onsdag 30 december 2009

Man tager det man haver

Här är det som så att maken sorterar in kläder i lådor och skåp efter tvätt. Han har alltid gjort ett utmärkt jobb. Fast idag så saknades det något i skåpet: mina långkallingar. Äger bra ett enda par... som är svart - som makens alla strumpor.
Han äger också bara ett par långkallingar... som är blått och som han vägrar ha på sig även om termometern sjunker till 10 minusgrader. Det var jag mycket tacksamt för idag. Man tager helt enkelt det man haver och då ser det ut som på den lilla bilden.

Klicka för större bild
Till er som är känsliga eller har lätt för att kräkas utfärdar jag en tydlig varning att klicka för större bild. Ni som vill beundra min fina "bringa" och fantisera om hur en storlek 34-36 kropp (längd 1,66 m, vikt just nu 54,5 kg) ser ut i en uppsättning långkallingar tillhörande storlek 54 (längd 1,96 m, vikt 83 kilo) klicka gärna på bilden. Men kom ihåg att jag har varnat er!!!


Personligt inlägg
Det här inlägget är nog det mest personliga jag någonsin har lagt ut på bloggen. Det är också det mest äckliga, osexiga och motbjudande. Vad är det för fel på min konstiga hjärna... en dag före nyårsafton? Kanske vill jag bara att ni får er ett gott skratt - före eller efter uppkastningen. Spelar roll;-)

PS. Då vi nollåttor inte längre vet hur en blå himmel ser ut lägger jag upp en hård trafikerad himmel från i somras. Och innan jag glömmer det (ifall att ni inte har fattat): mina svarta kallingar upphittades mycket riktigt i makens strumplåda. Han har skostorlek 46. Jag låter dom ligga kvar och väntar på att kan ska sätta på sig dom. De borde passa. DS

16 kommentarer:

Jess sa...

Naturligtvis klickade jag på större bild. :) Jag vill också att min mans långkalingar ska hänga så på mig! De sitter tajt! :(
Jag tycker det var ett roligt inlägg!
Här har vi som sagt haft en klarblå himmel med strålande sol och minusgrader. Men jag har inte varit ute mer än för att hämta posten.
Ta gärna en bild på maken i klädda dina långkalsonger! :)

Petra sa...

Jag håller med Jess, jag klickade fort som fan och blev lite besviken. Trodde att det skulle vara något äckligt och motbjudande.

Du är så bra och din blogg är alltid så rolig att titta in på. Stora kramen

Lissen sa...

Klart man tager vad man haver, fast lite komiskt måste du ju se ut med brallorna till hakan.

Fast hur sexig är jag när jag går ut i kylan med täckbrallor, en ful mössa (jag lovar). Gortex bulliga kängor! Tja vem bryr sig i skogen.
Har nyss varit till la stada.
Då är jag tvungen (tja)att försöka se lite mer tjejig ut.
Ifall man springer på någon man känner.

Förresten vad tycker maken om din utstyrsel???

Anonym sa...

Ha!!! Du har just skapat ett nytt mode! Ta dom utanpå, vetja. Då är dom kanske av bättre passform (i benvidd åtminstone). Korvigheten vid anklarna är charmig.
Var glad så länge du slipper ha dom på inomhus. Eller om du skulle behöva gå på utedasset vid -17.
Hela resten av vintern kommer vi att se den modemedvetna eliten i bylsiga långkalsonger i starka färger.
//Olle

S o F sa...

:) Tack!

Pust, pust, blås, blås - här kommer en stor SOL uppåt ert håll.

Inte för att strö salt i såren, men det har varit helt MAGISKT vackert här idag.

Är det för tidigt att önska dig ett riktigt Gott och Glatt 2010!?
Happy New Year alltså!!

Varma (!) hälsningar!

Em sa...

Det är väl ingen äcklig bild och jag protesterar mot att du skriver så negativt om dig själv. Va stolt! Det har du all anledning att vara! Jag FÖRBJUDER eder alla att prata negativt om er själva! (Sagt med glimten i ögat. men ändå!). Kul att du la ut bilden! Mer bilder även i vuxen-bloggarnas bloggar! Vi måste sluta tramsa oss och ta mark! ;) (Tror du han kommer försöka använda dina långkalsonger som strumpor? ;D)

Olga T sa...

När han trär på svarta långkallingen på foten hoppas jag du är i närheten och kan fotografera det:)
Långkalsonger är ett måste även för mej. Jag har tre par - ifall något par hamnar på avvägar:)

anne sa...

Hahahahaaaa!!! Du är inte klok! Jag hade gärna velat se en bild bakifrån också! Du måste ju haft grenen lägre än knävecken!!!

Em sa...

Vad gullig du är! Tusen tack!!!! När jag hittar på kan jag inte veta vad andra tycker ändå, ibland kan det bli platt fall. Kommentarer är guld värda och när de är positiva så blir jag så otroligt glad!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

=) Jag skrattar verkligen åt din text främst att du hittade dem i makens strumplåda och påpekade storlek 46.

Storleken spelar nog ingen roll om de sitter tajt eller inte för långkallingar är inte sexiga och har en förmåga att bli en aning hängiga efter en tid.

Vi här uppe vet inte heller riktigt hur en blå himmel ser ut, trots det kalla vädret är det inte klart.

Hos oss blir tvätten helt klart mycket bättre omhändertagen, direkt, när sambon tvättar. Jag kan vänta ett tag.

Det var härligt med lite vardag så här i helgtider och i morgon smäller det så det kanske blir någonting annat än de blå som sätts på under kvällen.

Em sa...

Sv: Svar kommer imorgon om vems lägenheten är. :D

Gun sa...

Den bilden var det ju inget fel på, annat än att kalsongerna är åtta storlekar för stora:D Jag tycker det är bra att du bjuder på dig själv och egentligen skulle jag vilja göra det mer själv också, men det får räcka med en och annan suddig bild, plus någon på min rygg ibland:D

AnnA sa...

Natti!
Alltså, jag funderar lite på hur byxorna ser ut, som du hade ovanpå, eller hade du en kjol...
Hm.
Min man är i den branschen(rörgängeribranschen, om du undrar...) att han allt som oftast är iklädd underställ/långkalsonger av olika varianter...Hm.
Kul bild, som jag också givetvis klickade upp.
GOTT NYTT ÅR på dig!
hälsn
AnnA

Em sa...

Sv Tack, snälla du! Ha ett riktigt Gott Nytt År du med!

Jess sa...

sv: Jag ska definitivt läsa hennes andra böcker då!
Ha en riktigt härlig nyår!

Herta sa...

Himla tur att man kan rota runt och hitta elternativa lösningar ibland. God fortsättning!