeff Thomas konst och med tanke på att du hade den på headern kopplade jag det till dig :D

anne sa...

Sv. Beate är romantiskt och vackert, Beata är... något annat, ungefär som Regina i Kulla-Gulla om du minns henne.

Shannara sa...

Den första bilden var ju skithäftig... Förstår att den hamnar som bokomslag. KUL!

Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på frågor i min blogg så jag svarar dej här, om det är ok?

Jag modererar eftersom mina två äldsta barn läser bloggen, vill inte att de kan klicka sej vidare till nån skit. Försöker ju vara lite ordentlig morsa ibland!

Ha ett underbart Gott Nytt År tjejen! Och tack för alla fina kommentarer du ger mej i min blogg!!!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

=) Det var inte dig jag tänkte på när orden fisk och svamp fastnade i min hjärna. Det var när du skrev återspegling 2009 och orden flög in i min lilla hjärna. Mitt 2009 är just de två orden.

Tur att avståndet är 100 mil, nästan i alla fall annars hade det blivit ett svårlöst fall för CSI, en upplösning på grund av fisk och svamp. Det hade nog varit första gången för det gänget, men vi mördar ju för mindre idag. =)

Nästa gång jag passerar Sthlm ska jag se till att jag varit riktigt tydlig i mina inlägg i alla fall veckan eller dagarna före.

Nu ska jag i alla fall ta fram lite fisk och svamp från frysen.

Em sa...

Vilka fina foton! Hahaha - året som har gått har nog mest bestått av bloggande för min del, känns det som. Men det är inte riktigt sant..
Sv: Jo, när jag får rätt på mediciner jag tar, så skall nog jag också sova ordentligt varje natt. Kanske om ett par månader? Hahaha, bra framtidsutsikter har jag i varje fall.

Mona sa...

Bilden till bokomslaget är supercool. Grattis till framgångarna och Gott Nytt År önskar jag dig!