fredag 11 december 2009

Presenternas dag

Present 1
De trevliga tjejerna i vår kundservice lussade för oss anställda på jobbet idag. Spontant och jätteroligt. De delade även ut pepparkaks-hjärtan för att vi skulle bli snälla. Men det är vi ju redan;-)

Present 2
En absolut höjdare! Biblioteket (som tavlan ovan heter) är målat på glas av konstnären Sandra Steen och har fått ett nytt hem hos en mycket trevlig kille och hans fru. Han fick den i present av fem - som han uttryckte det - snälla (ggrrrr;-)) arbetskompisar. Bara så där. Ingen speciell anledning. Vi tyckte bara att: "He deserves it because he's worth it"! (Tack gode Gud för l'Oréals reklam för mascara. Den bästa slogan "ever" som jag använder flitigt när jag inte kan komma på något bättre.) Han blev jätteglad tror och hoppas jag/vi. Till och med solen (som lyst med sin frånvaro i två veckor) sken ikapp. Som sagt: dagens klara höjdpunkt :-)))

Present 3
VDn Erik delade ut våra julklappar idag. Gillar "plateau niveau" (den heter så) skarpt. Den kan användas som på bilden eller som separata tallrikar. Snygg, stilren japansk design som är helt i min smak. En monteringsanvisning följde med som BP inte klarade av. Maken satt ihop presenten på tre röda.

10 kommentarer:

Lissen sa...

Vad fantastiskt av kompisarna att ge honom en tavla. bara sådär.
Så du har redan hört lucia sångerna, själv har jag ätit flera pepparkakor ikväll. Beacuse I need it! Gillar också den där reklamen, man är värd mer än man tror!!!!!!

Vet du, jag vaknar sådär knäppt mitt i natten hemma ibland och kan inte sova. Har sovit efter lunchen, ålderstecken???
Just nu är jag inte hemma, du fattar var jag är.
Mys på du, min vän.
Men läget är lugnt här också

Olga T sa...

Oj, julklapp av arbetsgivaren!!! Bravo och Grattis!

Ellis sa...

Haha nej den var ju hel okej! :D

Man eller kvinna? Det där med målvakt förvirrar mig så jag pendlar mellan båda könen :D

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Läcker julklapp, helt i min smak också så om du ledsnar så ...

Tavlan gillade jag också, ska faktiskt fixa till lite nya tavlor här hemma nu i vår "nya" hall som efter ett års väntan är klar, i alla fall till 99,9 %. Hoppas få säga att det är 100 % efter dagens slut. Förutom dörrarna som får vänta.

Lucia, det var långe sedan jag fick uppleva det, månntro om de hade någon på jobbet igår, hm man kanske inte skulle varit hemma.

Malin B sa...

Oj, vad presenter! =)
Tur att du har en make som kan fixa och trixa ihop grejer på nolltid. Jag har också den förmånen när jag står där och förstår noll... ;)

Jess sa...

trevligt att överraska sin kollega så där spontant, tror verkligen att han blev glad!
Luciafirande är så mysigt!
Fin och användbar julklapp fån chefen!

Pjoltas sa...

Åh! Jag vill också ha presenter. Pjoltas har bara fått lite kvarskatt och lite rethosta..
=/

Lissen sa...

Hej min vän. Har sovit halva dagen. Flanerat lite på stan och fikat. Köpte inte en endaste julklapp, borde göra det snart.

Lilla O inlägget var så gott som färdigskrivet, satte röd ram på bilden och lite text. Klart.
Fast jag skiver om text, då och då.
Tror inte jag har det flytet i ord som du har!!!!!! Kram

Tanten sa...

UNDERBAR TAVLA! Jag blev alldeles glad av att bara se den = )

Ramlade in hos dig via annan blogg och scrollade genom. Du gav mig lite inspiration inför dotterns klippning i morgon oxå, jag är själv inne på page till henne.
Ha en skön jul

Tanten Ewa

Robin Hood sa...

Hej,
nyfikna jag såg en länk, Beata, hos en bloggvän Bibbi, och här damp jag ned, kikandes runt en hel del ;) Jag gillar bloggar och foto, så passande ;)
Lovar kika mer, tycker om nya saker som sker - även i bloggvärlden :)
Må väl
Janne Hood

www.metrobloggen.se/utrop