onsdag 23 december 2009

Änglar - finns dom?


Absolut! Jag har bevis för det! Bilden jag lägger upp visar en härlig busig ängel med glorian på sniskan. Älskar den:-) Det är faktiskt bloggvännen LissenTo som har skickat den till mig. Så visst, det finns änglar i både Täby och Sundsvall. Stort, stort tack goa
Lissen :-)))

"Listen to an angel"
Som ni förstår blev jag oerhört glad över ängeln som ju faktiskt är en BP-kopia;-). Jag har "lyssnat" på Lissens otroligt välskrivna texter på hennes blogg i ungefär ett år, har inspirerats och njutit av hennes fotografikonster, har fått många sightseeing turer i och kring "Norrlandsfönstret" och blivit "bästis" med både Lissen, söta Moa och lilla O.

Julkort
Kunde inte ha önskat mig ett bättre julkort till er bloggare ute i cybersfären. Hoppas ni har också en (lagom busig) ängel som svävar över era huvuden, guidar er mellan julskinka och nyårsbubbel och ger er inspiration för ännu ett framgångsrikt bloggår 2010.

PS. Ingen fara, jag tänker fortsätta blogga under jul- och nyårsledigheten. Det gör ni väl också, eller;-) DS

15 kommentarer:

Olga T sa...

Det var en härlig ängel du fått och visst finns änglar!
God Jul!

egoinasmamma.nu sa...

Jag kommer att blogga kontinuerligt, mer eller mindre.. :D
Sv: Jag hoppar bara att mogna kvinnor slutar skämmas över att man kommer i klimakteriet. Sen vill inte jag heller att man ojar sig mer än nödvändigt. Det blir ungefär som med mens, man skall få lov att säga att det är jobbigt och att man har vissa problem, men man behöver inte älta det. Men det skall på dagsordningen! Jag tycker kvinnor skall vara stolta och inte känna att de behöver dölja något som är naturligt OCH jobbigt. Precis som detta att män inte pratar om potensproblem. Lite synd..

Jess sa...

Vad gulligt och snällt att du fått en ängel!
Här kommer det att bloggas!
Ha en riktigt god jul!

Lissen sa...

Visst är det fantastiskt att kunna bli vänner genom bloggen. Tänk att genom cyberrymden finna en busigt härlig ängel i Täby, det gjorde jag!
Är inte hemma just nu och inte i Timrå heller. Har nyss sett kalendern och ska strax ta lite kvälls fika.
Tack för dina otroligt fina ord.
Vi hörs snart, kommer att titta in.

Det ser ljust ut inför morgondagen, blir nog Timrå för oss alla. Bättre sent än aldrig.
Kram

Daniel sa...

Och visst finns även mirakel

Ellis sa...

Änglar är så fina - men jag gillar saker med horn o svans - de mer hemma enligt mig :D

sv: Åh vet du vad? DET borde du säga till min mamma - men nej nej JAG skulle rengöra spisfan :O Men nu är den rengjord och hon glader - det är huvudsaken! :D

Jag har för övrigt skrivit ett paj recept till Janne i bloggen för han ville så gärna ha det - du kan ju alltid testa det om du vill? Super enkelt (en maaaaan som Janne klarade av det - då borde du också :D) http://ellisu.blogg.se/2009/july/rabarberpaj-at-janne-1.html

Åh tack så mycket! Glad jag blir av att höra! :D

anne sa...

God jul på dig också Beate och klart vi bloggar under helgerna, inte kan vi lämna bloggarkompisarna hursomhelst och för så lång tid!

Tack för tipset med english shop för pumpan! Dit har jag varit för något år sedan men inte hade jag en tanke på att gå dit för pumpan heller!

Lissen sa...

Har inte fått kalendern ännu. Den ska delas ut, ca 27 dec såg jag i tidningen. Kommer att visa och följer dina råd :-)

Har ätit första julskinkesmörgåsen ikväll. Det första av julmaten jag smakat i år.
Natti natti!

Gun sa...

Vilken fin ängel! Vad snällt av din bloggkompis att ge dig den.
Jag bloggar nog inte så mycket i morgon och kanske inte på Juldagen heller, men sen är allt nästan som vanligt igen.

God Jul fina Beate! :D

Per-Anders sa...

Skulle vilja önska dig en God Jul!

Anders W sa...

Bara att hålla med alla andra! Jag föredrar änglar framför tomtar. Nu är det dessutom enkelt för alla att likna änglar - snöänglar.

anne sa...

God Jul Beate!!!

Lissen sa...

Om du är vaken nu.... så vill jag ge dej en julkram! GOD JUL!//Lissen

Marita sa...

Självklart finns det änglar och i alla dess former. Änglar som svävar runt i kring oss och änglar i klädda mänsklig form :)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Får se vad jag hinner =) mellan allt det jag skrev tidigare och lite lite mer.

Läsa ska jag i alla fall försöka hinna med.

Visst finns änglar och din var verkligen fin. Jag tror även att glorian hamnar lite på sniskan ibland även hos änglarna också, som hos dig och mig.

Sitter och läser under pauserna i kommisarie Daglish, inte otrevlig men jag vill för en gångs skulle se ett helt program.